Koop DecadronKoop Decadron zonder Recept

Decadron Algemene informatie

Decadron is een recept medicatie die behoort tot een groep van geneesmiddelen genaamd corticosteroïden. De belangrijkste component dexamethason die vergelijkbaar met een natuurlijk hormoon geproduceerd door het lichaam. Het vermindert de ontsteking en onderdrukt het immuunsysteem. Decadron wordt gebruikt om bepaalde vormen van artritis, huid, bloed, nieren, ogen, schildklier, en intestinale aandoeningen (bijvoorbeeld colitis), ernstige allergieën en astma. Het wordt ook gebruikt om bepaalde soorten kanker.

Decadron Routebeschrijving

Neem deze medicatie precies zoals het was voorgeschreven voor u. Laat het medicijn niet in grotere hoeveelheden, of neem voor meer dan de aanbevolen door uw arts. De aanvangsdosis voor volwassenen is gewoonlijk 0,75 mg tot 9 mg per dag. De initiële dosering bij kinderen is typisch 0,02 mg tot 0,3 mg per kg gewicht per dag, verdeeld in drie of vier doses. Neem het met voedsel om te voorkomen dat maagklachten. Als u het nemen Decadron keer per dag, neem het in de ochtend op hetzelfde tijdstip iedere dag. Later doses kan het moeilijk maken om te slapen.

Decadron Voorzorgsmaatregelen

Alvorens Decadron vertel uw arts als u een lever-of nierziekte, hoge bloeddruk, tuberculose, maagzweren, osteoporose, malaria, depressie, glaucoom, diabetes, herpes infectie van de ogen, staar, cirrose , schildklier aandoening, congestief hartfalen. Voorkomen dat men in de buurt van mensen die ziek zijn of infecties. Heeft een 'live' vaccin niet ontvangen terwijl u behandeld wordt met Decadron. Vermijd het drinken van alcohol.

Decadron Contra

Je moet niet gebruiken Decadron als u allergisch bent voor dexamethason, als u een schimmelinfectie overal in uw lichaam of als u zwanger bent of borstvoeding geeft.

Decadron Mogelijke bijwerking

Get dringende medische hulp als u: zwelling, bloederige of teerachtige ontlasting, pancreatitis, een hoge bloeddruk, wazig zien, beslaglegging, netelroos, pijn op de borst, zwelling van uw gezicht, lippen, tong, ademhalingsproblemen, extreme dorst, spierzwakte. Minder ernstige bijwerkingen kunnen zijn: misselijkheid, hoofdpijn, overmatig zweten, slapeloosheid, opgeblazen gevoel, duizeligheid, dunner huid. Als je andere gevolgen niet hierboven vermeld, neem dan onmiddellijk contact op met uw arts.

Decadron Drug interacties

Vertel uw arts als u het nemen van: aspirine, diuretica, epileptica (fenytoïne, fenobarbital), antibiotica (rifampicine, ketoconazol), bloedverdunner (warfarine), ciclosporine, diabetes medicijnen, maagzuurremmers, guanfacine , nifedipine, niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen (meloxicam, naproxen, ibuprofen), Tadalafil.

Decadron Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Sla de gemiste dosis wanneer het tijd is voor uw volgende dosis. Neem geen extra medicijnen nemen om de gemiste dosis.

Decadron Overdose

Als u denkt dat u het geneesmiddel hebt overdosis vragen dringende medische hulp in een keer. De symptomen van overdosering zijn stemmingswisselingen, hartritmestoornissen, hartaanvallen, epileptische aanvallen, dunner worden van de huid.

Decadron Opslag

Bewaar de medicijnen bij kamertemperatuur tussen 68-77 graden F (20-25 graden C) uit de buurt van licht en vocht. Niet bewaren in de badkamer.

Koop Decadron