Koop BonacalKoop Bonacal zonder Recept

Algemeen

Calcium is een mineraal dat nodig is voor gezonde botten en verscheidene belangrijke functies in het menselijk lichaam. Dit geneesmiddel wordt gebruikt om te voorkomen of te behandelen laag calciumgehalte in het bloed bij mensen die niet genoeg calcium niet krijgen van hun dieet. Het kan worden gebruikt om aandoeningen veroorzaakt door lage calciumgehalte zoals botverlies (osteoporose), zwakke botten (osteomalacie / rachitis) behandelen verminderde activiteit van de bijschildklier (hypoparathyreoïdie) en een bepaalde spierziekte (latente tetanie). Het kan ook bij bepaalde patiënten worden gebruikt om ervoor te zorgen dat ze krijgen genoeg calcium (vrouwen die zwanger zijn, borstvoeding geven, of na de menopauze, mensen die bepaalde medicijnen zoals fenytoïne, fenobarbital, of prednison).

Bonacal (Calcium Carbonate) Routebeschrijving

Neem calciumcarbonaat precies zoals voorgeschreven door uw arts. Neem deze medicatie via de mond met voedsel om de absorptie te verhogen door het lichaam. Gebruik deze medicatie regelmatig om de meest baat bij hebben. Neem deze dan op hetzelfde tijdstip iedere dag. Slik de tablet in met een vol glas water.

Bonacal (Calcium Carbonate) Voorzorgsmaatregelen

Alvorens calciumcarbonaat u met uw arts overleggen als u een nierziekte heeft, nierstenen, achloorhydrie, bijschildklier stoornis, hart-en vaatziekten, de ziekte van de alvleesklier, een bepaalde longziekte (sarcoïdose).

Bonacal (Calcium Carbonate) Contra

Praat met uw arts voordat u calciumcarbonaat als u zwanger bent of borstvoeding geeft. Neem het niet zonder eerst te praten met uw arts als u andere medicijnen te nemen. Calcium kan het effect van veel andere geneesmiddelen verlagen door eraan te binden of door de zuurgraad van de maag of de urine.

Bonacal (Calcium Carbonate) Mogelijke bijwerking

Get dringende medische hulp als u een droge mond, verminderde eetlust, misselijkheid, braken, gas, urineren meer dan normaal, meer dorst, obstipatie, veranderingen in uw hartslag, netelroos, zwelling van uw gezicht, lippen, tong, ademhalingsproblemen, jeuk, mentale of stemmingswisselingen, vermoeidheid, bot-of spierpijn. Als je andere gevolgen niet hierboven vermeld, neem contact op met uw arts.

Bonacal (Calcium Carbonate) Drug interacties

Vertel uw arts over alle andere medicijnen die u gebruikt, in het bijzonder: tetracycline antibiotica (tetracycline, oxytetracycline, demeclocycline, minocycline), bisfosfonaten (pamidronaat, ibandronaat, tiludronaat), H2-blokkers (ranitidine, cimetidine, nizatidine , famotidine), protonpompremmers (omeprazol, esomeprazol, rabeprazol, pantoprazol), thiazidediuretica (chloortalidon, metolazone, chloorthiazide), digoxine, antacida, sotalol, levothyroxine, Calcipotriene, ceftriaxon. Interactie tussen twee medicijnen betekent niet altijd dat je moet stoppen met een van hen. Vertel uw arts over alle recepten, over-the-counter, en kruiden medicijnen die u gebruikt.

Bonacal (Calcium Carbonate) Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Sla de gemiste dosis wanneer het tijd is voor uw volgende dosis. Neem geen extra medicijnen nemen om de gemiste dosis.

Bonacal (Calcium Carbonate) Overdose

Als u denkt dat u het geneesmiddel hebt overdosis vragen dringende medische hulp in een keer. De overdosis symptomen zijn verwardheid, verminderde eetlust, delier, misselijkheid, constipatie, braken, stupor, coma.

Bonacal (Calcium Carbonate) Opslag

Bewaar de medicijnen op kamertemperatuur tussen de 59-86 graden F (15-30 ° C) uit de buurt van licht, warmte en vocht. Laat de drugs niet op in de badkamer. Houd alle geneesmiddelen uit de buurt van het bereik van kinderen en huisdieren.

Koop Bonacal