Koop IsotretinoinKoop Isotretinoin zonder Recept

Isotretinoin (Accutane) Algemene informatie

Isotretinoin is een medicijn voor de behandeling van ernstige acne voorgeschreven. Het moet worden gebruikt door patiënten die niet reageren op andere geneesmiddelen. Het behoort tot een klasse van geneesmiddelen bekend als retinoïden. Het werkt door het verminderen van het gezicht olie (talg) productie. Grote hoeveelheden talg kan leiden tot ernstige acne.

Isotretinoin (Accutane) Routebeschrijving

Je moet overleggen met uw arts over uw juiste dosering. Neem het met een vol glas water. Neem niet meer dan de aanbevolen dosering. De gebruikelijke begindosis is 0,5 mg per kilogram lichaamsgewicht daags gedurende 2 tot 4 weken. Isotretinoïne moet worden beschouwd als een enkele dosis of verdeeld over 2 doses gedurende de dag.

Isotretinoin (Accutane) Voorzorgsmaatregelen

Voordat u begint met uw behandeling met Roaccutane te bespreken met uw arts alle voorwaarden die u kunt hebben: allergie, diabetes, osteoporose, astma, hart-en vaatziekten, en nier-of leverproblemen, eetstoornissen (zoals anorexia nervosa), alcoholmisbruik, pancreatitis. Heeft vitamine A, alcoholische dranken niet te gebruiken tijdens de behandeling. Middelbare leeftijd mensen kunnen gevoeliger zijn voor Isotretinoin. Doneer geen bloed tijdens het gebruik van isotretinoïne en gedurende tenminste 1 maand na het stoppen met het.

Isotretinoin (Accutane) Contra

De patiënten met gevoeligheid voor Isotretinoin kan het middel niet gebruiken. Gebruik dit medicijn niet als u: borstvoeding geeft, zwanger, nemen tetracycline antibiotica (zoals tetracycline, doxycycline, minocycline), hebben te hoge cholesterolgehalte in het bloed of een te hoge niveaus van vitamine A.

Isotretinoin (Accutane) Mogelijke bijwerkingen

Hoofdpijn, slaperigheid, duizeligheid, obstipatie, braken, diarree, huiduitslag, zwelling van de oogleden of lippen, knapperig huid, neusbloedingen, maagklachten, mentale of stemmingswisselingen, rug, gewrichtspijn of spierpijn zijn veel voorkomende bijwerkingen. Ernstige bijwerkingen zijn zeer zeldzaam. Als een van deze effecten aanhouden of verergeren, raadpleeg dan uw arts of apotheker onmiddellijk.

Isotretinoin (Accutane) Drug interacties

Isotretinoin kan interageren met steroïden (prednison), tetracycline antibiotica, epilepsie medicijnen (fenytoïne), vitamine A-type geneesmiddelen (bijvoorbeeld, acitretine, bexarotene), vitamine A. De interactie tussen twee medicijnen betekent niet altijd betekent dat je moet stoppen met een van hen. Vertel uw arts of voorschrijver over alle recepten, over-the-counter, en kruiden medicijnen die u gebruikt.

Isotretinoin (Accutane) Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Als het bijna tijd is van de volgende inname gewoon overslaan en ga terug naar uw schema.

Isotretinoin (Accutane) Overdose

Als u denkt dat u het geneesmiddel hebt overdosis zoek onmiddellijk medische hulp. De overdosis symptomen zijn pijn op de borst, misselijkheid, onregelmatige hartslag, en gevoel licht in het hoofd of flauwvallen.

Isotretinoin (Accutane) Opslag

Bewaar de medicijnen bij kamertemperatuur tussen 68-77 graden F (20-25 graden C) uit de buurt van licht en vocht. Gebruik uw medicijnen niet bewaren in de badkamer. Houd alle geneesmiddelen uit de buurt van het bereik van kinderen en huisdieren.

Koop Isotretinoin