Koop HyzaarKoop Hyzaar zonder Recept

Hyzaar Algemene informatie

Hyzaar behoort tot een geneesmiddel dat een combinatie van hydrochloorthiazide en losartan. Hydrochloorthiazide is een thiazidediureticum beoogd een geheel voorkomen dat het absorberen van te veel zout, dat leidt tot het vasthouden van vocht. Losartan (Cozaar) is een angiotensine II-antagonist. Losartan houdt bloedvaten van vernauwen, waardoor de bloeddruk daalt en verbetert de bloedcirculatie. Hyzaar is nuttig bij de behandeling van hypertensie. Het helpt om cerebrovasculaire accidenten te voorkomen.

Hyzaar Routebeschrijving

Hyzaar wordt genomen in overeenstemming met de voorschriften die door uw arts. U kunt uw dosering veranderen alleen met toestemming van de arts. Vermijd het nemen van de medicatie langer dan voorgeschreven.

Hyzaar Voorzorgsmaatregelen

Alvorens u moet onmiddellijk contact op met uw arts als u zwanger bent, van plan bent zwanger te worden omdat het ernstige schade kan toebrengen aan het ongeboren kind. Om ervoor te zorgen dat u kunt Hyzaar veilig te nemen, moet u ook uw arts te informeren als u hartfalen, lever / nier-en vaatziekten, astma, glaucoom, laag of hoog gehalte aan kalium, lupus, jicht, diabetes of u gevoelig bent voor allergieën betrekking sulfa drugs zijn . Beperk alcohol dranken als het kan interageren met Hyzaar. Dit geneesmiddel kan uw alertheid en reacties beïnvloeden, dus wees voorzichtig tijdens het rijden of met iets dat moet u alert en attent doen. Voorkomen dat oververhit of uitgedroogd tijdens het sporten in warm weer. Volg de instructies van uw arts over het type en de hoeveelheid vloeistoffen u moet drinken.

Hyzaar Contra

Zwangerschap, borstvoeding, overgevoeligheid voor sulfonamidederivaten drugs, onderdrukking van urine vorming.

Hyzaar Mogelijke bijwerking

In het geval dat u last heeft van allergie die netelroos dekt, gezwollen gezicht, adem wordt verminderd, spierpijn, misselijkheid of braken, weakliness, morbiditeit, hoge koorts of een kleur van je urine verandert drastisch moet u zoeken voor onmiddellijke medische hulp.

Hyzaar Drug interacties

Je moet voorkomen dat het gebruik Hyzaar consentaneously met alcohol, kalmerende middelen, slaapmiddelen, kalmeringsmiddelen, antipsychotica, opioïden of spierverslappers omdat het kan leiden tot ernstige bijwerkingen met betrekking tot veranderingen van de bloeddruk of zelfs hyperkaliëmie veroorzaken.

Hyzaar Gemiste dosis

In het geval dat u hebt gemist een dosis van dit geneesmiddel, neem dan zo spoedig mogelijk. Als u al bent verondersteld om uw volgende dosis in te nemen, moet u de vergeten dosis niet in en houd uw gewone doseringsschema. Vermijd het compenseren een gemiste dosis door het nemen van een extra een.

Hyzaar Overdose

Als u vermoedt dat u te veel van dit medicijn gebruikt hebben, vragen dringende medische aandacht meteen. U moet dit doen, zelfs als de symptomen van ongemak of vergiftiging niet zijn aangegeven in een keer. U kunt dringend medische hulp nodig. De meest regelmatige symptomen van een overdosis omvatten een abnormaal lage / hoge snelheid van de hartslag, duizeligheid of hypertensie.

Hyzaar Opslag

Dit product bewaren op een droge strakke container uit de buurt van zonlicht, warmte en vocht bij kamertemperatuur tussen 15-30 C (of 59-86 F). Bewaar het apparaat niet in de badkamer. Houd dit product buiten het bereik van kinderen en huisdieren. Gebruik geen restanten van de medicatie niet toe te passen na de vervaldatum.

Koop Hyzaar