Koop CephalexinKoop Cephalexin zonder Recept

Algemeen

Cephalexin is in een groep van geneesmiddelen genaamd cefalosporine antibiotica en wordt gebruikt om bacteriën te bestrijden in het lichaam. Het werkt in op celwandvorming de bacteriën, waardoor het scheuren en doden van de bacteriën. Het wordt gebruikt om infecties veroorzaakt door bacteriën, waaronder de bovenste luchtwegen, oor, huid, botten en urineweginfecties.

richtingen

De voorgeschreven dosis voor volwassenen is 1-4 gram in afzonderlijke doses, elke 6 of 12 uur, vanwege het type ziekte.

Cephalexin Voorzorgsmaatregelen

Gebruik geen van deze medicatie gebruiken als u allergisch bent voor Cephalexin zijn of diabetes, lever-of nierziekte en buik impairment.

Cephalexin Contra

Voordat u Cephalexin, vertel uw arts als u allergisch bent voor Cephalexin, cefalosporines en beta-lactamase antibiotica. Ook als u een nierziekte heeft, een aandoening van de maag of je zwanger bent of borstvoeding geeft.

Cephalexin Mogelijke bijwerking

Het geneesmiddel kan duizeligheid, misselijkheid, uitbarsting, hoofdpijn, koorts, keelpijn veroorzaken, urineren minder dan normaal of helemaal niet, donker gekleurde urine, kokhalzen, geelzucht en enkele allergische reactie (uitslag, netelroos), zwakte. Bel uw arts voor medisch advies over de bijwerkingen.

Geneesmiddelinteractie

Voordat u cephalexin, vertel uw arts als u een van de volgende geneesmiddelen: een bloedverdunner zoals warfarine, metformine of probenecide. Vertel uw arts over alle voorgeschreven en over-the-counter-medicijnen die u gebruikt.

Cephalexin Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Sla de gemiste dosis wanneer het tijd is voor uw volgende dosis. Neem geen extra medicijnen nemen om de gemiste dosis.

Cephalexin Overdose

Call dringende medische hulp als u denkt dat u teveel van dit geneesmiddel heeft gebruikt. Overdosering symptomen kunnen zijn: ziekte, kokhalzen, diarree of bloed plassen.

Cephalexin Opslag

Bewaar uw medicijnen op kamertemperatuur tussen 59-77 graden F (15-25 graden C). Uit de buurt van vocht en licht. Houd het buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

Koop Cephalexin