Koop AzulfidineKoop Azulfidine zonder Recept

Azulfidine Algemene informatie

Azulfidine behoort tot een groep van geneesmiddelen genaamd aminosalicylaten. Dit medicijn werkt door het verminderen van irritatie en zwelling in de dikke darm. Het wordt gebruikt om een ​​bepaald type darmziekten genoemd ulceratieve colitis. Deze medicatie niet genezen deze voorwaarde, maar het helpt bij het verminderen symptomen zoals koorts, maagpijn, diarree, en rectale bloeden. Het wordt ook gebruikt om reumatoïde artritis bij kinderen en volwassenen te behandelen. Vroege behandeling van reumatoïde artritis met sulfasalazine helpt verminderen of voorkomen van verdere gewrichtsbeschadiging. Deze medicatie kan ook worden gebruikt om een ​​ander type darmziekte wel de ziekte van Crohn te behandelen.

Azulfidine Routebeschrijving

Neem Azulfidine precies zoals voorgeschreven door uw arts. Neem deze medicatie via de mond na de maaltijd met een vol glas water. De aanbevolen startdosering voor milde tot matig actieve gevallen van colitis ulcerosa bij volwassenen is 3000-4000 mg totaal per dag (opgesplitst in kleinere doses elke acht uur genomen of vaker). Voor kinderen van 6 jaar en ouder, de aanbevolen dosis is 40 tot 60 mg per kg van het gewicht van de totale per dag, verdeeld in 3-6 kleinere doses per dag. Voor colitis ulcerosa remissie uw arts uw dosering tot 2000 mg per dag kan afnemen (opgesplitst in verschillende kleinere doses) voor volwassenen, en 30 mg per kg totaal per dag voor kinderen.

Azulfidine Voorzorgsmaatregelen

Alvorens Azulfidine moet u met uw arts als u moeite met plassen, darmverstopping, porfyrie (problemen met bepaalde enzymen in het lichaam), nier-en vaatziekten, nierfalen, lever-en vaatziekten, leverfalen hebben, cirrose, bloedarmoede of een andere laag bloedcellen, astma, allergieën. Dit geneesmiddel kan u duizelig maken. Rijd niet of taken die alertheid vereisen. Limiet alcoholhoudende dranken. Vermijd langdurige blootstelling aan de zon, het looien cabines, en zonnehemels.

Azulfidine Contra

Je moet niet Azulfidine nemen als u allergisch bent voor het, sulfasalazine, of een niet-werkzame bestanddelen van het geneesmiddel zijn, of als u een intestinale of urinaire obstructie (verstopping), porfyrie. Laat uw arts weten als u zwanger bent of borstvoeding geeft.

Azulfidine Mogelijke bijwerking

Get dringende medische hulp als u maagklachten, misselijkheid, braken, verlies van eetlust, zweertjes in de mond, hoofdpijn, duizeligheid, ongewone vermoeidheid, ademhalingsproblemen, zwelling van uw gezicht, lippen, tong, netelroos, gemakkelijk blauwe plekken, koorts, keelpijn, donkere urine, geelzucht (gele verkleuring van de huid of ogen), urineren minder dan normaal, slaapproblemen (slapeloosheid), jeuk. Als je andere gevolgen niet hierboven vermeld, neem contact op met uw arts.

Azulfidine Drug interacties

Vertel uw arts over alle andere medicijnen die u gebruikt, in het bijzonder: digoxine, foliumzuur, vitamine of mineraal supplementen die foliumzuur bevatten, warfarine. Interactie tussen twee medicijnen betekent niet altijd dat je moet stoppen met een van hen. Vertel uw arts of voorschrijver over alle recepten, over-the-counter, en kruiden medicijnen die u gebruikt.

Azulfidine Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Sla de gemiste dosis wanneer het tijd is voor uw volgende dosis. Neem geen extra medicijnen nemen om de gemiste dosis.

Azulfidine Overdose

Als u denkt dat u het geneesmiddel hebt overdosis vragen dringende medische hulp in een keer. De symptomen van overdosering zijn misselijkheid, braken, buikpijn, slaperigheid, beslaglegging.

Azulfidine Opslag

Bewaar de medicijnen op kamertemperatuur tussen de 59-86 graden F (15-30 ° C) uit de buurt van warmte, licht en vocht. Laat de drugs niet op in de badkamer. Houd alle geneesmiddelen uit de buurt van het bereik van kinderen en huisdieren.

Koop Azulfidine