Koop CefadroxilKoop Cefadroxil zonder Recept

Cefadroxil (Duricef) Algemene informatie

Cefadroxil (of Cefadroxil) is een semi-synthetisch breed-spectrum cefalosporine van de eerste generatie. Het is effectief tegen Gram-positieve en Gram-negatieve bacteriële infecties. Het is bedoeld voor de behandeling of preventie van een reeks infecties bewezen of sterk vermoedelijk veroorzaakt door bacteriën. Het werkt via bemoeien met celwand vorming van de bacterie. Cefadroxil wordt gebruikt tot matig ernstige infecties veroorzaakt door de bacterie Streptococcus pyogenes dat de ziekte genaamd keelontsteking of Streptokokken amandelontsteking, infectie van de urinewegen, voortplantingsorganen infecties en infecties van de huid veroorzaakt.

Cefadroxil (Duricef) Routebeschrijving

Neem deze medicatie precies zoals uw arts het heeft voorgeschreven. U moet zorgvuldig volg alle aanwijzingen gegeven worden. Voorkom het overschrijden van uw dosis of het nemen van de medicatie langer dan werd geadviseerd door uw arts. Slik het geheel door met een vol glas water. Deze medicatie wordt niet gekauwd, gebroken of gebroken tijdens het gebruik. Over het algemeen is de aanbevolen dosering 1-2 mg eenmaal of tweemaal daags.

Cefadroxil (Duricef) Voorzorgsmaatregelen

Alvorens Cefadroxil dan uw arts of apotheker als u allergisch bent voor penicilline of andere cefalosporinen zijn. Dit product kan hulpstoffen, die allergische reacties kunnen veroorzaken. Deze medicatie wordt voorgeschreven voorzichtig als u anamnese bevat een geschiedenis van ernstige nierziekte, darmziekte (colitis). Deze medicijnen mogen alleen worden gebruikt wanneer duidelijk nodig tijdens de zwangerschap. Bespreek de risico's en voordelen met uw arts. Drink geen alcohol tijdens de behandeling met Cefadroxil als het interactie kan veroorzaken. Aandacht besteden aan de mogelijkheid van het lijden van pseudomembraneuze colitis (een dubbele punt ontsteking veroorzaakt door de uitroeiing van de normale darmflora door antibiotica). Volg de instructies van uw arts over het type en de hoeveelheid vloeistoffen, maaltijden, voedingssupplementen en andere medicijnen je mag nemen.

Cefadroxil (Duricef) Contra

Cefadroxil is gecontraïndiceerd bij patiënten die overgevoelig zijn voor een bestanddeel van het geneesmiddel en de andere bèta-lactam antibiotica. Deze medicatie wordt voorzichtig toegediend bij patiënten die lijden aan chronische nierinsufficiëntie en colitis. Cefadroxil wordt niet gegeven aan zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven of kinderen van acht jaar en jonger, tenzij voorgeschreven door de kinderarts.

Cefadroxil (Duricef) Mogelijke bijwerking

De meeste normale bijwerkingen zijn: misselijkheid, braken, diarree, allergische reacties zoals huiduitslag of netelroos, zwelling van het gezicht of de tong, moeite met slikken, colitis, en ontsteking van de darm. Dit is niet een volledige lijst van alle mogelijke bijwerkingen. Anderen kunnen bij sommige mensen en er kunnen sommige bijwerkingen nog toe onbekend. In het geval dat je hebt ervaren een bijwerking optreedt die niet in bovenstaande lijst, onmiddellijk uw arts of plaatselijk antigifcentrum te melden.

Cefadroxil (Duricef) Drug interacties

Cefadroxil is in staat om te communiceren met polymixines en aminoglycosiden die hun toxiciteit verhogen. Bloedplaatjes aggregatie remmers en niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen consentaneously gebruikt Cefadroxil bloeden kan veroorzaken.

Cefadroxil (Duricef) Gemiste dosis

Neem nooit twee doses van dit product in een keer. In het geval u Durisef neem een ​​keer per dag de medicatie slaat u de gemiste dosis over en neem zo snel mogelijk, dan kunt u de volgende dosis 10-12 uur. Als u Cefadroxil neemt tweemaal per dag de dosering inname toegediend binnen het interval van 5-6 uur.

Cefadroxil (Duricef) Overdose

Als u vermoedt dat u te veel van dit medicijn gebruikt hebben, vragen dringende medische aandacht meteen. Doe dit zelfs als er geen tekenen van ongemak of vergiftiging. U kunt dringend medische hulp nodig. De meest voorkomende symptomen van een overdosis zijn: toevallen, allergische reacties zoals huiduitslag, netelroos, jeuk, zwelling van de tong, het gezicht, de lippen, keel en colpitis. Als een van deze effecten aanhouden of verergeren, mede met uw arts of apotheker onmiddellijk.

Cefadroxil (Duricef) Opslag

Deze medicatie wordt opgeslagen in een koele en droge plaats bij een temperatuur tussen 15-25 C (59-77 F), uit de buurt van zonlicht, hitte en vocht. Neem dit medicijn niet op in de badkamer. Houd dit product buiten het bereik van kinderen en huisdieren. Suspensie te worden gebruikt gedurende twee weken nadat het is bereid en bewaard in een koelkast.

Koop Cefadroxil