Koop BenicarKoop Benicar zonder Recept

Benicar Algemene informatie

Benicar is in een groep van geneesmiddelen genaamd angiotensine II receptor antagonisten. Het houdt de bloedvaten van de vernauwing, waardoor de bloeddruk daalt en verbetert de doorbloeding, bij volwassenen en kinderen die ten minste 6 jaar oud.

Benicar Routebeschrijving

Gebruik precies zoals voorgeschreven door uw arts. Neem niet in grotere of kleinere hoeveelheden of langer dan aanbevolen. Uw arts kan incidenteel uw dosis veranderen om ervoor te zorgen dat u de beste resultaten te krijgen. Neem deze medicatie met een vol glas water, met of zonder maaltijd. Uw bloeddruk zal moeten vaak worden gecontroleerd. Bezoek regelmatig met uw arts. Houd het gebruik van deze medicijnen zoals voorgeschreven, zelfs als u zich goed voelt. Hoge bloeddruk vaak geen symptomen. Het kan nodig zijn om de bloeddruk medicatie gebruiken voor de rest van je leven. Als je een operatie nodig hebt, vertel het van tevoren dat u gebruik maakt van deze drug chirurg.

Benicar Voorzorgsmaatregelen

Gebruik geen van deze medicatie gebruiken als u allergisch bent, hebben uitbarsting, hart, nier of lever ziekte of als u niet kunt plassen. Gebruik dit medicijn niet gebruiken zonder vertel uw arts als u zwanger bent of borstvoeding geeft. Ook drink geen alcohol en de controle van de met behulp van water.

Benicar Contra

Vermijd het gebruik van dit geneesmiddel als u allergisch bent, hebben uitbarsting, hart, nier of lever ziekte of als u niet kunt plassen. Stoppen met het gebruik als u zwanger wordt, als het geneesmiddel schade kan veroorzaken aan het ongeboren kind. Het kan overgaan in de moedermelk en kan een zogende baby kwetsen.

Benicar Mogelijke bijwerking

Het geneesmiddel kan veroorzaken nier ziekte, ziekelijkheid, duizelig, uitbarsting, hoofdpijn, droge hoest, ongewone plassen, buikpijn, kokhalzen, diarree, geelzucht en enkele allergische reactie. Bel uw arts voor medisch advies over de bijwerkingen.

Benicar Drug interacties

Vertel uw arts over alle medicijnen die u gebruikt. Heeft een nieuw medicijn niet starten zonder uw arts te vertellen. Vermijd het gebruik van dranken met cafeïne of alcohol, roken, of illegale medicijnen.

Benicar Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Sla de gemiste dosis wanneer het tijd is voor uw volgende dosis. Neem geen extra medicijnen nemen om de gemiste dosis.

Benicar Overdose

Call dringende medische hulp als u denkt dat u teveel van dit geneesmiddel heeft gebruikt. Overdosering symptomen kunnen breken hartslag of duizeligheid zijn.

Benicar Opslag

Bewaar uw medicijnen bij kamertemperatuur. Uit de buurt van vocht en licht.

Koop Benicar