Koop BactrimKoop Bactrim zonder Recept

Bactrim Algemene informatie

Bactrim is een antibacteriële synthetisch product. Bactrim wordt voorgeschreven voor de behandeling van longontsteking en andere ziekten van respiratoire, gastro-intestinale systemen, urogenitale systemen veroorzaakt door bacteriële infecties die zich ontwikkelen na chirurgie en anderen. Het bestaat uit twee medicijnen sulfamethoxazol en trimethoprim. Samen deze geneesmiddelen zijn actief tegen streptokokken, stafylokokken, pneumokokken, bacillus dysenterie, tyfus, E. coli, Proteus, en ineffectief tegen Mycobacterium tuberculosis, spirocheten, Pseudomonas aeruginosa.

Bactrim Routebeschrijving

Neem het met een groot glas water, 2-3 keer per dag, met of zonder food.Dosage hangt af van het type en de ernst van de infectie, dus het is aangeraden om het geneesmiddel in te nemen zoals het was door uw arts voorgeschreven.

Bactrim Voorzorgsmaatregelen

Voordat u begint met uw behandeling met Bactrim Vertel uw arts als u astma, nier-of leveraandoeningen. Wees voorzichtig het nemen van de medicijnen. Het kan diarree veroorzaken. Vermijd sunlights.

Bactrim Contra

Zwangere en zogende vrouwen, patiënten met een allergie voor Bactrim en hebben bloedarmoede veroorzaakt door een tekort aan foliumzuur kan het geneesmiddel niet te gebruiken. Netelroos, ademhalingsproblemen, zwelling van uw gezicht, lippen, tong of keel of meer ernstige tekenen van slechte gezondheid als koorts, keelpijn en hoofdpijn met een:

Bactrim Mogelijke bijwerkingen

Bijwerkingen kunnen de volgende zijn ernstige blaren, een bleke huid, gemakkelijk blauwe plekken of bloeden, diarree die waterige of bloederige, hallucinaties, trage hartslag, zwakke pols, misselijkheid, maagpijn, urineren minder dan normaal of helemaal niet. Als u zich een van de bijwerkingen boven je moet contact opnemen met uw arts vermeld.

Geneesmiddelinteractie

Vertel uw arts over alle geneesmiddelen die u kunt gebruiken voordat je de behandeling met Bactrim. Het kan effecten van de volgende geneesmiddelen: anti-diabetische geneesmiddelen, diuretica, cyclosporine, digoxine, vaccins, tricyclische antidepressiva. Het kan worden toegediend met dofetilide of methenamine.

Bactrim Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Als het bijna tijd is van de volgende inname gewoon overslaan en ga terug naar uw schema.

Bactrim Overdose

Als u denkt dat u het geneesmiddel hebt overdosis zoek onmiddellijk medische hulp. De overdosis symptomen zijn duizeligheid, slaperigheid, misselijkheid, braken, verlies van eetlust, maagpijn, hoofdpijn, geelverkleuring van uw huid of ogen, bloed in de urine, flauwvallen.

Bactrim Opslag

Bewaar de medicijnen bij kamertemperatuur tussen 59-77 graden F (15-25 graden C) uit de buurt van licht en vocht, kinderen en huisdieren.

Opmerking

De informatie op de site informatie heeft een algemeen karakter. Opmerking Neem deze informatie kan niet worden gebruikt voor zelf-behandeling en zelfdiagnose. Moet u overleggen met uw arts of gezondheidszorg adviseur over eventuele specifieke instructies van uw conditie. De informatie is betrouwbaar, maar we geven toe het kan fouten bevatten. Wij zijn niet verantwoordelijk voor enige directe, indirecte, bijzondere of andere schade veroorzaakt door het gebruik van deze informatie op de site en ook voor de gevolgen van zelf-behandeling.

Koop Bactrim