Koop AciclovirKoop Aciclovir zonder Recept

Aciclovir Algemene informatie

Aciclovir is een antiviraal geneesmiddel. Het vertraagt ​​de groei en verspreiding van het herpes virus, zodat het lichaam kan bestrijden van de infectie. Acyclovir niet genezen herpes, maar kan verminderen de symptomen van de infectie. Het wordt gebruikt om infecties veroorzaakt door herpesvirussen behandelen. Ziekten veroorzaakt door het herpes virus zijn genitale herpes, koortsblaasjes, gordelroos en waterpokken.

Aciclovir Routebeschrijving

Neem elke dosis constant, 2 tot 5 keer per dag met een vol glas water, met of zonder voedsel. Schud de suspensie voor oraal gebruik (vloeibaar) en net voordat u een dosis af te meten. Om zeker te zijn dat u de juiste dosis krijgt, het meten van de vloeistof met een gemarkeerde maatlepel of medicijnen cup.

Aciclovir Voorzorgsmaatregelen

Informeer uw arts als u allergisch bent, nier ziekte of als u zwanger bent. Ook informeren over alle geneesmiddelen die u neemt.

Aciclovir Contra

De Contra-indicaties zijn allergisch voor aciclovir of valaciclovir.

Aciclovir Mogelijke bijwerking

Get dringende medische hulp als u een allergische reactie, uitbarsting, huidtumor, stoornis, wanen, aderlaten, donkere urine, hoofdpijn, diarree of ziekte, gele verkleuring van de ogen of de huid, zwelling van het gezicht, lippen of tong, koorts.

Aciclovir Drug interacties

Er zijn negatieve samenwerkingsverbanden die kunnen optreden wanneer Aciclovir wordt gecombineerd met Fenytoïne (fosphenytoin) en aciclovir met probenecide en tenofovir. Wees voorzichtig om samen te werken deze drugs.

Aciclovir Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Sla de gemiste dosis wanneer het tijd is voor uw volgende dosis. Neem geen extra medicijnen nemen om de gemiste dosis.

Aciclovir Overdose

Als u denkt dat u het geneesmiddel hebt overdosis vragen dringende medische hulp in een keer. Overdosering symptomen kunnen convulsie en waanideeën.

Aciclovir Opslag

Bewaar uw medicijnen op kamertemperatuur tussen 15C tot 25C (59F tot 77F). Uit de buurt van vocht en licht. Houd het buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

Koop Aciclovir