Koop Brand TemovateKoop Brand Temovate zonder Recept

Brand Temovate Algemene informatie

Clobetasol is een actueel voor de huid steroïde. Het vermindert de werking van chemische stoffen in het lichaam die ontstekingen, roodheid en zwelling veroorzaken. Het topische wordt gebruikt om de ontsteking en jeuk veroorzaakt door een aantal huidaandoeningen zoals allergische reacties, eczeem en psoriasis.

Brand Temovate Routebeschrijving

Gebruik deze medicatie precies zoals het is voorgeschreven door uw arts. Laat Clobetasol actueel niet op beschadigde of geïnfecteerde huid. Breng het op een schone, droge gezicht.

Brand Temovate Voorzorgsmaatregelen

Zorg dat dit medicijn in uw ogen. Als contactpersoon optreedt, spoelen met water. Informeer uw arts als u eczeem, diabetes, glaucoom of zwanger.

Brand Temovate Contra

Vermijd het gebruik van het geneesmiddel als u een allergische reactie op het.

Brand Temovate Mogelijke bijwerking

Het geneesmiddel kan grofheid, huiduitslag en sommige allergische reactie veroorzaken. Vertel uw arts over alle ongebruikelijke of lastige bijwerking.

Geneesmiddelinteractie

Vermijd het gebruik Temovate met andere corticosteroïden en geneesmiddelen die het immuunsysteem verlagen. Informeer uw arts over alle medicijnen die u gebruikt.

Brand Temovate Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Sla de gemiste dosis wanneer het tijd is voor uw volgende dosis. Neem geen extra medicijnen nemen om de gemiste dosis.

Brand Temovate Overdose

Call dringende medische hulp als u denkt dat u teveel van dit geneesmiddel heeft gebruikt. Overdosering symptomen kunnen zijn borstkas pijn, abnormale hartslag of duizeligheid.

Brand Temovate Opslag

Bewaar uw medicijnen op kamertemperatuur tussen tussen 68-77 graden F (20-25 graden C). Uit de buurt van vocht en licht. Houd het buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

Koop Brand Temovate