Koop ClonidineKoop Clonidine zonder Recept

Clonidine Algemene informatie

Clonidine verlaagt de bloeddruk door het verlagen van het niveau van bepaalde chemische stoffen in je bloed. Hierdoor kan uw bloedvaten te ontspannen en je hart langzamer en gemakkelijk te verslaan. Clonidine huid transdermale pleisters worden gebruikt om hypertensie te behandelen en kan oraal worden gebruikt zowel en verspreiden op je huid.

Clonidine Routebeschrijving

Neem het geneesmiddel twee keer per dag, precies zoals voorgeschreven door uw arts, als de dosering is afhankelijk van hypertensie teh patiënt. U vindt de patch dragen voor 7 dagen en dan verwijder het en zet op een nieuwe. Breng de nieuwe pleister op een andere huid op je arm of de romp.

Clonidine Voorzorgsmaatregelen

Clonidine kan uw denken of reacties beïnvloeden. Drink geen alcohol.

Clonidine Contra

Vermijd het gebruik van het geneesmiddel als u een allergische reactie op de componenten, sinussen problemen, bradicardia of atrioventriculair blok (graad II en III), myocardio dystrofie, Reino syndroom, zwaarte-of nierziekte.

Clonidine Mogelijke bijwerking

Get dringende medische hulp als u een allergie hebt, pauze hartslag, tumor, stoornis, wanen, koorts, bleke huid of urineren minder dan normaal.

Geneesmiddelinteractie

Voor het gebruik van Clonidine transdermale, vertel uw arts als u regelmatig gebruik van andere geneesmiddelen die u slaperig maken, zoals barbituraten, narcotische pijnstillers en alcohol. Wees voorzichtig met de geneesmiddelen die de hartslag verlagen.

Clonidine Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Sla de gemiste dosis wanneer het tijd is voor uw volgende dosis. Neem geen extra medicijnen nemen om de gemiste dosis.

Clonidine Overdose

Call dringende medische hulp als u denkt dat u teveel van dit geneesmiddel heeft gebruikt. Overdosering symptomen kunnen zijn: hoofdpijn, wazig zicht, gebrom in de oren, verwardheid, buikpijn, duizeligheid of trage hartslag.

Clonidine Opslag

Bewaar uw medicijnen bij kamertemperatuur tussen between15-30 C (59-86 F). Uit de buurt van vocht en licht. Houd het buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

Koop Clonidine