Koop ErythromycinKoop Erythromycin zonder Recept

Erythromycin Algemene informatie

Erythromycine is macrolideantibioticum. Erythromycin wordt voorgeschreven voor de behandeling van bacteriële infecties. Het kan ook worden gebruikt om reumatische koorts aanvallen en bacteriële endocarditis behandelen.

Erythromycin Routebeschrijving

Het is aanbevolen om het geneesmiddel in te nemen zoals het was voorgeschreven door uw arts. Neem het met een glas water op een lege maag of met voedsel. Het wordt aanbevolen om de pil te slikken het geheel.

Erythromycin Voorzorgsmaatregelen

De medicijnen kunnen diarree veroorzaken. Als u waterige diarree of bloed bevat, stop dan met het geneesmiddel en neem contact op met uw arts.

Erythromycin Contra

Patiënten die pimozide of cisapride, patiënten met een overgevoeligheid voor het erytromycine en zwangere en zogende vrouwen kunnen de medicijnen niet innemen. Patiënten met een leverziekte of myasthenia gravis kunnen speciale test voor de aanpassing van de dosis nodig.

Erythromycin Mogelijke bijwerkingen

Bijwerkingen kunnen zijn: netelroos; ademhalingsproblemen; zwelling van uw gezicht, lippen, tong of keel, pijn op de borst, onregelmatige hartslag, licht gevoel in het hoofd of flauwvallen, misselijkheid, maagpijn, lage koorts, verloren eetlust, donkere urine, klei-gekleurde ontlasting, geelzucht (gele verkleuring van de huid of ogen); diarree, duizeligheid, hoofdpijn, vermoeidheid, vaginale jeuk of afscheiding, lichte jeuk of huiduitslag. Als u een van de bijwerkingen in een keer boven contact op met uw arts vermeld.

Geneesmiddelinteractie

Erythromycine kan interageren met veel medicijnen. Voordat u begint met uw behandeling uw arts over alle geneesmiddelen die u gebruikt vooral over mineralen, vitaminen, geneesmiddelen voorgeschreven door andere artsen voorgeschreven.

Erythromycin Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Als het bijna tijd is van de volgende inname gewoon overslaan en ga terug naar uw schema.

Erythromycin Overdose

Als u denkt dat u het geneesmiddel hebt overdosis vragen dringende medische hulp in een keer. De symptomen van overdosering zijn misselijkheid, braken, diarree, maagpijn, of gehoorverlies.

Erythromycin Opslag

Bewaar de medicatie bij kamertemperatuur weg van vocht en warmte.

Koop Erythromycin