Koop AmpicillinKoop Ampicillin zonder Recept

Ampicillin Algemene informatie

ampicilline behoort tot de groep Aminopenicilline. Het is een breed-spectrum antibioticum. Het geneesmiddel kan worden voorgeschreven voor de behandeling van longontsteking en andere besmettelijke ziekten van de luchtwegen, urogenitale, gastro-intestinale systemen. Het heeft antibacteriële werking remmen bouw van bacteriële celwanden. Ampicilline wordt gemakkelijk geabsorbeerd, wordt niet vernietigd in de maag. Het middel is vechten tegen salmonella, schigella, Proteus, E. coli, Klebsiella pneumoniae, Haemophilus influenzae, voorheen genaamd Pfeiffer bacil.

Ampicillin Routebeschrijving

Het is aanbevolen om het geneesmiddel in te nemen zoals het was voorgeschreven door uw arts. Neem het met een groot glas water, een half uur voor of 2 uur na de maaltijd.

Ampicillin Voorzorgsmaatregelen

Voordat u begint met uw behandeling met ampicilline Vertel uw arts als u allergisch bent voor penicilline of cefalosporine antibiotica, diarree. Het geneesmiddel kan vals-positieve resultaten van een aantal urine tests tonen.

Ampicillin Contra

Patiënten die overgevoelig zijn voor ampicilline en leverfalen, astma, hooikoorts moeten voorzichtig zijn met het geneesmiddel. Diarree, koorts, jeuk, misselijkheid, huiduitslag, colitis, pijnlijke tong of mond, braken:

Ampicillin Mogelijke bijwerkingen

Side effect kan de volgende zijn.

Geneesmiddelinteractie

ampicilline kan interageren met orale anticonceptiemiddelen en medicijnen voor de bloedstolling.

Ampicillin Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk en als je het twee keer per dag, 5-6 uur later neem de volgende dosis. Als u het medicijn neem driemaal per dag, neem dan de gemiste dosis zodra u eraan denkt en doet de volgende in 2-4 uur. Nooit hoger zijn dan de dosis.

Ampicillin Overdose

Als u denkt dat u het geneesmiddel hebt overdosis zoek onmiddellijk medische hulp. De symptomen van overdosering zijn allergische reacties zoals netelroos, haasten.

Ampicillin Opslag

Bewaar het medicament bij kamertemperatuur tussen 59 en 86 graden F (15-30 ° C) uit de buurt van licht en vocht.

Opmerking

De informatie op de site informatie heeft een algemeen karakter. Opmerking Neem deze informatie kan niet worden gebruikt voor zelf-behandeling en zelfdiagnose. Moet u overleggen met uw arts of gezondheidszorg adviseur over eventuele specifieke instructies van uw conditie. De informatie is betrouwbaar, maar we geven toe het kan fouten bevatten. Wij zijn niet verantwoordelijk voor enige directe, indirecte, bijzondere of andere schade veroorzaakt door het gebruik van deze informatie op de site en ook voor de gevolgen van zelf-behandeling.

Koop Ampicillin