Koop ArcoxiaKoop Arcoxia zonder Recept

Arcoxia Algemene informatie

Arcoxia behoort tot een groep geneesmiddelen die cyclo-oxygenase-2 (COX-2) specifieke remmers. Het wordt gebruikt voor het volgende: acute en chronische behandeling van de tekenen en symptomen van artrose en reumatoïde artritis, het beheer van de ziekte van Bechterew, verlichting van chronische spier-en van acute pijn. Het gebruik van dit geneesmiddel niet het maagdarmkanaal beschadigen.

Arcoxia Routebeschrijving

Gebruik Arcoxia precies zoals het was voorgeschreven voor u. Gebruik het medicijn niet in grotere hoeveelheden. Gebruik hem met een glas water, met of zonder voedsel. Voor artrose, de aanbevolen dosis is 60 mg eenmaal per dag. Voor reumatoïde artritis de voorgestelde dosis is 90 mg eenmaal daags. Voor de verlichting van jichtaanvallen de voorgestelde dosis is 120 mg per dag, die alleen worden gebruikt voor de acute pijnlijke periode. Voor de verlichting van chronische musculoskeletale pijn de voorgestelde dosis is 60 mg per dag.

Arcoxia Voorzorgsmaatregelen

Je moet niet gebruiken Arcoxia als u zwanger bent, allergie, pijn op de borst, diabetes, hart-aandoeningen, hoge bloeddruk, hypokaliëmie of stuiptrekkingen. Vermijd roken. Neem Arcoxia alleen wanneer voorgeschreven door uw arts.

Arcoxia Contra

Je moet niet de drug gebruiken als u allergisch bent voor de bestanddelen zijn, zwanger zijn of borstvoeding geven; Als u astma, angina pectoris, hartaanval of een verstopte slagader in je hart, nier-of leverziekten, gastro-intestinale bloeden, hyperkaliëmie, hoge bloeddruk, de ziekte van Crohn.

Arcoxia Mogelijke bijwerking

Get dringende medische hulp als u een van deze symptomen van een allergische reactie, asthenie, stoornis, lichamelijke pijn, ziekte, hyperhidrose, depressie of kokhalzen.

Geneesmiddelinteractie

Informeer uw arts over alle medicijnen die u gebruikt, met name warfarine, remmers van angiotensine converting enzyme, acetylsalicylzuur en rifampicine. Indien nodig vragen dringende medische hulp in een keer.

Arcoxia Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Sla de gemiste dosis wanneer het tijd is voor uw volgende dosis. Neem geen extra medicijnen nemen om de gemiste dosis.

Arcoxia Overdose

Call dringende medische hulp als u denkt dat u teveel van dit geneesmiddel heeft gebruikt. Raadpleeg uw arts of apotheker om meer informatie.

Arcoxia Opslag

Bewaar uw medicijnen bij kamertemperatuur tussen 59-86 F (15-30 C). Uit de buurt van vocht en licht. Houd het buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

Koop Arcoxia