Koop BaclofenKoop Baclofen zonder Recept

Baclofen Algemene informatie

Baclofen is een geneesmiddel voor de behandeling van de volgende aandoeningen voorgeschreven: verkramping van de spieren, stijfheid, spasmen van skeletspieren, spier clonus, dwarslaesie. Het mechanisme bestaat in ontspanning skeletspieren. Ook is het in de eerste plaats gebruikt om spasticiteit te behandelen en is in de vroege stadia van het gebruik voor de behandeling van alcoholisme.

Baclofen Routebeschrijving

Het is aanbevolen om het geneesmiddel in te nemen zoals het was voorgeschreven door uw arts. Neem het met een groot glas water. De initiële aanbevolen dosering is 5 mg 3 maal per dag. Neem niet meer dan de aanbevolen dosis.

Baclofen Voorzorgsmaatregelen

Voordat u begint met uw behandeling Vertel uw arts als u aan de volgende voorwaarden: nierziekte, diabetes, epilepsie, beroerte, allergie voor Baclofen, andere medicijnen, voedsel, kleurstoffen of conserveermiddelen, of als u zwanger bent of het geven van borstvoeding.

Baclofen Contra

Patiënten met een nierziekte; epilepsie of andere epilepsie, beroerte of bloedstolsels, allergie voor Baclofen dient niet de medicijnen in te nemen.

Baclofen Mogelijke bijwerkingen

Bijwerkingen kunnen zijn: allergische reacties: huiduitslag, jeuk of netelroos, zwelling van het gezicht, lippen of tong, pijn op de borst, constipatie, lage bloeddruk, hallucinaties, braken, respiratoire depressie, onvermogen om te slapen, en de toegenomen frequentie van urineren of urineretentie, beslaglegging. Als u zich een van de bovengenoemde bijwerkingen contact op met uw arts vermeld.

Baclofen Drug interacties

Vertel uw arts over alle geneesmiddelen die u onderneemt. Baclofen interactie met de volgende geneesmiddelen: antihistaminica, geneesmiddelen tegen depressie, angst en andere psychische aandoeningen, codeïne, oxycodon, tramadol, en propoxyfeen, medicijnen voor de slaap, fenobarbital.

Baclofen Gemiste dosis

Als u een dosis mist, neem dan zo snel als je kunt. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, neem alleen die dosering. Neem geen dubbele of extra dosering.

Baclofen Overdose

Als u denkt dat u het geneesmiddel hebt overdosis vragen dringende medische hulp in een keer.

Baclofen Opslag

Bewaar de medicijnen bij kamertemperatuur tussen 15 en 30 graden C (59 en 86 graden F). Houd de container goed gesloten en van kinderen.

Opmerking

De informatie op de site informatie heeft een algemeen karakter. Opmerking Neem deze informatie kan niet worden gebruikt voor zelf-behandeling en zelfdiagnose. Moet u overleggen met uw arts of gezondheidszorg adviseur over eventuele specifieke instructies van uw conditie. De informatie is betrouwbaar, maar we geven toe het kan fouten bevatten. Wij zijn niet verantwoordelijk voor enige directe, indirecte, bijzondere of andere schade veroorzaakt door het gebruik van deze informatie op de site en ook voor de gevolgen van zelf-behandeling.

Koop Baclofen