Koop Diovan hctKoop Diovan hct zonder Recept

Diovan hct Algemene informatie

Diovan HCT is een combinatie product dat 2 medicijnen bevat: valsartan en hydrochloorthiazide. Deze combinatie medicatie wordt gebruikt om hoge bloeddruk te behandelen. Valsartan behoort tot de klasse van geneesmiddelen genaamd angiotensine II receptor blokkers en helpt om de bloeddruk te verlagen door het ontspannen van de bloedvaten. Hydrochloorthiazide behoort tot de klasse van geneesmiddelen genaamd diuretica of 'plaspillen' en helpt de bloeddruk door het wegwerken van overtollig zout en water. Verlaging van hoge bloeddruk helpt voorkomen dat beroertes, hartaanvallen en nierproblemen.

Diovan hct Routebeschrijving

Neem Diovan HCT precies zoals voorgeschreven door uw arts. De gebruikelijke dosis voor volwassenen van valsartan varieert van 80 mg tot 160 mg eenmaal daags, met een maximum van 320 mg, terwijl de gebruikelijke dosis voor volwassenen van hydrochloorthiazide varieert van 12,5 mg tot 25 mg eenmaal daags, met een maximum van 25 mg. Deze medicatie kan met of zonder voedsel, maar moet worden afgegeven op dezelfde wijze elke dag.

Diovan hct Voorzorgsmaatregelen

Voordat u Diovan HCT u met uw arts overleggen als u nier-of leverproblemen, lage bloeddruk, astma, elektrolyt problemen, diabetes, galstenen, congestief hartfalen, glaucoom, allergieën hebben. Vermijd het drinken van alcohol. Het kan uw bloeddruk verlagen en kan een deel van de bijwerkingen toenemen.

Diovan hct Contra

Gebruik Diovan HCT niet als u allergisch bent voor valsartan of voor een van de bestanddelen van de medicatie, of voor sulfonamidederivaten medicijnen of zwanger bent of als u anurie. Vertel uw arts als u borstvoeding geeft.

Diovan hct Mogelijke bijwerking

Get dringende medische hulp als u een laag kaliumgehalte in het bloed, huiduitslag, jeuk, droge mond, toegenomen dorst, ademhalingsproblemen, duizeligheid, zwakte, duizeligheid, epileptische aanvallen, misselijkheid, braken, spierpijn, vermoeidheid. Als je andere gevolgen niet hierboven vermeld, neem contact op met uw arts.

Diovan hct Drug interacties

Vertel uw arts over alle andere medicijnen die u gebruikt, in het bijzonder: barbituraten (butabarbital, pentobarbital, thiopental), carbamazepine, lithium, diabetes medicijnen, corticosteroïden (prednison, hydrocortison), verdovende middelen (codeïne, morfine) , niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen (ibuprofen, meloxicam, piroxicam), kaliumsparende diuretica (triamtereen). Interactie tussen twee medicijnen betekent niet altijd dat je moet stoppen met een van hen. Vertel uw arts over alle recepten, over-the-counter, en kruiden medicijnen die u gebruikt.

Diovan hct Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Sla de gemiste dosis wanneer het tijd is voor uw volgende dosis. Neem geen extra medicijnen nemen om de gemiste dosis.

Diovan hct Overdose

Als u denkt dat u het geneesmiddel hebt overdosis vragen dringende medische hulp in een keer. De overdosis symptomen zijn duizeligheid, snelle of trage hartslag.

Diovan hct Opslag

Bewaar de medicijnen op kamertemperatuur tussen de 59-86 graden F (15-30 ° C) uit de buurt van warmte, licht en vocht.

Koop Diovan hct