Koop EstraceKoop Estrace zonder Recept

Estrace Algemene informatie

Estrace is een oestrogeen medicatie gebruikt om een ​​aantal voorwaarden met betrekking tot de menopauze, zoals het behandelen van opvliegers en vaginale droogheid, en het voorkomen van osteoporose bij vrouwen na de menopauze te verlichten. Dit recept medicatie werkt door vervanging van het oestrogeen dat de eierstokken niet meer produceren.

Estrace Routebeschrijving

Neem het geneesmiddel alleen zoals het was met de juiste dosering door uw arts. De pillen wordt eenmaal per dag gebruikt. Bij vrouwen moet een cyclische toestand worden duren 23 dagen, fleaded door de komende 5 dagen zonder medicatie-inname. Nadat het de cyclus herleeft. De pleister wordt geplakt om een ​​haarloze deel van de romp. Vervang de pleister toepassing elkaar week.

Estrace Voorzorgsmaatregelen

Informeer uw arts als u bloed ziekten, problemen met de bloedsomloop, een hormoon-gerelateerde kanker of vaginale bloeden. Continu gebruik van kan geproduceerd borstkanker of een hartaanval. Niet gebruiken als u zwanger bent.

Estrace Contra

Allergie, zwangerschap, oestrogeen afhankelijk van kwaadaardige gezwellen, bloedingen, tromboflebitis, pancreatitis, leverfalen, hepatische porfyrie. Gebruik het alleen voor de behandeling van kanker en trombo-embolische ziekte.

Estrace Mogelijke bijwerking

Get dringende medische hulp als u een van tan allergische reacties zoals netelroos, ademhalingsproblemen en zwelling. Stop met het gebruik Estrace en bel uw arts onmiddellijk als u een ernstige bijwerking hebben zoals: ongewone vaginale bloeden, pijn op de borst of zwaar gevoel, pijn zich naar de arm of schouder, misselijkheid, zweten, algemeen ziek gevoel, zwakte, hoofdpijn, verwardheid , problemen met visie, plotselinge hoesten, piepende ademhaling, pijn in een of beide benen, braken, verlies van eetlust, toegenomen dorst, spierzwakte, verwarring, en geelzucht.

Geneesmiddelinteractie

Het medicijn voorkomt dat het metabolisme van cyclosporine leidt tot verhoging van de niveaus in het bloed. Dit kan het risico van leverziekte verhogen. Wees voorzichtig met de bloedverdunner zoals warfarine (Coumadin), carbamazepine (Carbatrol, Tegretol), fenytoïne (Dilantin).

Estrace Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Sla de gemiste dosis wanneer het bijna tijd is voor uw volgende dosis. Neem geen extra medicijnen nemen om de gemiste dosis.

Estrace Overdose

Overdosering kan leiden tot misselijkheid, braken, of vaginale bloeden veroorzaken.

Estrace Opslag

Bewaar uw medicijnen bij kamertemperatuur tussen 15-30 C (59-86 F). Uit de buurt van vocht en licht. Houd het buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

Koop Estrace