Koop AugmentinKoop Augmentin zonder Recept

Gezamenlijk gebruik

Augmentin behoort tot de groep van breedspectrum antibiotica. Dergelijke antibiotica werken bacteriën te vernietigen. Het geneesmiddel wordt voorgeschreven voor de behandeling van longontsteking en andere infectieziekten van respiratoire, gastro-intestinale systemen, urogenitale systemen, infecties die na chirurgie en andere juist. Zijn samenstellende clavulaanzuur kalium biedt weerstand van Augmentin aan activiteit van bètalactamasen.

Augmentin Routebeschrijving

Het is aanbevolen om het geneesmiddel in te nemen zoals het was voorgeschreven door uw doctor.Dosage hangt af van uw conditie en andere omstandigheden. Neem niet meer dan de aanbevolen dosis.

Augmentin Voorzorgsmaatregelen

Je moet het middel niet gebruiken als u allergisch bent voor penicilline antibiotica, heeft lever-of nierfalen of de ziekte van Pfeiffer.

Augmentin Contra

Patiënten met een allergische reactie op Augmentin of naar een andere penicilline antibiotica, de ziekte van Pfeiffer, een geschiedenis van problemen of het geel worden van de ogen of de huid, veroorzaakt door Augmentin lever kan niet gebruikt het medicijn. Dyspepsie, buikpijn, opgeblazen gevoel, gas, misselijkheid, braken, stoornissen van de leverfunctie, hepatitis, geelzucht veroorzaakt door stagnatie van gal, vaginale jeuk en ook symptomen van allergie:

Augmentin Mogelijke bijwerkingen

Bijwerkingen kunnen de volgende zijn .

Geneesmiddelinteractie

Augmentin kan interageren met andere antibiotica het veranderen van de normale bacteriën flora van de dikke darm en het toestaan ​​van overgroei van C. difficile, een bacterie die pseudomembraneuze colitis veroorzaakt.

Augmentin Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Als het bijna tijd is van de volgende inname gewoon overslaan en ga terug naar uw schema.

Augmentin Overdose

Als u denkt dat u het geneesmiddel hebt overdosis zoek onmiddellijk medische hulp. De symptomen van overdosering zijn misselijkheid, braken, buikpijn, diarree, huiduitslag, sufheid, en hyperactiviteit.

Augmentin Opslag

Bewaar het medicament bij kamertemperatuur van 59-86F (15-30C) uit de buurt van licht en vocht.

Opmerking

De informatie op de site informatie heeft een algemeen karakter. Opmerking Neem deze informatie kan niet worden gebruikt voor zelf-behandeling en zelfdiagnose. Moet u overleggen met uw arts of gezondheidszorg adviseur over eventuele specifieke instructies van uw conditie. De informatie is betrouwbaar, maar we geven toe het kan fouten bevatten. Wij zijn niet verantwoordelijk voor enige directe, indirecte, bijzondere of andere schade veroorzaakt door het gebruik van deze informatie op de site en ook voor de gevolgen van zelf-behandeling.

Koop Augmentin