Koop CarduraKoop Cardura zonder Recept

Algemeen

Cardura behoort tot de familie van geneesmiddelen genaamd antihypertensiva bijzonder de alfa-1 receptorantagonisten (alfablokkers). Het wordt alleen of in combinatie met andere geneesmiddelen voor hypertensie (hoge bloeddruk). Het werkt door ontspannen de bloedvaten zodat het bloed kan stromen gemakkelijker. Verlaging van hoge bloeddruk helpt voorkomen dat beroertes, hartaanvallen en nierproblemen. Deze medicatie wordt ook gebruikt bij mannen voor de symptomen van een aandoening genaamd prostaatklier BPH (benigne prostaathyperplasie, ook bekend als vergrote prostaat). Het maakt niet krimpt de prostaat, maar het werkt door het ontspannen van de spieren in de blaashals en de prostaat. Het ontspannen deze spieren leidt tot verlichting van de symptomen van BPH als het gevoel om frequent of dringend plassen, zwakke stroom, moeilijkheden in het begin van de stroom van urine, en de noodzaak om te urineren in het midden van de nacht.

Cardura Routebeschrijving

Neem Cardura precies zoals voorgeschreven door uw arts. De aanbevolen dosis voor volwassenen voor de behandeling van hoge bloeddruk varieert van 1 mg tot 16 mg per dag. De aanbevolen initiële dosis van doxazosine is 1 mg eenmaal daags. De aanbevolen dosis voor symptomen van vergrote prostaat varieert van 1 mg tot 8 mg eenmaal daags. De aanbevolen initiële dosis van doxazosine is 1 mg eenmaal daags. De dosis kan worden verhoogd tot 2 mg per dag. Daarna kan de dosis worden verhoogd tot 4 mg per dag, en dan 8 mg per dag als dat nodig is. Cardura moeten worden genomen op hetzelfde tijdstip iedere dag. Neem elke dosis met een vol glas water.

Cardura Voorzorgsmaatregelen

Voordat u Cardura moet u met uw arts als u problemen met de lever, leverfalen, cirrose, eventuele allergieën, prostaatkanker, hart-en vaatziekten, congestief hartfalen, angina pectoris, nierziekte hebben. Dit geneesmiddel kan u duizelig of slaperig maken. Rijd niet of taken die alertheid vereisen. De ouderen kunnen een groter risico voor duizeligheid en lage bloeddruk tijdens het gebruik van deze drug. Limiet alcoholhoudende dranken. Het kan verhogen sommige van de bijwerkingen van Cardura.

Cardura Contra

Gebruik Cardura niet als u allergisch bent voor doxazosine, quinazolines of bestanddelen van de medicatie. Laat uw arts weten als u zwanger bent of borstvoeding geeft.

Cardura Mogelijke bijwerking

Get dringende medische hulp als u zwakte, hoofdpijn, duizeligheid, diarree, maagpijn, snelle hartslag, gevoel in het hoofd, flauwvallen, loopneus, zweten, niet kunnen slapen, netelroos, ademhalingsproblemen, zwelling van uw gezicht, lippen, tong, verandering van gezichtsvermogen, angst, depressie, spiertrekkingen, nervositeit, zwelling in uw handen, enkels of voeten, pijnlijke erectie van de penis, dat duurt 4 uur of langer. Als je andere gevolgen niet hierboven vermeld, neem contact op met uw arts.

Cardura Drug interacties

Vertel uw arts over alle andere medicijnen die u gebruikt, met name: cimetidine, sildenafil, tadalafil, vardenafil, thiazide diuretica, bètablokkers, alfa-blokkers, rituximab. Interactie tussen twee medicijnen betekent niet altijd dat je moet stoppen met een van hen. Vertel uw arts over alle recepten, over-the-counter, en kruiden medicijnen die u gebruikt.

Cardura Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Sla de gemiste dosis wanneer het tijd is voor uw volgende dosis. Neem geen extra medicijnen nemen om de gemiste dosis.

Cardura Overdose

Als u denkt dat u het geneesmiddel hebt overdosis vragen dringende medische hulp in een keer. De symptomen van overdosering zijn ernstige duizeligheid, flauwvallen, zwakte.

Cardura Opslag

Bewaar de medicijnen op kamertemperatuur tussen de 59-86 graden F (15-30 ° C) uit de buurt van licht en vocht. Laat de drugs niet op in de badkamer. Houd alle geneesmiddelen uit de buurt van het bereik van kinderen en huisdieren.

Koop Cardura