Koop EvistaKoop Evista zonder Recept

Evista Algemene informatie

Evista behoort tot een groep van geneesmiddelen genaamd selectieve oestrogeen receptor modulatoren. Het werkt door te handelen zoals oestrogeen in sommige delen van het lichaam. Evista wordt gebruikt ter voorkoming en behandeling van botontkalking (osteoporose) bij vrouwen na de menopauze. Handhaving sterke botten door het vertragen botverlies helpt om het risico van fracturen. Raloxifene kan ook de kans op een bepaald type borstkanker (invasieve) bij vrouwen na de menopauze.

Evista Routebeschrijving

Neem Evista precies zoals voorgeschreven door uw arts. De aanbevolen dosis voor volwassenen is 60 mg per dag op hetzelfde tijdstip iedere dag, met of zonder voedsel. Als u het nemen van Evista voor osteoporose behandeling of preventie, is het belangrijk dat je genoeg calcium en vitamine D.

Evista Voorzorgsmaatregelen krijgen

Alvorens Evista moet u met uw arts als u bloedstolsel, congestief hartfalen, onregelmatig hartritme (aritmie), kanker, hoge bloeddruk (hypertensie), leverziekte, leverfalen, cirrose, hepatitis, nierziekte, nierfalen, hoge triglyceriden, eventuele allergieën. Laat uw arts weten als u rookt sigaretten, zijn niet onopgemerkt door de menopauze, of hebben een aanstaande operatie.

Evista Contra

Je moet niet Evista te nemen als u allergisch bent voor raloxifene of voor een van de bestanddelen van de medicatie, zwanger bent of borstvoeding geeft, of als u trombose (bloedstolsels). Het mag niet worden gebruikt bij kinderen.

Evista Mogelijke bijwerking

Get dringende medische hulp als u een verdoofd gevoel, zweten, opvliegers, zwakte, braken, pijn in de benen, hoofdpijn, gewrichtspijn, duizeligheid, misselijkheid, buikpijn, loopneus of verstopte neus, zere keel, tederheid, verwardheid, problemen met visie, spraak, of balans, snelle hartslag, vaginale bloeden, pijn in het lichaam, netelroos, pijn in de borst, ademhalingsproblemen, zwelling van uw gezicht, lippen, tong. Als je andere gevolgen niet hierboven vermeld, neem contact op met uw arts.

Evista Drug interacties

Vertel uw arts over alle andere medicijnen die u gebruikt, in het bijzonder: diazepam, oestrogeen medicijnen, orale anticonceptiva, schildklier medicatie (liotrix, schildklier, levothyroxine), bloedverdunners (warfarine). Interactie tussen twee medicijnen betekent niet altijd dat je moet stoppen met een van hen. Vertel uw arts over alle recepten, over-the-counter, en kruiden medicijnen die u gebruikt.

Evista Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Sla de gemiste dosis wanneer het tijd is voor uw volgende dosis. Neem geen extra medicijnen nemen om de gemiste dosis.

Evista Overdose

Als u denkt dat u het geneesmiddel hebt overdosis vragen dringende medische hulp in een keer. De overdosis symptomen zijn krampen, duizeligheid, coördinatieproblemen, braken, huiduitslag, diarree, trillen, blozen.

Evista Opslag

Bewaar de medicijnen bij kamertemperatuur tussen 59-77 graden F (15-25 graden C) uit de buurt van licht en vocht. Laat de drugs niet op in de badkamer. Houd alle geneesmiddelen uit de buurt van het bereik van kinderen en huisdieren.

Koop Evista