Koop DesyrelKoop Desyrel zonder Recept

Desyrel Algemene informatie

Trazodone is een antidepressivum. Het wordt gebruikt om depressie te behandelen. Trazodon kan ook worden gebruikt voor andere doeleinden.

Desyrel Routebeschrijving

Neem precies zoals voorgeschreven door uw arts. Uw arts kan incidenteel uw dosis veranderen om ervoor te zorgen dat u de beste resultaten te krijgen. Het moet worden ingenomen met een glas water, met of zonder voedsel. Niet fijn kauwen of een verlengde afgifte tablet. Slik het geheel. Volg de instructies van uw arts.

Desyrel Voorzorgsmaatregelen

Drink geen alcohol. Wees voorzichtig wanneer u rijdt of iets dat moet u alert te doen. Vermijd het gebruik van het als je een allergie hebt, verwarring, lever-of nierziekte. Gebruik dit medicijn niet gebruiken zonder vertel uw arts als u zwanger bent of borstvoeding geeft een baby zijn, als het geneesmiddel kan worden opgenomen door de huid.

Desyrel Contra

Vermijd het gebruik van Desyrel als je een allergie voor Trazodone of zwanger bent of borstvoeding geeft een baby.

Desyrel Mogelijke bijwerking

Stop met trazodon en bel uw arts onmiddellijk als u paniekaanvallen, slapeloosheid of prikkelbaarheid. Bel uw arts voor medisch advies over de bijwerkingen.

Geneesmiddelinteractie

Vraag uw arts voordat u een geneesmiddel voor pijn, artritis, koorts, of zwelling. Dit geldt ook voor MAO-remmers, acetylsalicylzuur, nefazodon, naproxen, diclofenac, indomethacine, kruidengeneesmiddelen dat kava kava of warfarine bevatten. Raadpleeg uw arts of apotheker om meer informatie.

Desyrel Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Sla de gemiste dosis wanneer het tijd is voor uw volgende dosis. Neem geen extra medicijnen nemen om de gemiste dosis.

Desyrel Overdose

Overdosering symptomen kunnen zijn: ziekte, pijn op de borst, breker hartslag of duizeligheid. Als u denkt dat u het geneesmiddel hebt overdosis vragen dringende medische hulp in een keer.

Desyrel Opslag

Bewaar uw medicijnen op kamertemperatuur tussen 68-77 graden F (20-25 graden C). Uit de buurt van vocht en licht. Houd het buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

Koop Desyrel