Koop CefiximeKoop Cefixime zonder Recept

Algemeen

Cefixime een antibacterieel antibioticum of cefalosporine is behandeling van infecties veroorzaakt door bepaalde bacteriën, zoals faryngitis, tonsillitis, sinusitis, chronische bronchitis, chronische obstructieve longziekte, gematigde otitis, niet-ernstige infecties van het urogenitale kanaal .

Cefixime (Suprax) Routebeschrijving

Gebruik Cefixime zoals voorgeschreven door uw arts. Neem het met of zonder voedsel met het glas water, identieke perioden. Als maagproblemen optreedt, nemen met voedsel te verminderen maag irritatie. Goed schudden voor elk gebruik. Gebruik een meettoestel gemarkeerd voor medicijnen doseren. Vraag uw apotheker om hulp als u niet zeker weet hoe u uw dosis af te meten.

Cefixime (Suprax) Voorzorgsmaatregelen

Voor het gebruik van geneesmiddelen, raadpleeg dan uw arts als u allergisch bent; of voor penicilline of andere antibiotica, vertel uw medische geschiedenis, met name van: nierziekte, een bepaalde darmziekte (colitis). Nierfunctie afneemt als je ouder wordt. Dit medicijn is verwijderd door de nieren. Daarom kunnen oudere mensen gevoeliger voor deze drug.

Cefixime (Suprax) Contra

Allergie voor penicilline, baby's van 6 maanden, de zwangerschap. Sommige voorzichtigheid kan verscheen bij volwassen patiënten, in het bijzonder met een nierziekte.

Cefixime (Suprax) Mogelijke bijwerking

Allergische reacties zoals huiduitslag, jeuk, ademhalingsproblemen, zwelling van de mond en het gezicht. Als u bloederige ontlasting, verminderde plassen, koorts, rode, gezwollen, blaren, diarree, bloedingen. Informeer uw arts over het zo snel mogelijk.

Geneesmiddelinteractie

Vertel uw arts over alle voorgeschreven en over-the-counter-medicijnen die u gebruikt. Dit geldt ook voor vitaminen, mineralen, kruiden-producten en medicijnen die door andere artsen voorgeschreven. Begin niet met het nemen van een nieuwe medicatie zonder vertel uw arts.

Cefixime (Suprax) Gemiste dosis

Neem de medicatie de gemiste dosis zo snel mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis en gebruik het geneesmiddel bij uw volgende geplande tijd. Neem geen extra medicijnen om de gemiste dosis.

Cefixime (Suprax) Overdose

Overdosering symptomen kunnen allergische effecten, misselijkheid, braken, buikpijn en diarree omvatten.

Cefixime (Suprax) Opslag

Store Cefixime Schorsing bij kamertemperatuur, tussen 59 en 77 graden F (15 en 25 graden C). Uit de buurt van vocht en licht. Het kan ook worden bewaard in de koelkast. Niet invriezen. Gooi ongebruikte medicijnen na 14 dagen. Houd Cefixime Schorsing buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

Koop Cefixime