Koop AldactoneKoop Aldactone zonder Recept

Aldactone Algemene informatie

Aldactone is een kaliumsparend diureticum (water pil) die een vochtafdrijvend effect heeft, verhoogt de uitscheiding van natrium-ionen en vermindert de uitscheiding van kalium en Magnium, vermindert de urine zuurgraad. Het diuretisch effect wordt na 2-5 dagen van het nemen van deze drug. Aldactone wordt gebruikt in combinatie met andere geneesmiddelen voor de behandeling van hypertensie.

Aldactone Routebeschrijving

Als u een hoge bloeddruk, neem het geneesmiddel 50-100 mg te verdelen in 1-2 inname per dag. U kunt delen met 1-2 gebruikt dagelijks na een maaltijd of voor het slapen gaan. De dosis kan worden verhoogd tot 200 mg als het nodig is. Informeer uw arts voordat u dit geneesmiddel gebruikt.

Aldactone Voorzorgsmaatregelen

Vermijd alcohol, die enkele van de bijwerkingen van Aldactone kan verhogen. Vermijd het eten van zout. Te veel zout zal je lichaam om water vast te houden veroorzaken en kan deze medicatie minder effectief maken. Raadpleeg uw arts met betrekking tot de hoeveelheid van de vloeistof die je nodig hebt te gebruiken.

Aldactone Contradiction

Allergie, addison ziekte, hypercaliemia, kaliumsparende diuretica zoals Aldactazide, amiloride, triamtereen, hyponatriemia, chronisch nierfalen, diabetische nefropathie, diabetische nefropathie, zwangerschap, en enkele anderen. Neem dit geneesmiddel alleen als is voorgeschreven door uw arts.

Aldactone Mogelijke bijwerking

De vaak voorkomende bijwerkingen van Aldactone zijn misselijkheid, braken, hoofdpijn, diarree, onregelmatige haargroei, slaperigheid, huiduitslag, impotentie, onregelmatige menstruatie, en constipatie. Een deel van de ernstige bijwerkingen van deze drug zijn oppervlakkige ademhaling, gele verkleuring van de huid of ogen, donkere urine, tremoren, en onregelmatige hartslag. Laat eens met uw arts en volg zijn aanwijzingen volledig wanneer u het nemen van Aldactone.

Geneesmiddelinteractie

Meestal interacties tussen geneesmiddelen optreden wanneer het wordt ingenomen met een ander medicijn dat kaliumgehalte in het bloed verhogen. Spironolacton kan een uitmuntendheid van digoxine van het bloed veroorzaken giftige niveaus.

Aldactone Gemiste dosis

Als u een dosis mist, en het is bijna tijd voor de volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga verder met uw normale doseringsschema. Neem geen dubbele dosis

Aldactone Overdose

geen rekening Seek dringende tegelijk als je een overdosis. de symptomas kunnen slaperigheid, verwardheid, rode huiduitslag, misselijkheid, braken of diaree.

Aldactone Opslag

Bewaar het bij kamertemperatuur lager dan 25 C (77 F).

Koop Aldactone