Koop BusparKoop Buspar zonder Recept

Buspar Algemene informatie

Buspar behoort tot de groep van antidepressiva. Het wordt voorgeschreven voor de behandeling van obsessief-compulsieve stoornis en sociale fobie.

Buspar Routebeschrijving

Het is aanbevolen om het geneesmiddel in te nemen zoals het was voorgeschreven door uw arts. Neem het met een glas water. Slikken pil het geheel. Neem niet meer dan de dosering.

Buspar Voorzorgsmaatregelen

Voordat u begint met uw behandeling met Buspar Vertel uw arts als u een allergische reactie op het geneesmiddel, bipolaire verwarring, nieren, lever of het oog probleem. Heeft alcoholische dranken en grapefruit niet nemen. Middelbare leeftijd kunnen gevoeliger zijn voor de geneeskunde.

Buspar Contra

Zwangere en zogende vrouwen en patiënten met overgevoeligheid voor Buspar kunnen geen gebruik maken van het geneesmiddel.

Buspar Mogelijke bijwerking

Bijwerkingen kunnen de volgende zijn: koorts, slapeloosheid, tremor, angst, wazig zien, braken en diarree. Ernstige bijwerkingen zijn onwaarschijnlijk. Als u een bijwerking optreedt die niet in een keer boven contact op met uw arts vermeld.

Geneesmiddelinteractie

Buspar kan interageren met de volgende geneesmiddelen: haloperidol, rifampicine. Ook kan het omgaan met alcohol, grapefruit, grapefruitsap en grapefruit extract.

Buspar Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Als het bijna tijd is van de volgende inname gewoon overslaan en ga terug naar uw schema.

Buspar Overdose

Als u denkt dat u het geneesmiddel hebt overdosis vragen dringende medische hulp in een keer. De overdosis symptomen zijn pijn op de borst, misselijkheid, onregelmatige hartslag, en gevoel licht in het hoofd of flauwvallen.

Buspar Opslag

Bewaar de medicijnen bij kamertemperatuur tussen 68-77 graden F (20-25 graden C) uit de buurt van licht en vocht. Houd alle geneesmiddelen uit de buurt van het bereik van kinderen en huisdieren.

Koop Buspar