Koop CytotecKoop Cytotec zonder Recept

Cytotec Algemene informatie

Cytotec het actieve ingrediënt is Misoprostol. Het is een synthetisch prostaglandine. Het geneesmiddel wordt gebruikt om maagzweren ontstaan ​​door patiënten die NSAID's te voorkomen. Het beschermt de maag tegen de vernietigende werking van NSAID's. Deze medicatie wordt ook gebruikt in combinatie met een ander geneesmiddel (mifepristone) om een ​​zwangerschap (abortus) eindigen.

Cytotec Routebeschrijving

Neem een ​​pil elke keer als je het eten en voor het slapen gaan. Cytotec actief beginnen binnen 30 minuten sinds de inname en duurt ongeveer 3 uur. Als u het nemen van deze drug om maagzweren te voorkomen, neem deze dan via de mond meestal vier keer per dag, na de maaltijd en voor het slapen gaan om diarree te minimaliseren, of zoals voorgeschreven door uw arts. Als u het nemen van deze medicatie voor abortus, nemen via de mond precies zoals voorgeschreven door uw arts.

Cytotec Voorzorgsmaatregelen

Voordat u begint met uw behandeling met Cytotec Vertel uw arts over alle voorwaarden die u kan hebben in het bijzonder over een inflammatoire darmziekte of een andere aandoening aan gevaarlijke omstandigheden, veroorzaakt door een aanzienlijk verlies van vocht te voorkomen. Vermijd het nemen van het met een magnesium bevattende antacida. Dagelijks gebruik van alcohol en tabak kan uw risico op maag bloeden te verhogen. Beperk alcohol dranken en stoppen met roken.

Cytotec Contra

Zwangere en zogende vrouwen, patiënten met een verminderde nierfunctie en patiënten onder de 18 jaar kunnen geen gebruik maken van het geneesmiddel.

Cytotec Mogelijke bijwerkingen

Overgeven, diarree, buikpijn, verminderde hoeveelheid urine, mentale of stemmingswisselingen, spierzwakte, langzame of onregelmatige hartslag zijn frequente bijwerkingen. Soms kan het hoofdpijn, huiduitslag, slaperigheid, menstruele krampen, hypo of hypertensie, misselijkheid en winderigheid veroorzaken. Vertel het uw arts onmiddellijk indien een van deze onwaarschijnlijk, maar ernstige bijwerkingen optreden: menstruele problemen of onregelmatigheden, ongewone of zware vaginale bloeden. Dit is niet een volledige lijst van mogelijke bijwerkingen. Als je andere gevolgen niet hierboven vermeld, neem contact op met uw arts of apotheker.

Cytotec Drug interacties

werden geen significante interacties gemeld. Voor het gebruik van deze medicatie, vertel uw arts of apotheker van alle recepten en nonprescription of kruiden-producten die u mag gebruiken.

Cytotec Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Als het bijna tijd is van de volgende inname gewoon overslaan en ga terug naar uw schema.

Cytotec Overdose

Als u denkt dat u het geneesmiddel hebt overdosis vragen dringende medische hulp in een keer. De symptomen van overdosering zijn slaperigheid, tremor, diarree, maagklachten, pijn in de maag, ademhalingsproblemen, onregelmatige hartslag lage bloeddruk, toevallen, koorts.

Cytotec Opslag

Bewaar het medicament bij kamertemperatuur weg van vocht, zonlicht, kinderen en huisdieren in een strakke verpakking.

Koop Cytotec