Koop DiclofenacKoop Diclofenac zonder Recept

Algemeen

Diclofenac is een niet-steroïde anti-inflammatoir geneesmiddel. Het is voorgeschreven om de pijn veroorzaakt door artritis of acute verwondingen en ontstekingen te verminderen. Het kan menstruatiepijn verminderen, dysmenorroe.

Diclofenac (Voltaren) Routebeschrijving

Het is aanbevolen om het geneesmiddel in te nemen zoals het was voorgeschreven door uw arts. Neem het met een glas water. Slikken pil het geheel. Neem niet meer dan de aanbevolen dosis.

Diclofenac (Voltaren) Voorzorgsmaatregelen

Voordat u begint met uw behandeling met Diclofenac Informeer uw arts als u allergisch bent voor het, ziekte, nier of lever ziekte van Parkinson, hoge bloeddruk; als u zwanger bent of borstvoeding. Drink geen alcohol en rook. Middelbare leeftijd mensen kunnen gevoeliger zijn voor de geneeskunde.

Diclofenac (Voltaren) Contra

Patiënten die overgevoelig zijn voor Diclofenac en met natrium-gevoelige hypertensie moet niet het geneesmiddel te gebruiken.

Diclofenac (Voltaren) Mogelijke bijwerking

Bijwerkingen kunnen de volgende zijn: droge mond, duizeligheid, prikkelbaarheid, sedatie, slapeloosheid, urineretentie. Ernstige bijwerkingen zijn onwaarschijnlijk. Indien nodig vragen dringende medische hulp in een keer.

Geneesmiddelinteractie

Voordat u begint met uw behandeling Vertel uw arts over alle geneesmiddelen die u mag gebruiken. Diclofenac kan interageren met de volgende geneesmiddelen: NSAID's van de groep salicylaat en anticoagulantia. Raadpleeg uw arts of apotheker om meer informatie.

Diclofenac (Voltaren) Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Als het bijna tijd is van de volgende inname gewoon overslaan en ga terug naar uw schema.

Diclofenac (Voltaren) Overdose

Als u denkt dat u het geneesmiddel hebt overdosis vragen dringende medische hulp in een keer. De overdosis symptomen zijn pijn op de borst, misselijkheid, onregelmatige hartslag, en gevoel licht in het hoofd of flauwvallen.

Diclofenac (Voltaren) Opslag

Bewaar de medicijnen bij kamertemperatuur tussen 68-77 graden F (20-25 graden C) uit de buurt van licht en vocht. Houd alle geneesmiddelen uit de buurt van het bereik van kinderen en huisdieren.

Koop Diclofenac