Koop CombiventKoop Combivent zonder Recept

Combivent Algemene informatie

Combivent is een dosis-inhalator met een combinatie van salbutamol en ipratropium. Albuterol en ipratropium zijn bronchodilatoren dat spieren in de luchtwegen ontspannen verhogen luchtstroom naar de longen. Het wordt gebruikt om de luchtwegen spasmen (ook bekend als bronchospasmen) veroorzaakt door chronische obstructieve longziekte (COPD), waaronder chronische bronchitis en emfyseem. Combivent gaan werken binnen de 15 minuten, en de effecten van een dosis duren ongeveer vier tot vijf uur, gemiddeld.

Combivent Routebeschrijving

Gebruik Combivent precies zoals voorgeschreven door uw arts. De aanbevolen startdosering voor de behandeling van chronische obstructieve longziekte (COPD) is twee sprays van Combivent vier keer per dag. Je mag niet meer dan 12 inhalaties van Combivent nemen in 24 uur. Schud de inhalator gedurende minstens 10 seconden direct vóór elke spray. De spuiten worden geïnhaleerd in de longen, niet op de achterkant van de keel en mond gesproeid.

Combivent Voorzorgsmaatregelen

Voordat u Combivent vertel uw arts als u een hart-en vaatziekten, lever-of nierziekte, diabetes, glaucoom, epilepsie, problemen met plassen, een overactieve schildklier (hyperthyreoïdie), hoge bloeddruk (hypertensie), snelle hartslag rate (tachycardie), onregelmatige hartslag (aritmie). Deze medicatie kan wazig zicht veroorzaken en kan uw denken of reacties beïnvloeden. Wees voorzichtig wanneer u rijdt of iets dat moet u alert en in staat om duidelijk te zien zijn doen.

Combivent Contra

Je moet niet gebruiken Combivent als u allergisch bent voor salbutamol, ipratropium, atropine, sojabonen, pinda's zijn. Vertel uw arts als u zwanger bent of borstvoeding geeft.

Combivent Mogelijke bijwerking

Stop het gebruik van Combivent en krijg dringende medische hulp als u de bloeddruk, galbulten, problemen met het gezichtsvermogen zijn toegenomen, moeite met ademhalen, pijn op de borst, bronchospasme, zwelling van uw gezicht, lippen, beslaglegging, hoesten, longontsteking , infecties van de sinussen, verstopte neus of loopneus. Minder ernstige Combivent bijwerkingen kunnen zijn: diarree, krampen in de benen, hoofdpijn, misselijkheid, maagklachten.

Combivent Drug interacties

Vertel uw arts over alle andere medicijnen die u gebruikt, in het bijzonder: diuretica (furosemide, metolazone, bumetanide), digoxine, dieetpillen, methantheline, glycopyrrolaat, MAO-remmers (tranylcypromine, fenelzine, furazolidone), beta blokkers (carvedilol, propranolol, atenolol), luchtwegverwijders (tiotropium, ipratropium), clidinium, atropine, scopolamine, geneesmiddelen die worden gebruikt om de ziekte van Parkinson te behandelen (trihexyphenidyl, benztropine), tricyclische antidepressiva (doxepine, clomipramine, nortriptyline).

Combivent Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Sla de gemiste dosis wanneer het tijd is voor uw volgende dosis. Neem geen extra medicijnen nemen om de gemiste dosis.

Combivent Overdose

Als u denkt dat u het geneesmiddel hebt overdosis vragen dringende medische hulp in een keer. De symptomen van overdosering zijn misselijkheid, onregelmatige hartslag, zweten, pijn op de borst, zwakte, droge mond, buikpijn, wazig zien, moeite met plassen.

Combivent Opslag

Bewaar de medicijnen op kamertemperatuur tussen de 59-86 graden F (15-30 ° C) uit de buurt van warmte en vocht.

Koop Combivent