Koop ColospaKoop Colospa zonder Recept

Colospa Algemene informatie

Colospa behoort tot de klasse van krampstillend drugs. Dit geneesmiddel werkt direct op de gladde spieren in de darm waardoor het ontspannen. Voornamelijk het voorkomt ernstige gastro-intestinale spasmen door te helpen bij de behandeling van primaire prikkelbare darm gekenmerkt door obstipatie, aanhoudende diarree, krampen en spasmen, postprandiale zwelling van de buik; en secundaire prikkelbaar colon dat dramatische veranderingen van de eetlust, gevoel van misselijkheid, acute indigestie (andere specifieke en niet-specifieke ontsteking van het maagdarmkanaal) omvat.

richtingen

De geschikte dosering van Colospa is 135 mg (1 tablet) veroverd 3 keer per dag. De inname van Colospa de voorkeur voor de maaltijd. Verworven, terwijl het nemen van noodzakelijke resultaten kunnen leiden tot een langzame verminderen van een verdere dosering nemen van op voorwaarde dat je het besproken met uw zorgverlener vooraf.

Colospa Contra

Een remming van de normale peristaltiek niet is geïdentificeerd; maar dit geneesmiddel is gecontra-indiceerd bij patiënten die lijden aan overgevoeligheid en abnormaal metabolisme van hemoglobine (porfyrie).

Colospa Mogelijke bijwerking

U moet onmiddellijk uw arts of apotheker als u lijdt aan een van hinderlijke symptomen zoals agitatie, retentie krukje, mentale toestand verwarring, allergie (gezicht of de tong zwelling, huiduitslag, netelroos). Algemeen een nadelige reactie drug patiënten treft afzonderlijk.

Colospa Drug interacties

Elk geneesmiddel interacties niet zijn aangegeven. Raadpleeg uw arts over het type en de hoeveelheid vloeistoffen, maaltijden, voedingssupplementen en andere medicijnen die je mag gelijktijdig te nemen met dit product.

Colospa Gemiste dosis

In het geval dat u hebt gemist een dosis van dit geneesmiddel, neem dan zo spoedig mogelijk. Als u al bent verondersteld om uw volgende dosis in te nemen, moet u de vergeten dosis niet in en houd uw gewone doseringsschema. Heeft twee doseringen niet nemen meteen.

Colospa Overdose

Als u denkt dat u het geneesmiddel een overdosis, neem dan onmiddellijk contact op met uw plaatselijke antigifcentrum en kennis van uw arts of apotheker. Doe dit ook als er geen zingt van ongemak of vergiftiging. U kunt dringend medische hulp nodig. Overdosering kan je centrale zenuwstelsel beïnvloeden het uitlokken van een agitatie.

Colospa Opslag

Deze medicatie wordt bewaard bij kamertemperatuur tussen 59-77 F (15-25 C) uit de buurt van licht en vocht, kinderen en huisdieren.

Koop Colospa