Koop DigoxinKoop Digoxin zonder Recept

Algemeen

Digoxin wordt afgeleid uit de bladeren van digitalis plant. Het helpt om de hartslag sterker en met een regelmatiger ritme. Digoxin wordt chronisch hartfalen en atriale fibrillatie. Het wordt ook gebruikt om de hartslag bij patiënten met chronische atriale fibrillatie, een hartritmestoornis van de atria vertragen.

Digoxin (Lanoxin) Routebeschrijving

Neem Digoxin precies zoals voorgeschreven door uw arts. Neem het met een vol glas water. Neem de medicatie op dezelfde tijd elke dag. Blijven innemen Digoxin zoals voorgeschreven, zelfs als u zich goed voelt. De gebruikelijke startdosering is ,0625-,25 mg per dag, afhankelijk van leeftijd en nierfunctie. De dosis kan iedere twee weken worden verhoogd tot de gewenste respons.

Digoxin (Lanoxin) Voorzorgsmaatregelen

Voordat u Digoxin, vertel uw arts als u: nierziekte, verstoring van de elektrolytenbalans, hartaanval, schildklier aandoening. Voorkomen dat oververhit of uitgedroogd. Vermijd het drinken van alcohol en roken.

Digoxin (Lanoxin) Contra

Je moet niet gebruiken Digoxin als u allergisch bent voor digoxine, of als u ventrikelfibrilleren, als u zwanger bent of borstvoeding geeft.

Digoxin (Lanoxin) Mogelijke bijwerking

Vaak voorkomende bijwerkingen zijn misselijkheid, braken, hoofdpijn, duizeligheid, huiduitslag, en mentale veranderingen, wazig zicht, netelroos, ademhalingsproblemen; zwelling van uw gezicht, lippen, onregelmatige hartslag, hallucinaties, diarree. Get dringende medische hulp als u ongebruikelijke of lastige bijwerking hebben.

Drug interactions

De volgende geneesmiddelen kunnen verhogen digoxine en het risico van toxiciteit: verapamil, kinidine, amiodaron, indomethacine, alprazolam, spironolacton, itraconazol. Vertel uw arts als u: maagzuurremmers, medicijnen tegen kanker, diuretica, antibiotica, bètablokkers, hartritme medicijnen, steroïden.

Digoxin (Lanoxin) Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Sla de gemiste dosis wanneer het tijd is voor uw volgende dosis. Neem geen extra medicijnen nemen om de gemiste dosis.

Digoxin (Lanoxin) Overdose

Als u denkt dat u het geneesmiddel hebt overdosis vragen dringende medische hulp in een keer. De symptomen van overdosering zijn ongelijke hartslag, misselijkheid, verlies van eetlust, ernstige huiduitslag, braken, wazig zien, diarree.

Digoxin (Lanoxin) Opslag

Bewaar de medicijnen bij kamertemperatuur tussen 68-77 graden F (20-25 graden C) uit de buurt van licht en vocht. Laat de drugs niet op in de badkamer. Houd alle geneesmiddelen uit de buurt van het bereik van kinderen en huisdieren.

Koop Digoxin