Koop FinpeciaKoop Finpecia zonder Recept

Finpecia Algemene informatie

Finpecia wordt gebruikt om alopecia androgenetica (mannelijke kaalheid), prostaatkanker, goedaardige prostaatvergroting te behandelen. Het bevat Finasteride. Deze stof selectief voorkomt effecten van 5-alfa-reductase, dat een enzym dat verantwoordelijk is voor de activiteit van bepaalde androgenen (mannelijke hormonen).

Finpecia Routebeschrijving

Het is aanbevolen om het geneesmiddel in te nemen op hetzelfde tijdstip elke dag. Neem 1 pil voor of na de maaltijd. En vergeet niet om te overleggen met uw arts!

Finpecia Voorzorgsmaatregelen

Finpecia kan niet worden gebruikt voor de behandeling van alopecia (focale haarverlies), stress haaruitval, etc. Het noodzakelijk gedurende 3 maanden en meer merkbaar resultaat. Als er geen resultaat na 12 maanden van de behandeling, moet u uw behandeling met Finpecia stoppen.

Finpecia Contra

Zwangere vrouwen, mannen onder de 18 jaar en patiënten met overgevoeligheid kan niet de medicijnen in te nemen.

Finpecia Mogelijke bijwerkingen

Bijwerkingen kunnen zijn: erectiestoornissen, impotentie, abnormale ejaculatie, verminderde ejaculatie volume, abnormale seksuele functie, gynaecomastie, ejaculatie stoornis en pijn aan de testis.

Finpecia Drug interacties

geen geneesmiddelinteracties gemeld.

Finpecia Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Als het bijna tijd is van de volgende inname gewoon overslaan en ga terug naar uw schema. Neem niet meer dan uw dagelijkse dosis, in een poging de gemiste een. Het kan leiden tot bijwerkingen

Finpecia Overdose

Als u denkt dat u het geneesmiddel hebt overdosis vragen dringende medische hulp in een keer.

Finpecia Opslag

Bewaar het medicament bij kamertemperatuur in een strak licht resistente container.

Koop Finpecia