Koop AllopurinolKoop Allopurinol zonder Recept

Allopurinol Algemene informatie

Allopurinol is Xanthineoxidase remmer die voornamelijk gebruikt wordt om hyperurikemie en de complicaties ervan, met inbegrip van chronische jicht. Dit recept medicatie kan jicht, hoge urinezuur niveaus veroorzaakt door de behandeling van kanker en nierstenen te voorkomen bij mensen die een hoge urinezuur niveaus. Allopurinol kan helpen de effecten van angina bij ischemische hartziekte verminderen door de belasting van het hart.

Allopurinol Routebeschrijving

Gebruik deze medicatie precies zoals voorgeschreven door uw arts. Allopurinol wordt gewoonlijk een of meer keren per dag, afhankelijk van de dosis. Neem het net na een maaltijd. Het wordt aanbevolen om te starten met een lage dosering voor de behandeling van jicht - 100 mg eenmaal daags. Daarna kan uw arts de dosering verhogen met 100 mg per dag per week, totdat de maximale dosering 800 mg per dag is bereikt. Doses van 300 mg of minder kan worden genomen als een enkele dagelijkse dosis, maar hogere doses moeten worden opgesplitst in een aantal kleinere doses per dag. De aanbevolen dosering voor de preventie calciumoxalaat nierstenen 200 mg of 300 mg per dag, die als een enkele dosis. Neem nooit meer dan de voorgeschreven dosis.

Allopurinol Voorzorgsmaatregelen

Voordat u allopurinol moet u met uw arts als u leverfalen, cirrose of hepatitis, nierfalen, allergieën voor voedsel, kleurstoffen of conserveermiddelen, als u zwanger bent of denken om zwanger te zijn en borstvoeding. U moet stoppen met allopurinol onmiddellijk en neem contact op met uw arts als u huiduitslag krijgt. Soms uitslag is het eerste teken van gevaarlijke reacties Allopurinol, zoals Stevens-Johnson syndroom, leverschade, of zelfs de dood. Allopurinol kan slaperigheid veroorzaken. Dus vermijd het rijden. Het is belangrijk om voldoende te drinken, om te helpen voorkomen dat de vorming van nierstenen.

Allopurinol Contra

Je moet niet gebruikt allopurinol als u overgevoeligheid voor het geneesmiddel, een verminderde nierfunctie, leverfunctie, acute aanval van jicht. Het wordt niet aanbevolen bij kinderen jonger dan 14 jaar.

Allopurinol Mogelijke bijwerking

Seek dringende medische hulp als een van deze bijwerkingen optreden: huiduitslag, gewichtsverlies, verlies van eetlust, jeuk, pijn bij het plassen, bloed in de urine, zwelling van de lippen of mond, ademhalingsproblemen , diarree, misselijkheid, braken. Als u vragen hebt over de bijwerkingen, neem dan contact op met uw arts voor medisch advies.

Allopurinol Drug interacties

Allopurinol kan mogelijk interactie met: ACE-remmers (Quinapril, Enalapril, ramipril), ampicilline, maagzuurremmers, cyclofosfamide, diuretica (ethacrynezuur, Furosemide, chloorthiazide), warfarine.

Allopurinol Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Sla de gemiste dosis wanneer het tijd is voor uw volgende dosis. Neem geen extra medicijnen nemen om de gemiste dosis.

Allopurinol Overdose

Geen overdosis symptomen. Als u denkt dat u het geneesmiddel hebt overdosis vragen dringende medische hulp in een keer.

Allopurinol Opslag

Bewaar het medicament bij kamertemperatuur 77 graden F (25 graden C). Houd alle geneesmiddelen uit de buurt van het bereik van kinderen en huisdieren.

Koop Allopurinol