Koop KetoconazoleKoop Ketoconazole zonder Recept

Ketoconazole (Nizoral) Algemene informatie

Ketoconazole is een antimycotische antibiotica. Het wordt gebruikt om infecties veroorzaakt door schimmel, die een deel van het lichaam waaronder de mond, keel, slokdarm, longen, blaas, of de huid kan binnendringen behandelen. Ketoconazole kan ook worden gebruikt voor andere doeleinden die niet in deze medicatie gids.

Ketoconazole (Nizoral) Routebeschrijving

Neem Ketoconazole precies zoals het was voorgeschreven voor u. Het medicijn werkt het beste als je het met eten op hetzelfde moment dagelijks. De voorgestelde dosis voor volwassenen is 200 mg eenmaal daags. Dosering voor kinderen in 2 jaar is gebaseerd op het lichaamsgewicht en bestaan ​​van een enkele dagelijkse dosis van 3,3-6,6 mg / kg. Kinderen tot 2 jaar in beslag nemen van de medicijnen pas na toestemming van de arts.

Ketoconazole (Nizoral) Voorzorgsmaatregelen

Je kan vervelende bijwerkingen, zoals donkere urine, tederheid, ziekte hebben, verminderde eetlust, huiduitslag, hoofdpijn, tumor of gele ogen. Deze medicatie kan schadelijk zijn voor een ongeboren baby. Vertel uw arts als u zwanger bent of van plan bent zwanger te worden tijdens de behandeling.

Ketoconazole (Nizoral) Contra

Gebruik het niet als u een allergische reactie op componets. Raadpleeg uw arts of apotheker om meer informatie.

Ketoconazole (Nizoral) Mogelijke bijwerking

Get dringende medische hulp als u een van deze symptomen van netelroos, ademhalingsproblemen, duizeligheid, breker hartslag, asthenie, verwardheid, buikpijn of geelzucht. Raadpleeg uw arts voor meer informatie.

Geneesmiddelinteractie

Het medicijn werkt samen met paracetamol, ciclosporine, digoxine, tacrolimus, loratadine, methylprednisolon, rifampicine, diabetes medicijnen, medicijnen tegen kanker, de pil, cholesterol medicijnen of medicijnen om HIV of aids te behandelen. Indien nodig vragen dringende medische hulp in een keer.

Ketoconazole (Nizoral) Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Sla de gemiste dosis wanneer het tijd is voor uw volgende dosis. Neem geen extra medicijnen nemen om de gemiste dosis.

Ketoconazole (Nizoral) Overdose

Overdosering symptomen zijn onbekend. Vragen dringende medische hulp als u denkt dat u teveel van dit geneesmiddel heeft gebruikt.

Ketoconazole (Nizoral) Opslag

Bewaar uw medicijnen op kamertemperatuur tussen 59-77 graden F (15-25 graden C). Uit de buurt van vocht en licht. Niet gebruiken na verstrijken termijn.

Koop Ketoconazole