Koop GlucotrolKoop Glucotrol zonder Recept

Glucotrol Algemene informatie

Glucotrol is een orale bloedglucose-verlagende medicijn van het sulfonylureum klasse die controle bloedsuikerspiegel helpt. Het werkzame bestanddeel glipizide. Deze medicatie helpt uw ​​alvleesklier insuline produceren. Glucotrol wordt gebruikt in combinatie met dieet en lichaamsbeweging type 2 (niet-insuline afhankelijke) diabetes.

Glucotrol Routebeschrijving

Neem Glucotrol precies zoals voorgeschreven door uw arts. De aanbevolen startdosering is 5 mg. Geriatrische patiënten of patiënten met een leverziekte kan starten met 2,5 mg. De maximale aanbevolen dagelijkse dosis is 40 mg. Neem Glucotrol 30 minuten voor een maaltijd. Als je Glucotrol neem eenmaal per dag, neem het 30 minuten voor het ontbijt. Slik het geheel. Het doorbreken van de pil kan te veel van het geneesmiddel vrij te geven tegelijk veroorzaken. Uw arts kan incidenteel uw dosis veranderen om ervoor te zorgen dat u de beste resultaten te krijgen. Uw bloedsuikerspiegel zal moeten vaak worden gecontroleerd. Laat uw medicatie dosis of schema niet veranderen.

Glucotrol Voorzorgsmaatregelen

Vertel het uw arts als u een lever-of nierziekte, chronische diarree, hart-en vaatziekten. Vermijd het drinken van alcohol tijdens het gebruik van Glucotrol. Het verlaagt de bloedsuikerspiegel en kunnen interfereren met uw diabetes behandeling.

Glucotrol Contra

Gebruik geen Glucotrol als u allergisch bent voor glipizide, of als je in een staat van diabetische ketoacidose. Vertel uw arts als u zwanger bent of borstvoeding geeft.

Glucotrol Mogelijke bijwerking

Get dringende medische hulp als u een bloeding, snelle hartslag, bleke huid, ademhalingsproblemen, misselijkheid, netelroos, misselijkheid, braken, verlies van eetlust, donkere urine. Minder ernstige bijwerkingen kunnen zijn: duizeligheid, jeuk, roodheid, diarree.

Glucotrol Drug interacties

Vermijd het nemen van geneesmiddelen die de bloedsuikerspiegel (diuretica, steroïden, schildklier medicijnen, de pil en andere hormonen, niacine, dieet pillen, geneesmiddelen voor astma of allergieën en hart of bloeddruk medicatie te behandelen) te verhogen, of geneesmiddelen die de bloedsuikerspiegel (niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen, fluconazol, bloedverdunner, bètablokkers, aspirine) te verlagen. Vertel uw arts over alle medicijnen die u gebruikt, in het bijzonder recept of over-the-counter geneesmiddelen, vitaminen en kruidenproducten.

Glucotrol Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Sla de gemiste dosis wanneer het tijd is voor uw volgende dosis. Neem geen extra medicijnen nemen om de gemiste dosis.

Glucotrol Overdose

Als u denkt dat u het geneesmiddel hebt overdosis vragen dringende medische hulp in een keer. De overdosis symptomen zijn wazig zien, beslaglegging, extreme zwakte, buikpijn, moeite met spreken, trillen, zweten.

Glucotrol Opslag

Bewaar de medicijnen bij kamertemperatuur tussen 68-77 graden F (20-25 graden C) uit de buurt van licht en vocht. Houd alle geneesmiddelen uit de buurt van het bereik van kinderen en huisdieren.

Koop Glucotrol