Koop FlagylKoop Flagyl zonder Recept

Flagyl Algemene informatie

Flagyl is een antiprotozoaire en antibacterieel antibioticum tegen bacteriële infecties. Het kan infecties van de vagina, huid, maag, luchtwegen en gewrichten. Metronidazol werkt door het doden van bacteriën.

Flagyl Routebeschrijving

Het is aanbevolen om het geneesmiddel in te nemen zoals het was voorgeschreven door uw arts. Neem het met een groot glas water. De gebruikelijke dosis voor volwassenen van metronidazol 500 mg oraal in te nemen om de 8 uur of twee keer per dag. Voor de behandeling van trichomoniasis, een enkele dosis van 2000 mg kan oraal na een maaltijd genomen.

Flagyl Voorzorgsmaatregelen

Voordat u begint met uw behandeling met Flagyl informeer uw arts als u een van de volgende voorwaarden: zwangerschap, maag, lever-of darmziekte, anemie, leukopenie, epilepsie of andere zenuwaandoeningen.

Flagyl Contra

Patiënten met een overgevoeligheid voor een van de bestanddelen van het geneesmiddel, die heeft een geschiedenis van bloedziekten, een actieve neurologische aandoening, een traag werkende schildklier, kan traag werkende bijnieren niet nemen.

Flagyl Mogelijke bijwerking

Buikpijn, misselijkheid, gebrek aan eetlust, braken, diarree, hoofdpijn, duizelingwekkende, allergie, en leukopenie zijn vaak voorkomende bijwerkingen. Meer ernstige bijwerkingen kunnen zijn aanvallen en schade aan de zenuwen als gevolg gevoelloosheid en tintelingen van ledematen. Stop met het innemen van het geneesmiddel en neem contact op met uw arts als u een teken van hen.

Geneesmiddelinteractie

Flagyl mag niet worden gebruikt in combinatie met amprenavir, disulphiram, indirect werkende remmers van stolling en spierverslappers. Vermijd het gebruik van alcohol.

Flagyl Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Als het bijna tijd is van de volgende inname gewoon overslaan en ga terug naar uw schema.

Flagyl Overdose

Als u denkt dat u het geneesmiddel hebt overdosis vragen dringende medische hulp in een keer. De symptomen van overdosering zijn misselijkheid, braken, duizeligheid, verlies van evenwicht of coördinatie, gevoelloosheid en tintelingen, of epileptische aanvallen.

Flagyl Opslag

Bewaar de medicijnen bij kamertemperatuur tussen 59-77 graden F (15-25 graden C) uit de buurt van licht en vocht, kinderen en huisdieren. Niet gebruiken na verstrijken termijn.

Koop Flagyl