Koop ClindamycinKoop Clindamycin zonder Recept

Clindamycin (Cleocin) Algemene informatie

Clindamycine is een antibioticum dat bacteriën bestrijdt in het lichaam. Het wordt gebruikt om ernstige infecties veroorzaakt door bacteriën zoals impaludism, besmetting van luchtwegen, tissures, botten en articulatie, ventrale organen te behandelen. Maar dit medicijn kan niet meningitis genezen.

Clindamycin (Cleocin) Routebeschrijving

Neem precies zoals voorgeschreven door uw arts. Gebruik van dit geneesmiddel met een vol glas water per dag, met of zonder voedsel, op hetzelfde moment.

Clindamycin (Cleocin) Voorzorgsmaatregelen

Antibiotica medicijnen kunnen diarree, wat een teken van een nieuwe infectie kunnen veroorzaken. Als u diarree heeft die waterige of bloederige, stop dan met clindamycine en bel uw arts. Gebruik geen anti-diarree geneesmiddel tenzij uw arts u dat zegt.

Clindamycin (Cleocin) Contra

Gebruik geen van deze medicatie gebruiken als u allergisch bent voor clindamycine of lincomycine zijn. Voor het gebruik van clindamycine, vertel uw arts als u een nier en lever ziekte, een darmaandoening zoals colitis of de ziekte van Crohn. Vertel uw arts als u zwanger bent of van plan bent zwanger te worden tijdens de behandeling.

Clindamycin (Cleocin) Mogelijke bijwerkingen

Get dringende medische hulp als u een van deze symptomen van een allergische reactie, diarree, misselijkheid, kokhalzen, verminderde urinelozing, geelzucht of vaginale jeuk.

Geneesmiddelinteractie

Er kunnen andere geneesmiddelen die kunnen interageren met clindamycine. Vertel uw arts over alle medicijnen die u gebruikt. Dit omvat recept, over-the-counter, vitamine, en kruidenproducten. Heeft een nieuw medicijn niet starten zonder uw arts te vertellen. Als je een operatie nodig hebt, vertel het van tevoren dat u gebruik maakt van clindamycine chirurg.

Clindamycin (Cleocin) Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Sla de gemiste dosis wanneer het tijd is voor uw volgende dosis. Neem geen extra medicijnen nemen om de gemiste dosis.

Clindamycin (Cleocin) Overdose

Overdosering symptomen kunnen ziekte, kokhalzen en diarree veroorzaken. Vragen dringende medische hulp als u denkt dat u teveel van dit geneesmiddel heeft gebruikt.

Clindamycin (Cleocin) Opslag

Bewaar uw medicijnen op kamertemperatuur tussen 59-77 graden F (15-25 graden C). Uit de buurt van vocht en licht. Houd het buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

Koop Clindamycin