Koop ArimidexKoop Arimidex zonder Recept

Arimidex Algemene informatie

Arimidex is een recept medicatie gebruikt voor de behandeling van borstkanker bij postmenopauzale vrouwen. Het verlaagt oestrogeenspiegels bij postmenopauzale vrouwen, die de groei van bepaalde borsttumoren die oestrogeen moeten groeien in het lichaam vertragen.

Arimidex Routebeschrijving

Neem Arimidex precies zoals voorgeschreven door uw arts. Het is meestal een keer per dag genomen met of zonder voedsel tegelijk. De aanbevolen dosering van Arimidex bij postmenopauzale vrouwen is 1 mg per dag. Stop niet met het innemen van het geneesmiddel zonder overleg met uw arts.

Arimidex Voorzorgsmaatregelen

Voordat u Arimidex, vertel uw arts als u een hart-en vaatziekten, problemen met de bloedsomloop, een beroerte of bloedstolsel, ernstige leverziekte, hoge cholesterol, osteoporose. Het kan de minerale botdensiteit, die uw risico op het ontwikkelen van osteoporose kunnen verhogen verlagen. Uw botdichtheid moet mogelijk worden getest voor en tijdens de behandeling met dit geneesmiddel.

Arimidex Contra

Gebruik geen Arimidex als u zwanger bent of borstvoeding geeft, allergisch voor anastrozol zijn, of als u nog niet afgerond menopauze. De drug is niet voor gebruik bij mannen of kinderen.

Arimidex Mogelijke bijwerking

Get dringende medische hulp als u een van deze symptomen van een allergische reactie op Arimidex: netelroos, ademhalingsproblemen, of als u zwakte, gezwollen klieren, hoofdpijn, problemen met het gezichtsvermogen of spraak. De meest voorkomende bijwerkingen omvatten: rugpijn, osteoporose, diarree, verlies van eetlust, duizeligheid.

Arimidex Drug interacties

Arimidex kan interageren met andere medicijnen, waaronder oestrogenen, orale anticonceptiva. Voordat u start met Arimidex, vertel uw arts als u ook tamoxifen nemen.

Arimidex Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Sla de gemiste dosis wanneer het tijd is voor uw volgende dosis. Neem geen extra medicijnen nemen om de gemiste dosis.

Arimidex Overdose

Als u denkt dat u het geneesmiddel hebt overdosis vragen dringende medische hulp in een keer. De overdosis symptomen zijn buikpijn, bloed in de ontlasting, misselijkheid en braken.

Arimidex Opslag

Bewaar de medicijnen bij kamertemperatuur tussen 68-77 graden F (20-25 graden C) uit de buurt van licht en vocht. Laat de drugs niet op in de badkamer. Houd alle geneesmiddelen uit de buurt van het bereik van kinderen en huisdieren.

Koop Arimidex