Koop AmoxilKoop Amoxil zonder Recept

Amoxil Algemene informatie

Amoxil is een antibioticum penicilline. Het heeft antibacteriële werkingsmechanisme en kan worden toegepast voor dergelijke infecties zoals H. influenzae, N. gonorroe, E. coli, pneumokokken, streptokokken en stafylokokken. Het werkt door het stoppen van de groei van bacteriën. Deze antibiotica behandelt alleen bacteriële infecties. Het zal niet werken voor virale infecties (zoals verkoudheid, griep).

Amoxil Routebeschrijving

Het is aanbevolen om het geneesmiddel in te nemen zoals het was voorgeschreven door uw arts. Neem het met een groot glas water. De dosering is gebaseerd op uw medische toestand en de respons op de behandeling.

Amoxil Voorzorgsmaatregelen

Voordat u begint met uw behandeling met Amoxil informeer uw arts als u astma, zwangerschap of borstvoeding. Tijdens de zwangerschap, moet deze medicatie alleen worden gebruikt wanneer duidelijk nodig is. Stop niet om het geneesmiddel te gebruiken of u zich beter voelt.

Amoxil Contra

Patiënten die overgevoelig zijn voor Amoxil kan het niet gebruiken.

Amoxil Mogelijke bijwerking

Bijwerkingen kunnen zijn diarree, misselijkheid, buikpijn, braken, huiduitslag, zwelling, huiduitslag, duizeligheid, brandend maagzuur, slapeloosheid, jeuk, verwarring, gemakkelijk blauwe plekken, vergeling ogen of huid. Een zeer ernstige allergische reactie op dit medicijn is zeldzaam. Amoxicilline kan vaak leiden tot een lichte huiduitslag dat is meestal niet ernstig. Als een van deze effecten aanhouden of verergeren, raadpleeg dan uw arts of apotheker onmiddellijk.

Geneesmiddelinteractie

Amoxil kan interageren met de pil, digoxine, metotrexat, aspirine, etc.

Amoxil Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Als het bijna tijd is van de volgende inname gewoon overslaan en ga terug naar uw schema.

Amoxil Overdose

Als u denkt dat u het geneesmiddel hebt overdosis vragen dringende medische hulp in een keer. De overdosis symptomen zijn ernstig braken, misselijkheid, aanhoudende diarree, stoornissen van water en elektrolyten balans, epileptische aanvallen.

Amoxil Opslag

Bewaar de medicijnen bij kamertemperatuur tussen 59 en 86F (15-30C) uit de buurt van licht en vocht.

Koop Amoxil