Koop ImitrexKoop Imitrex zonder Recept

Imitrex Algemene informatie

Imitrex (sumatriptan) is een hoofdpijn medicijn dat de bloedvaten rond de hersenen vernauwt. Imitrex vermindert ook stoffen in het lichaam die hoofdpijn, misselijkheid, gevoeligheid voor licht en geluid en andere migraine symptomen kunnen veroorzaken. Het wordt gebruikt om migraine te behandelen. Imitrex zal behandelen alleen een hoofdpijn die al begonnen is. Het zal niet hoofdpijn voorkomen of verminderen van het aantal aanvallen.

Imitrex Routebeschrijving

Gebruik Imitrex precies zoals voorgeschreven door uw arts. Neem een ​​Imitrex tablet in zijn geheel met een vol glas water. Geen splitsing van de tablet. De voorgestelde dosis voor volwassenen is 25-50 mg tot 100 mg. Gebruik Imitrex zodra u merkt hoofdpijn symptomen, of na een aanval al is begonnen. De dosering van Imitrex neusspray is 5-20 mg tot 40 mg per dag.

Imitrex Voorzorgsmaatregelen

Het geneesmiddel wordt genomen voor het genezen van klassieke migraine. Vermijd het gebruik van Imitrex als je hoge bloeddruk.

Imitrex Contra

Je moet niet gebruiken Imitrex als u allergisch bent voor de bestanddelen, basale, ophthalmoplegische, hemiplegie vormen van migraine, hart-en vaatziekten of een hartaanval, angina pectoris, hoge bloeddruk, lever-of nierziekte, epilepsie zijn , zwanger, patiënten jonger 18 en oudste 65 jaar. Gebruik geen Imitrex als je hebt gebruikt een MAO-remmers, vooral in de laatste 14 dagen.

Imitrex Mogelijke bijwerking

Meestal is de drug niet mogelijk effect prikkelen. Soms kan allergie, borstpijn, beven, hoge temperatuur, asthenie.

Geneesmiddelinteractie

Wees voorzichtig wanneer u Imitrex gebruiken met antidepressiva, MAO-remmers, selectieve serotonine heropname remmers (SSRI's) en noradrenaline heropname remmers (SNRI's), zoals het mogelijke bijwerkingen kan veroorzaken.

Imitrex Gemiste dosis

Aangezien Imitrex wordt gebruikt als nodig, het geen dagelijkse doseringsschema.

Imitrex Overdose

Call dringende medische hulp als u denkt dat u teveel van dit geneesmiddel heeft gebruikt. Overdosering symptomen kunnen tremoren of schudden, roodheid van de huid, ademhalingsproblemen, blauw gekleurde lippen of vingernagels, problemen met het gezichtsvermogen, waterige ogen of mond, zwakte, gebrek aan coördinatie, of inbeslagneming.

Imitrex Opslag

Bewaar uw medicijnen op kamertemperatuur tussen tussen 2-30 C (36-86 F). Uit de buurt van vocht en licht. Houd het buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

Koop Imitrex