Koop AlesseKoop Alesse zonder Recept

Alesse Algemene informatie

Alesse bevat een combinatie van vrouwelijke hormonen die de ovulatie voorkomen. Het bevat een combinatie van twee verschillende soorten hormonen: een oestrogeen (ethinyl estradiol) en een progestageen (levonorgestrel). Het veroorzaakt ook veranderingen in uw cervicaal slijm en baarmoederslijmvlies, waardoor het moeilijker zaadcellen de baarmoeder en moeilijker voor een bevruchte eicel te hechten aan de baarmoeder bereiken. Alesse wordt gebruikt als anticonceptie om zwangerschap te voorkomen.

Alesse Routebeschrijving

Neem Alesse precies zoals het was voorgeschreven voor u. Vanaf het begin van de verpakking, neem een ​​tablet per dag op hetzelfde tijdstip. De eerste 21 tabletten bevatten de werkzame bestanddelen. De laatste zeven tabletten bevatten geen werkzame bestanddelen. Doorbraak bloeden kan optreden, vooral tijdens de eerste 3 maanden. Mogelijk moet u back-up anticonceptie, zoals condooms of een zaaddodend middel te gebruiken, wanneer u voor het eerst gaat gebruiken Alesse. U kunt zwanger worden als je niet de drug af en toe gebruikt.

Alesse Voorzorgsmaatregelen

Voordat u Alesse, vertel uw arts als u: een hoge bloeddruk, hart-en vaatziekten, galblaas-en vaatziekten, diabetes, onregelmatige menstruatiecyclus, spataderen, tuberculose. Het nemen van hormonen kan het risico op bloedstolsels, beroerte of een hartaanval verhogen, vooral als u rookt en ouder bent dan 35 jaar Het is raadzaam om condooms te gebruiken als aanvulling op de drug, omdat Alesse niet beschermt tegen HIV, AIDS, of andere seksueel overdraagbare aandoeningen.

Alesse Contra

Gebruik geen Alesse als u zwanger bent of borstvoeding geeft, als u een beroerte of een bloedstolsel, problemen met de bloedsomloop, ernstige migraine, borst-of baarmoederkanker, abnormale vaginale bloeden, leverziekte of leverkanker.

Alesse Mogelijke bijwerking

Get dringende medische hulp als u een van deze symptomen van een allergische reactie: netelroos, ademhalingsproblemen, zwelling van uw gezicht of lippen; zwakte, problemen met zien, hoofdpijn, pijn op de borst, misselijkheid, buikpijn, verlies van eetlust, donkere urine. Minder ernstige bijwerkingen kunnen zijn: acne, veranderingen in gewicht, veranderingen in uw menstruatie, maagkrampen, braken, duizeligheid.

Alesse Drug interacties

Voordat u Alesse, vertel uw arts als u een van de volgende medicijnen: prednisolon, cyclosporine, antibiotica, barbituraat kalmerend, ascorbinezuur, theofylline, epileptica, HIV of AIDS medicatie, proteaseremmers , Selegiline. Vertel uw arts over alle voorgeschreven en over-the-counter-medicijnen die u gebruikt.

Alesse Gemiste dosis

Het missen van een pil verhoogt het risico op zwangerschap. Als je een 'actieve' tablet vergeten, neem twee pillen op de dag dat u het zich herinnert en dan gebruik als gepland. Als u twee 'actieve' tabletten in de eerste of tweede week van de behandeling vergeten, neem twee pillen per dag gedurende twee dagen in een rij. Dan zoals gepland. In dit geval kunt u een back-up methode van geboorteregeling. Als u twee 'actieve' pillen missen op een rij tijdens de derde week, of als u drie pillen missen op een rij tijdens een van de eerste drie weken nodig hebben om een ​​nieuwe verpakking te beginnen. Als je niet drie 'actieve' tabletten heeft gebruikt tijdens een van de eerste drie weken, te beginnen met een nieuwe verpakking op dezelfde dag als u een eerste dag starter. Als u twee of meer tabletten overgeslagen, kan je niet een maandbladen tijdens deze maand. Als je niet ongesteld wordt voor twee maanden in een rij die u zwanger zou kunnen zijn. Als u een 'herinnering' tabletten missen, pitchen de gemiste pillen weg en ga terug naar uw schema.

Alesse Overdose

Als u denkt dat u het geneesmiddel hebt overdosis vragen dringende medische hulp in een keer. De symptomen van overdosering zijn misselijkheid, braken en vaginale bloeden of andere menstruatie veranderingen.

Alesse Opslag

Bewaar de medicijnen bij kamertemperatuur tussen 68-77 graden F (20-25 graden C) uit de buurt van licht en vocht. Laat de drugs niet op in de badkamer. Houd alle geneesmiddelen uit de buurt van het bereik van kinderen en huisdieren.

Koop Alesse