Koop CandimicolKoop Candimicol zonder Recept

Candimicol (Diflucan) Algemene informatie

Candimicol is een antibioticum van de antifungale groep. Het wordt voorgeschreven voor de behandeling van schimmelinfecties. Het kan worden gebruikt voor vaginale, keel en schimmelinfecties, infecties van de urinewegen, peritonitis en longontsteking.

Candimicol (Diflucan) Routebeschrijving

Het is aanbevolen om het geneesmiddel in te nemen zoals het was voorgeschreven door uw arts. Neem het een keer per dag met of zonder voedsel.

Candimicol (Diflucan) Voorzorgsmaatregelen

Voordat u begint met uw behandeling met Candimicol Vertel uw arts over alle voorwaarden die u kan hebben: leverziekte of nierziekte. Vermijd het drinken van alcoholische dranken. Het geneesmiddel kan u duizelig maken, dus zijn meer attent.

Candimicol (Diflucan) Contra

Patiënten die overgevoelig zijn voor fluconazol of andere antifungale azolen voorbereidingen, nier-en leveraandoeningen, hart-en vaatziekten, lage bloedspiegels van calcium, magnesium of kalium kan het geneesmiddel niet te gebruiken.

Candimicol (Diflucan) Mogelijke bijwerking

Hives, ademhalingsproblemen, zwelling van uw gezicht, lippen, tong of keel, misselijkheid, maagpijn, lage koorts, verlies van eetlust, donkere urine, klei-gekleurde ontlasting, geelzucht (vergeling van de huid of ogen), ernstige blaarvorming, peeling, en rode huiduitslag, gemakkelijk blauwe plekken of bloeden, ongewone zwakte, koorts, koude rillingen, spierpijn, griepachtige symptomen, convulsies zijn vaak voorkomende bijwerkingen. Als u een van hen ervaart contact op met uw arts.

Geneesmiddelinteractie

Candimicol kan interageren met bloedverdunners (warfarine), ciclosporine; orale diabetes medicijnen; rifabutine of rifampicine; sedativa (diazepam lorazepam, alprazolam of midazolam); epileptica; theofylline.

Candimicol (Diflucan) Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Als het bijna tijd is van de volgende inname gewoon overslaan en ga terug naar uw schema.

Candimicol (Diflucan) Overdose

Als u denkt dat u het geneesmiddel hebt overdosis vragen dringende medische hulp in een keer. De overdosis symptomen zijn verwardheid of ongewone gedachten of gedrag.

Candimicol (Diflucan) Opslag

Bewaar de medicijnen bij kamertemperatuur tussen 59-77 graden F (15-25 graden C) uit de buurt van licht en vocht, kinderen en huisdieren.

Koop Candimicol