Koop DoxycyclineKoop Doxycycline zonder Recept

Doxycycline Algemene informatie

Doxycyline is afgeleid van antibiotica tetracycline groep. Het wordt gebruikt om verschillende soorten van bacteriële infecties zoals gonorroe, chlamydiosis, infecties van de urinewegen, acne, parodontitis (tandvleesontsteking), vlekken en stoten behandelen. Het werkt door het stoppen van de groei van bacteriën.

Doxycycline Routebeschrijving

Het is aanbevolen om het geneesmiddel in te nemen met een vol glas water na de maaltijd. Uw dosering moet worden verdeeld in twee en worden genomen in 12 uur. De gebruikelijke aanbevolen dosis voor volwassenen van doxycycline is 200 mg voor de eerste dosis, gevolgd door 100 mg eenmaal per dag op hetzelfde tijdstip iedere dag, met of na een maaltijd. Neem niet meer dan de dosering.

Doxycycline Voorzorgsmaatregelen

Niet te lang blijven onder UV-straling tijdens de behandeling en 4-5 dagen na het. Als je gaat om een ​​lange termijn behandeling met Doxycycline een regelmatige controle van de perifere bloedcellen inhoud, leverfunctietesten en de bepaling van stikstof en ureum in het serum nodig.

Doxycycline Contra

Gebruik het geneesmiddel niet te nemen is dat je allergisch bent voor deze of aan een tetracycline antibiotica, als u zwanger bent of borstvoeding geeft, als je leukopenie, porfyrie, ernstig leverfalen, myasthenia gravis. Ook kinderen onder de 9 jaar zijn gecontra-indiceerd bij Doxycycline gebruiken.

Doxycycline Mogelijke bijwerking

Hoofdpijn, duizeligheid, ernstige pijn in de bovenbuik, wazig zien, koorts, koude rillingen, spierpijn, rode huiduitslag, bleke of vergeelde huid, donker gekleurde urine, verlies van eetlust, gemakkelijk blauwe plekken of bloeden zijn veel voorkomende bijwerkingen. Bespreek met uw arts als u een van hen ervaren. Een zeer ernstige allergische reactie op dit medicijn is zeldzaam. Dit is niet een volledige lijst van mogelijke bijwerkingen. Als je andere gevolgen niet hierboven vermeld, neem contact op met uw arts of apotheker.

geneesmiddelinteractie

Doxycycline kan niet worden gebruikt met aluminium, magnesium, calcium antaciden, mineralen, warfarine, fenytoïne (Dilantin), carbamazepine (Tegretol) en barbituraten.

Doxycycline Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Als het bijna tijd is van de volgende inname gewoon overslaan en ga terug naar uw schema.

Doxycycline Overdose

Als u denkt dat u het geneesmiddel hebt overdosis vragen dringende medische hulp in een keer. De symptomen van overdosering zijn aanhoudende misselijkheid, braken en diarree.

Doxycycline Opslag

Bewaar de medicijnen bij kamertemperatuur tussen 59-77 graden F (15-25 graden C) uit de buurt van licht en vocht, kinderen en huisdieren. Niet gebruiken na verstrijken termijn.

Koop Doxycycline