Koop ElimiteKoop Elimite zonder Recept

Elimite Algemene informatie

Elimite is een anti-parasiet medicatie. Het wordt gebruikt om hoofdluis en schurft behandelen.

Elimite Routebeschrijving

niet nemen van deze medicatie via de mond. Het is alleen voor gebruik op de huid, het haar, stoffen, of andere oppervlakken. Gebruik deze medicatie precies zoals voorgeschreven door uw arts. Bij het gebruik van deze crème actueel op een kind, ook de medicatie van toepassing op de hoofdhuid, tempels en voorhoofd. Vermijd het aanbrengen dicht bij de ogen, neus, mond of genitaliën. De gebruikelijke hoeveelheid van een volwassene is 30 gram.

Elimite Voorzorgsmaatregelen

Om te voorkomen opeenvolgende infecties wassen alle kleding, hoeden, beddengoed, beddengoed en handdoeken in warm water en droog in een hoog vuur. Chemisch reinigen een niet-wasbare kleding. Haarborstels, kammen en haaraccessoires en alle dingen van persoonlijke hygiëne mag alleen worden gebruikt door uzelf. Vermijd het nemen van het tijdens de borstvoeding. Vermijd seksueel of intiem contact met anderen tot je luizen of schurft infectie heeft opgehelderd.

Elimite Contra

Gebruik geen van deze medicatie gebruiken als u allergisch bent voor permethrine zijn. Vertel uw arts als u zwanger bent of van plan bent zwanger te worden tijdens de behandeling. Raadpleeg uw arts of apotheker om meer informatie.

Elimite Mogelijke bijwerking

Get dringende medische hulp als u een van deze symptomen van een allergische reactie of jeuk, huiduitslag, tumor of blozen, erytheem.

Geneesmiddelinteractie

Het is niet waarschijnlijk dat andere medicijnen die u mondeling of injecteren een effect zal hebben op lokaal toegepast permethrine. Informeer uw arts over al uw producten door andere artsen voorgeschreven.

Elimite Gemiste dosis

Sinds permethrine actueel is meestal maar een keer nodig. Wacht ten minste 7 dagen voor het gebruik van een tweede toepassing.

Elimite Overdose

Vragen dringende medische hulp als u denkt dat u teveel van dit geneesmiddel heeft gebruikt. Er zijn onbekend overdosis symptomen.

Elimite Opslag

Bewaar uw medicijnen bij kamertemperatuur tussen 15-30 C (59-86 F). Uit de buurt van vocht en licht.

Koop Elimite