Koop FlomaxKoop Flomax zonder Recept

Flomax Algemene informatie

Flomax wordt voorgeschreven voor de behandeling van benigne prostaathyperplasie ook wel bekend als goedaardige vergroting van de prostaat. Het actieve ingrediënt is Tamsulosin. Het werkt het beheersen van uw symptomen, afnemende urineretentie en het verminderen van de operatie risico.

Flomax Routebeschrijving

Het is aanbevolen om het geneesmiddel in te nemen zoals het was voorgeschreven door uw arts. Neem het met een glas water, met of zonder voedsel.

Flomax Voorzorgsmaatregelen

Voordat u begint met uw behandeling met Flomax Vertel uw arts als u een allergische reactie op Flomax of andere allergie.

Flomax Contra

Vrouwen, kinderen en mensen met een overgevoeligheid voor het geneesmiddel niet kan gebruiken.

Flomax Mogelijke bijwerking

Bijwerkingen kunnen de volgende zijn: duizeligheid, ongewone zwakte, slaperigheid, slapeloosheid, wazig zicht, loopneus, of problemen ejaculeren, penis erectie is pijnlijk en duurt 4 uur of langer, ernstige duizeligheid of flauwvallen. Als u last heeft van de bijwerkingen die hierboven vermeld je moet contact opnemen met uw arts.

Geneesmiddelinteractie

Vertel uw arts over alle geneesmiddelen die u mag gebruiken. Er zijn geen geneesmiddelinteracties zijn gemeld voor vandaag.

Flomax Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Als het bijna tijd is van de volgende inname gewoon overslaan en ga terug naar uw schema.

Flomax Overdose

Als u denkt dat u het geneesmiddel hebt overdosis vragen dringende medische hulp in een keer. De overdosis symptomen zijn pijn op de borst, misselijkheid, onregelmatige hartslag, en gevoel licht in het hoofd of flauwvallen.

Flomax Opslag

Bewaar de medicijnen bij kamertemperatuur tussen 68-77 graden F (20-25 graden C) uit de buurt van licht en vocht. Houd het uit de buurt van het bereik van kinderen en huisdieren.

Koop Flomax