Koop FloxinKoop Floxin zonder Recept

Floxin Algemene informatie

Floxin is in een groep antibiotica genaamd fluorochinolonen dat bacteriën bestrijdt in het lichaam. Het wordt gebruikt om bacteriële infecties die bronchitis, longontsteking, chlamydia, gonorroe, huidinfecties, urineweginfecties en infecties van de prostaat veroorzaken behandelen.

Floxin Routebeschrijving

Neem Floxin precies zoals voorgeschreven door uw arts. Gebruik van het geneesmiddel zonder maaltijd. Voor mensen met een lever-of nierziekte, dient de dosering te worden gecorrigeerd. Laat Floxin niet gebruiken met antacida, vitamine of mineraal supplementen die ijzer bevatten.

Floxin Voorzorgsmaatregelen

Escape van zonlicht of zonnebanken. Floxin kan je gemakkelijker zonnebrand.

Floxin Contra

Vermijd het gebruik van het geneesmiddel als u allergisch bent, epilepsie, zwangerschap, vrouwen die borstvoeding geven en kinderen.

Floxin Mogelijke bijwerking

Het geneesmiddel kan ziekte, kokhalzen, diarree, slapeloosheid, hoofdpijn, duizeligheid, jeuk, of colpitis, allergie, onrust en waanideeën veroorzaken.

Geneesmiddelinteractie

Floxin kunnen samenwerken met cafeïne, ciclosporine, theofylline of warfarine en diabetes medicijnen. Raadpleeg uw arts of apotheker om meer informatie.

Floxin Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Sla de gemiste dosis wanneer het tijd is voor uw volgende dosis. Neem geen extra medicijnen nemen om de gemiste dosis.

Floxin Overdose

Call dringende medische hulp als u denkt dat u teveel van dit geneesmiddel heeft gebruikt. Overdosering symptomen kunnen zijn: ziekte, slaperigheid of duizeligheid.

Floxin Opslag

Bewaar uw medicijnen op kamertemperatuur tussen tussen 59-77 graden F (15-25 graden C). Uit de buurt van vocht en licht. Houd het buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

Koop Floxin