Koop AmitriptylineKoop Amitriptyline zonder Recept

Amitriptyline (Elavil) Algemene informatie

De toestand van repetitieve gedachten of handelingen is bekend als obsessief-compulsieve stoornis. Amitriptyline wordt voorgeschreven om deze aandoening te behandelen en paniekaanvallen, en voortdurende pijn. De medicatie behoort tot de drie-cyclus antidepressiva. Het belangrijkste bestanddeel Amitriptyline invloeden op het centrale zenuwstelsel. Het veroorzaken verlichten van de symptomen van de ziekte. Het werkt het herstel van natuurlijke stoffen zoals serotonine in de hersenen.

Amitriptyline (Elavil) Routebeschrijving

Het is aanbevolen om het geneesmiddel in te nemen zoals het was voorgeschreven door uw arts. Neem niet meer dan de aanbevolen dosis. Heeft grapefruit of grapefruitsap en alcoholische dranken niet nemen. De geneeskunde heeft tijd nodig om te beginnen te werken en resultaten te geven (2-3 weken of langer).

Amitriptyline (Elavil) Voorzorgsmaatregelen

Voordat u begint met uw behandeling met Amitriptyline Vertel uw arts als u allergisch bent voor het geneesmiddel of een andere allergieën, hartproblemen. Het nemen van de medicijnen die u kan duizeligheid of sufheid of tijdelijk wazig zien voelen. Middelbare leeftijd mensen kunnen gevoeliger zijn voor de geneeskunde. Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven mogen geen gebruik maken van de geneeskunde. Duizeligheid, droge mond, slaperigheid, maagklachten, obstipatie, misselijkheid, braken, zweten etc. Ernstige bijwerkingen zijn onwaarschijnlijk:

Amitriptyline (Elavil) Mogelijke bijwerking

Bijwerkingen kunnen de volgende zijn. Als u een van de bovengenoemde bijwerkingen of andere beursgenoteerde ervaart informeer dan uw arts.

Geneesmiddelinteractie

Niet Amitriptyline te nemen met de volgende geneesmiddelen: MAO-remmers (furazolidoon, isocarboxazide, linezolid, Moclobemide Tranylcypromine); anti-aritmica (Propafenon, kinidine, etc); selectieve serotonine heropname remmers (Citalopram, Dapoxetine, Fluoxetine, Fluvoxamine, Paroxetine, etc); neuroleptica; H2-receptor antagonisten (Cimetidine, Ranitidine, Famotidine, Nizatidine, etc) .Nicotine vermindert de bloedspiegels van deze medicatie, zodat u uw arts te informeren als u rookt, of als u onlangs gestopt met roken. Heeft grapefruit niet eten of drinken van grapefruitsap tijdens de behandeling met dit geneesmiddel. Vergeet niet om te overleggen met uw arts!

Amitriptyline (Elavil) Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Als het bijna tijd is van de volgende inname gewoon overslaan en ga terug naar uw schema. Niet in uw dosis niet overschrijden of neem het twee keer.

Amitriptyline (Elavil) Overdose

Als u denkt dat u het geneesmiddel hebt overdosis zoek onmiddellijk medische hulp. De overdosis symptomen zijn pijn op de borst, misselijkheid, onregelmatige hartslag, en gevoel licht in het hoofd of flauwvallen.

Amitriptyline (Elavil) Opslag

Bewaar de medicijnen bij kamertemperatuur tussen 68-77 graden F (20-25 graden C) uit de buurt van licht en vocht. Houd alle geneesmiddelen uit de buurt van het bereik van kinderen en huisdieren.

Koop Amitriptyline