Koop CozaarKoop Cozaar zonder Recept

Cozaar Algemene informatie

Cozaar is in een groep van geneesmiddelen genaamd angiotensine II receptor antagonisten. Het houdt de bloedvaten van de vernauwing, waardoor de bloeddruk daalt en verbetert de doorbloeding. Cozaar wordt gebruikt om hoge bloeddruk (hypertensie). Het wordt ook gebruikt om het risico op beroerte bij personen met hart-en vaatziekten. Het wordt gebruikt om langdurige nierschade bij mensen met type 2 diabetes die ook hoge bloeddruk en eiwit in de urine (proteïnurie) langzaam. Het kan alleen of in combinatie met een diureticum worden gebruikt.

Cozaar Routebeschrijving

Neem Cozaar precies zoals voorgeschreven door uw arts. U kunt nemen Cozaar met of zonder voedsel. De gebruikelijke aanbevolen dosis losartan 50 mg of 100 mg eenmaal daags. In sommige gevallen kan een lagere startdosis van 25 mg eenmaal daags raadzaam. Uw arts kan incidenteel uw dosis veranderen om ervoor te zorgen dat u de beste resultaten te krijgen. Uw bloeddruk zal moeten vaak worden gecontroleerd. Houd het gebruik van Cozaar, zelfs als je goed voelt.

Cozaar Voorzorgsmaatregelen

Voordat u Cozaar uw arts als u een nier-of leverziekte, congestief hartfalen, verstoring van de elektrolytenbalans, of als u uitgedroogd bent. Vertel uw arts als u borstvoeding geeft. Het drinken van alcohol kan het verder verlagen van uw bloeddruk en kunnen bepaalde bijwerkingen. Heeft kaliumsupplementen of zoutvervangers niet gebruiken terwijl u het nemen van zijn Cozaar. Voorkomen dat je te snel vanuit een zittende of liggende positie.

Cozaar Contra

Je moet niet nemen Cozaar als u zwanger bent, of allergisch bent voor losartan of voor een van de bestanddelen van de medicatie zijn.

Cozaar Mogelijke bijwerking

Get dringende medische hulp als u een piepende ademhaling, bleke huid, netelroos, snelle hartslag, gele verkleuring van de huid, pijn op de borst, ademhalingsproblemen, zwakke pols, spierzwakte. Minder ernstige bijwerkingen kunnen zijn: hoofdpijn, buikpijn, slapeloosheid, duizeligheid, spierkrampen, droge hoest, verstopte neus, buikpijn, verlies van eetlust.

Cozaar Drug interacties

Vertel uw arts over alle andere geneesmiddelen die u gebruikt, in het bijzonder: zoutvervangers die kalium, rifampicine, lithium, bloeddruk medicijnen (ramipril, enalapril), anti-inflammatoire geneesmiddelen, diuretica, niet-steroïdale bevatten anti-inflammatoire geneesmiddelen (indomethacine, diclofenac, ibuprofen). Interactie tussen twee medicijnen betekent niet altijd dat je moet stoppen met een van hen. Vertel uw arts over alle recepten, over-the-counter, en kruiden medicijnen die u gebruikt.

Cozaar Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Sla de gemiste dosis wanneer het tijd is voor uw volgende dosis. Neem geen extra medicijnen nemen om de gemiste dosis.

Cozaar Overdose

Als u denkt dat u het geneesmiddel hebt overdosis vragen dringende medische hulp in een keer. De overdosis symptomen zijn duizeligheid, snelle of trage hartslag.

Cozaar Opslag

Bewaar het medicament bij kamertemperatuur uit de buurt van licht en vocht. Houd alle geneesmiddelen uit de buurt van het bereik van kinderen en huisdieren.

Koop Cozaar