Koop CiproKoop Cipro zonder Recept

Algemeen

Cipro is een antibioticum van breed spectrum gebruikt om verschillende soorten van infecties zoals infecties van maagdarmkanaal, huid, longen, nieren systeem, het urogenitale systeem en anderen. Ook kan worden gebruikt tegen de volgende bacteriën: Salmonella, Shigella, Proteus, Chlamydia, Streptococcus, Sraphybcoccus genus.

Cipro Routebeschrijving

Het is aanbevolen om het geneesmiddel in te nemen zoals het was voorgeschreven door uw arts. Neem het met een groot glas water. Je moet het niet te nemen met melkproducten.

Cipro Voorzorgsmaatregelen

Voordat u begint met uw behandeling met Cipro Vertel uw arts over alle voorwaarden die je kunt hebben: nier-of leverproblemen, myasthenia gravis, gewrichtsproblemen, diabetes, epilepsie, lage niveaus van kalium in uw bloed, het hartritme stoornis. Niet te lang blijven onder UV-straling.

Cipro Contra

Zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, kinderen jonger dan 18 jaar, patiënten met epilepsie en overgevoeligheid voor Cipro kan het middel niet gebruiken.

Cipro Mogelijke bijwerking

Hoofdpijn, misselijkheid, braken, diarree, buikpijn, huiduitslag, verwarring, hallucinatins, bleke of vergeelde huid, donker gekleurde urine, gemakkelijk bloeden zijn veel voorkomende bijwerkingen. Stop met het innemen van het geneesmiddel en neem contact op met uw arts als u een teken van hen.

Geneesmiddelinteractie

Cipro kan niet worden ingenomen met medicijnen die ionen van aluminium, zink, ijzer of magnesium, medicijnen verlagen de zuurgraad in je maag, alkalische mineralen bevatten.

Cipro Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Als het bijna tijd is van de volgende inname gewoon overslaan en ga terug naar uw schema.

Cipro Overdose

Als u denkt dat u het geneesmiddel hebt overdosis vragen dringende medische hulp in een keer. De overdosis symptomen zijn epileptische aanvallen, moeite met plassen problemen, zwakte, of een combinatie van blauwe lippen en een bleke huid.

Cipro Opslag

Bewaar de medicijnen bij kamertemperatuur tussen 59-77 graden F (15-25 graden C) uit de buurt van licht en vocht, kinderen en huisdieren.

Koop Cipro