Koop Labetalol (Trandate) zonder Recept

Labetalol (Trandate)
Labetalol is een beta-blokker die wordt gebruikt om hoge bloeddruk blokkeert de werking van epinefrine op hart en bloedvaten.
meer info...

Koop Labetaloli (Trandate) zonder Recept

Labetaloli (Trandate)
Labetaloli is een beta-blokker die wordt gebruikt om hoge bloeddruk blokkeert de werking van epinefrine op hart en bloedvaten.
meer info...

Koop Labetalolo (Trandate) zonder Recept

Labetalolo (Trandate)
Labetalolo is een beta-blokker die wordt gebruikt om hoge bloeddruk blokkeert de werking van epinefrine op hart en bloedvaten.
meer info...

Koop Labetalolum (Trandate) zonder Recept

Labetalolum (Trandate)
Labetalolum is een beta-blokker die wordt gebruikt om hoge bloeddruk blokkeert de werking van epinefrine op hart en bloedvaten.
meer info...

Koop Labileno (Lamictal) zonder Recept

Labileno (Lamictal)
Labileno is een anti-epilepticum of een anti-epilepticum. Het wordt gebruikt voor de behandeling van toevallen of stemmingsepisodes vertraging bij volwassenen met een bipolaire stoornis.
meer info...

Koop Labincloz (Clozaril) zonder Recept

Labincloz (Clozaril)
Labincloz hoort bij antipsychotica. Het wordt gebruikt om schizofrenie, schizoaffectieve stoornissen, of het risico op suïcidaal gedrag verminderen.
meer info...

Koop Laboxantryl (Asacol) zonder Recept

Laboxantryl (Asacol)
Laboxantryl behoort tot de groep van geneesmiddelen bekend als anti-inflammatoire middelen. Het wordt gebruikt om colitis ulcerosa, een type darmziekte.
meer info...

Koop Labuton (Relafen) zonder Recept

Labuton (Relafen)
Labuton is een steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddel dat wordt gebruikt om pijn, zwelling en stijfheid te verminderen van artritis.
meer info...

Koop Lac Stop (Dostinex) zonder Recept

Lac Stop (Dostinex)
Lac Stop is in een groep van geneesmiddelen genaamd dopamine-receptor-antagonisten. Het wordt gebruikt om een ​​hormonale onbalans waarin er teveel prolactine in het bloed.
meer info...

Koop Lacoxa (Etodolac) zonder Recept

Lacoxa (Etodolac)
Lacoxa wordt gebruikt om pijn van verschillende omstandigheden. Het vermindert ook de pijn, zwelling en stijfheid in de gewrichten van artritis.
meer info...

Koop Lactamax (Dostinex) zonder Recept

Lactamax (Dostinex)
Lactamax is in een groep van geneesmiddelen genaamd dopamine-receptor-antagonisten. Het wordt gebruikt om een ​​hormonale onbalans waarin er teveel prolactine in het bloed.
meer info...

Koop Lactovet (Dostinex) zonder Recept

Lactovet (Dostinex)
Lactovet is in een groep van geneesmiddelen genaamd dopamine-receptor-antagonisten. Het wordt gebruikt om een ​​hormonale onbalans waarin er teveel prolactine in het bloed.
meer info...

Koop Ladazol (Danazol) zonder Recept

Ladazol (Danazol)
Ladazol wordt gebruikt om endometriose, fibrocystische borst ziekte te behandelen en om aanvallen van angio-oedeem te voorkomen.
meer info...

Koop Ladlid (Rulide) zonder Recept

Ladlid (Rulide)
Ladlid is een semi-synthetisch antibioticum dat behoort tot een klasse van geneesmiddelen die macroliden. Dit medicijn behandelt ziekten van de ademhalingswegen (faryngitis, tonsillitis, sinusitis), urine-en weke delen infecties.
meer info...

Koop Ladog (Danazol) zonder Recept

Ladog (Danazol)
Ladog wordt gebruikt om endometriose, fibrocystische borst ziekte te behandelen en om aanvallen van angio-oedeem te voorkomen.
meer info...

Koop Ladylen (Tinidazole) zonder Recept

Ladylen (Tinidazole)
Tinidazol is een antibioticum dat bacteriën bestrijdt in het lichaam. Het wordt gebruikt om bepaalde infecties veroorzaakt door bacteriën, zoals infecties van de darmen of de vagina te behandelen.
meer info...

Koop Lafigin (Lamictal) zonder Recept

Lafigin (Lamictal)
Lafigin is een anti-epilepticum of een anti-epilepticum. Het wordt gebruikt voor de behandeling van toevallen of stemmingsepisodes vertraging bij volwassenen met een bipolaire stoornis.
meer info...

Koop Lafunomyl (Uroxatral) zonder Recept

Lafunomyl (Uroxatral)
Lafunomyl een alfa blokker die wordt gebruikt om goedaardige prostaathyperplasie door het ontspannen van de spieren in de blaashals en de prostaat.
meer info...

Koop Lagotran (Lamictal) zonder Recept

Lagotran (Lamictal)
Lagotran is een anti-epilepticum of een anti-epilepticum. Het wordt gebruikt voor de behandeling van toevallen of stemmingsepisodes vertraging bij volwassenen met een bipolaire stoornis.
meer info...

Koop Lamal (Lamictal) zonder Recept

Lamal (Lamictal)
Lamal is een anti-epilepticum of een anti-epilepticum. Het wordt gebruikt voor de behandeling van toevallen of stemmingsepisodes vertraging bij volwassenen met een bipolaire stoornis.
meer info...

Koop Lametta (Femara) zonder Recept

Lametta (Femara)
Lametta is voorgeschreven voor de behandeling van borstkanker.
meer info...

Koop Lamictal zonder Recept

Lamictal
Lamictal is een anti-epilepticum of een anti-epilepticum. Het wordt gebruikt voor de behandeling van toevallen of stemmingsepisodes vertraging bij volwassenen met een bipolaire stoornis.
meer info...

Koop Lamisil zonder Recept

Lamisil
Lamisil is een antifungale medicatie die schimmel voorkomt groeien op de huid.
meer info...

Koop Lamivudina (Epivir) zonder Recept

Lamivudina (Epivir)
Lamivudina is een antivirale medicatie die HIV cellen voorkomt vermenigvuldigen in je lichaam, die het acquired immunodeficiency syndrome (aids) veroorzaakt.
meer info...

Koop Lamivudine (Combivir) zonder Recept

Lamivudine (Combivir)
Lamivudine wordt toegepast om menselijke immunodeficiency virus (HIV), dat het verworven immunodeficiëntiesyndroom (AIDS) veroorzaakt behandelen.
meer info...

Koop Lamivudinum (Epivir) zonder Recept

Lamivudinum (Epivir)
Lamivudinum is een antivirale medicatie die HIV cellen voorkomt vermenigvuldigen in je lichaam, die het acquired immunodeficiency syndrome (aids) veroorzaakt.
meer info...

Koop Lamotrigine (Lamictal) zonder Recept

Lamotrigine (Lamictal)
Lamotrigine is een anti-epilepticum of een anti-epilepticum. Het wordt gebruikt voor de behandeling van toevallen of stemmingsepisodes vertraging bij volwassenen met een bipolaire stoornis.
meer info...

Koop Lamprene zonder Recept

Lamprene
Clofazimine bevat Clofazimine die wordt gebruikt voor de behandeling van lepra.
meer info...

Koop Lamvir (Epivir) zonder Recept

Lamvir (Epivir)
Lamvir is een antivirale medicatie die HIV cellen voorkomt vermenigvuldigen in je lichaam, die het acquired immunodeficiency syndrome (aids) veroorzaakt.
meer info...

Koop Lamzid (Epivir) zonder Recept

Lamzid (Epivir)
Lamzid is een antivirale medicatie die HIV cellen voorkomt vermenigvuldigen in je lichaam, die het acquired immunodeficiency syndrome (aids) veroorzaakt.
meer info...

Koop Lanadicor (Lanoxin) zonder Recept

Lanadicor (Lanoxin)
Lanadicor wordt chronisch hartfalen, atriumfibrillatie, de hartslag bij patiënten met chronische atriale fibrillatie, een hartritmestoornis van de atria vertragen behandelen.
meer info...

Koop Landstav (Rebetol) zonder Recept

Landstav (Rebetol)
Landstav is een antivirale medicatie in combinatie met interferon chronische hepatitis C behandeling
meer info...

Koop Langiprav (Pravachol) zonder Recept

Langiprav (Pravachol)
Langiprav wordt gebruikt om hypercholesterolemie, hoge triglyceriden in het bloed en hartziekten en hart-gerelateerde problemen te voorkomen.
meer info...

Koop Lanibos (Lanoxin) zonder Recept

Lanibos (Lanoxin)
Lanibos wordt chronisch hartfalen, atriumfibrillatie, de hartslag bij patiënten met chronische atriale fibrillatie, een hartritmestoornis van de atria vertragen behandelen.
meer info...

Koop Lanicor (Lanoxin) zonder Recept

Lanicor (Lanoxin)
Lanicor wordt chronisch hartfalen, atriumfibrillatie, de hartslag bij patiënten met chronische atriale fibrillatie, een hartritmestoornis van de atria vertragen behandelen.
meer info...

Koop Lannapril Plus (Altace) zonder Recept

Lannapril Plus (Altace)
Lannapril Plus is een ACE-remmer en wordt gebruikt om een ​​hoge bloeddruk (hypertensie) of congestief hartfalen, en de verbetering van de overleving na een hartaanval.
meer info...

Koop Lanoc (Toprol) zonder Recept

Lanoc (Toprol)
Lanoc behoort tot een klasse van geneesmiddelen genaamd bètablokkers. Het wordt gebruikt om angina en hoge bloeddruk, hartaanval, migraine en bepaalde soorten tremoren behandelen.
meer info...

Koop Lanolept (Clozaril) zonder Recept

Lanolept (Clozaril)
Lanolept hoort bij antipsychotica. Het wordt gebruikt om schizofrenie, schizoaffectieve stoornissen, of het risico op suïcidaal gedrag verminderen.
meer info...

Koop Lanoxin zonder Recept

Lanoxin
Lanoxin wordt chronisch hartfalen, atriumfibrillatie, de hartslag bij patiënten met chronische atriale fibrillatie, een hartritmestoornis van de atria vertragen behandelen.
meer info...

Koop Lansoprazole (Prevacid) zonder Recept

Lansoprazole (Prevacid)
Lansoprazole behoort tot een groep van geneesmiddelen genaamd protonpompremmers. Het geneesmiddel vermindert de hoeveelheid zuur in de maag.
meer info...

Koop Lapenax (Clozaril) zonder Recept

Lapenax (Clozaril)
Lapenax hoort bij antipsychotica. Het wordt gebruikt om schizofrenie, schizoaffectieve stoornissen, of het risico op suïcidaal gedrag verminderen.
meer info...

Koop Lariago (Aralen) zonder Recept

Lariago (Aralen)
Lariago is een antimalariamiddel. Het geneesmiddel wordt ook gebruikt om infecties veroorzaakt door amoeben behandelen.
meer info...

Koop Laroxyl (Elavil) zonder Recept

Laroxyl (Elavil)
Laroxyl wordt voorgeschreven voor de behandeling van obsessief-compulsieve stoornis.
meer info...

Koop Lasix zonder Recept

Lasix
Lasix is ​​een lus diureticum gebruikt om hoge bloeddruk of waterretentie verbonden met congestief hartfalen, leverziekte of nierziekte.
meer info...

Koop Lassen (Risperdal) zonder Recept

Lassen (Risperdal)
Lassen is een atypisch antipsychoticum. Het wordt gebruikt om de symptomen van schizofrenie en manische depressie.
meer info...

Koop Lasuna zonder Recept

Lasuna
Lasuna is een pure knoflook extract. Het voorkomt hypercholesterolemie. Het helpt om een ​​normale hart-en bloedplaatjes werking ervan te ondersteunen; het houdt een stabiel cholesterol en suiker in het lichaam; het belemmert cholesterol afzettingen op de vaatwanden en als gevolg vergemakkelijkt gladde coronaire functie; Het is ook bekend om zijn superpotent antibacteriële en schimmelwerende functies.
meer info...

Koop Latanoprost (Xalatan 0.005%) zonder Recept

Latanoprost (Xalatan 0.005%)
Xalatan is een oogdruppel bedoeld om de intraoculaire druk te verminderen. Het verhoogt de uitstroom van waterige humor. Het wordt gebruikt door patiënten met open-hoek glaucoom.
meer info...

Koop Latobolel (Urispas) zonder Recept

Latobolel (Urispas)
Latobolel is een blocker van M-cholinoreceptors. Het wordt gebruikt om de blaas spasmen te behandelen en verlichten de symptomen van interstitiële cystitis, dysurie, urgentie, nocturie, suprapubische pijn, frequentie en incontinentie zoals kan optreden bij cystitis, prostatitis, urethritis, en urethrocystitis.
meer info...

Koop Lawarin (Coumadin) zonder Recept

Lawarin (Coumadin)
Lawarin een anticoagulans dat wordt gebruikt voor hartaanvallen, beroertes en bloedstolsels in aders en slagaders.
meer info...

Koop Lebic (Lioresal) zonder Recept

Lebic (Lioresal)
Lebic is een spierverslapper. Lebic werd goedgekeurd voor gebruik bij de behandeling van alcoholisme.
meer info...

Koop Ledercort (Aristocort) zonder Recept

Ledercort (Aristocort)
Ledercort is een corticosteroïd. Het wordt gebruikt om psoriasis, allergisch eczeem, insufficiëntie van de bijnierschors, ontstekingsaandoeningen, allergische aandoeningen en bindweefselaandoeningen behandelen en jeuk verlichten.
meer info...

Koop Ledoxan (Cytoxan) zonder Recept

Ledoxan (Cytoxan)
Ledoxan is een chemotherapie medicatie gebruikt voor de behandeling van verschillende vormen van kanker bij volwassenen en nefrotisch syndroom bij kinderen.
meer info...

Koop Ledoxina (Cytoxan) zonder Recept

Ledoxina (Cytoxan)
Ledoxina is een chemotherapie medicatie gebruikt voor de behandeling van verschillende vormen van kanker bij volwassenen en nefrotisch syndroom bij kinderen.
meer info...

Koop Lefluar (Arava) zonder Recept

Lefluar (Arava)
Lefluar wordt gebruikt om reumatoïde artritis te behandelen, tot gewrichtsschade, om afstoting van orgaantransplantatie te voorkomen door de verzwakking van het immuunsysteem en het verminderen van de zwelling (ontsteking).
meer info...

Koop Leflumide (Arava) zonder Recept

Leflumide (Arava)
Leflumide wordt gebruikt om reumatoïde artritis te behandelen, tot gewrichtsschade, om afstoting van orgaantransplantatie te voorkomen door de verzwakking van het immuunsysteem en het verminderen van de zwelling (ontsteking).
meer info...

Koop Leflunomid (Arava) zonder Recept

Leflunomid (Arava)
Leflunomid wordt gebruikt om reumatoïde artritis te behandelen, tot gewrichtsschade, om afstoting van orgaantransplantatie te voorkomen door de verzwakking van het immuunsysteem en het verminderen van de zwelling (ontsteking).
meer info...

Koop Leflunomida (Arava) zonder Recept

Leflunomida (Arava)
Leflunomida wordt gebruikt om reumatoïde artritis te behandelen, tot gewrichtsschade, om afstoting van orgaantransplantatie te voorkomen door de verzwakking van het immuunsysteem en het verminderen van de zwelling (ontsteking).
meer info...

Koop Leflunomide (Arava) zonder Recept

Leflunomide (Arava)
Leflunomide wordt gebruikt om reumatoïde artritis te behandelen, tot gewrichtsschade, om afstoting van orgaantransplantatie te voorkomen door de verzwakking van het immuunsysteem en het verminderen van de zwelling (ontsteking).
meer info...

Koop Leflunomidum (Arava) zonder Recept

Leflunomidum (Arava)
Leflunomidum wordt gebruikt om reumatoïde artritis te behandelen, tot gewrichtsschade, om afstoting van orgaantransplantatie te voorkomen door de verzwakking van het immuunsysteem en het verminderen van de zwelling (ontsteking).
meer info...

Koop Lefra (Arava) zonder Recept

Lefra (Arava)
Lefra wordt gebruikt om reumatoïde artritis te behandelen, tot gewrichtsschade, om afstoting van orgaantransplantatie te voorkomen door de verzwakking van het immuunsysteem en het verminderen van de zwelling (ontsteking).
meer info...

Koop Legil (Eldepryl) zonder Recept

Legil (Eldepryl)
Legil een MAO-remmer die wordt gebruikt voor bewegingsstoornissen veroorzaakt door de ziekte van Parkinson door het vertragen van de afbraak van bepaalde natuurlijke stoffen in de hersenen.
meer info...

Koop Leminter (Protonix) zonder Recept

Leminter (Protonix)
Leminter is ​​in een groep van geneesmiddelen genaamd protonpompremmers. Het vermindert de hoeveelheid zuur in de maag.
meer info...

Koop Lenazine (Phenergan) zonder Recept

Lenazine (Phenergan)
Lenazine is een antihistaminicum. De drug wordt gebruikt om allergische symptomen zoals jeuk, loopneus, niezen, jeukende of tranende ogen, netelroos, en jeukende huiduitslag te behandelen.
meer info...

Koop Lenditro (Oxytrol) zonder Recept

Lenditro (Oxytrol)
Lenditro wordt gebruikt om symptomen geassocieerd met een overactieve blaas, zoals urinaire aandrang, frequentie van urineren, lekkage verlichten of aandrangincontinentie.
meer info...

Koop Lenoxin (Lanoxin) zonder Recept

Lenoxin (Lanoxin)
Lenoxin wordt chronisch hartfalen, atriumfibrillatie, de hartslag bij patiënten met chronische atriale fibrillatie, een hartritmestoornis van de atria vertragen behandelen.
meer info...

Koop Lentizol (Elavil) zonder Recept

Lentizol (Elavil)
Lentizol wordt voorgeschreven voor de behandeling van obsessief-compulsieve stoornis.
meer info...

Koop Lentrin (Trental) zonder Recept

Lentrin (Trental)
Lentrin wordt gebruikt om chronische circulatiestoornissen van de armen en benen, zoals claudicatio intermittens (perifeer arterieel vaatlijden) of zweren.
meer info...

Koop Leoncol (Femara) zonder Recept

Leoncol (Femara)
Leoncol is voorgeschreven voor de behandeling van borstkanker.
meer info...

Koop Leponex (Clozaril) zonder Recept

Leponex (Clozaril)
Leponex hoort bij antipsychotica. Het wordt gebruikt om schizofrenie, schizoaffectieve stoornissen, of het risico op suïcidaal gedrag verminderen.
meer info...

Koop Leptal (Trileptal) zonder Recept

Leptal (Trileptal)
Oxcarbazepine is een anti-epilepticum met anti-epileptica de stemming te stabiliseren medicatie. Het wordt toegepast in de behandeling van angst, stemmingsstoornissen, goedaardige motorische tics.
meer info...

Koop Lera (Arava) zonder Recept

Lera (Arava)
Lera wordt gebruikt om reumatoïde artritis te behandelen, tot gewrichtsschade, om afstoting van orgaantransplantatie te voorkomen door de verzwakking van het immuunsysteem en het verminderen van de zwelling (ontsteking).
meer info...

Koop Lergigan (Phenergan) zonder Recept

Lergigan (Phenergan)
Lergigan is een antihistaminicum. De drug wordt gebruikt om allergische symptomen zoals jeuk, loopneus, niezen, jeukende of tranende ogen, netelroos, en jeukende huiduitslag te behandelen.
meer info...

Koop Letequatro (Levothroid) zonder Recept

Letequatro (Levothroid)
Letequatro wordt voorgeschreven voor de behandeling van obesitas, primaire, secundaire, tertiaire hypothyreoïdie; subklinische hypothyreoïdie.
meer info...

Koop Leterzin (Risperdal) zonder Recept

Leterzin (Risperdal)
Leterzin is een atypisch antipsychoticum. Het wordt gebruikt om de symptomen van schizofrenie en manische depressie.
meer info...

Koop Letop (Topamax) zonder Recept

Letop (Topamax)
Topirame is anticonvulsieve goedgekeurd voor gebruik bij de behandeling van epilepsie en migraine bij kinderen en volwassenen.
meer info...

Koop Letrol (Femara) zonder Recept

Letrol (Femara)
Letrol is voorgeschreven voor de behandeling van borstkanker.
meer info...

Koop Letropen (Femara) zonder Recept

Letropen (Femara)
Letropen is voorgeschreven voor de behandeling van borstkanker.
meer info...

Koop Letrosol (Femara) zonder Recept

Letrosol (Femara)
Letrosol is voorgeschreven voor de behandeling van borstkanker.
meer info...

Koop Letrox (Levothroid) zonder Recept

Letrox (Levothroid)
Letrox wordt voorgeschreven voor de behandeling van obesitas, primaire, secundaire, tertiaire hypothyreoïdie; subklinische hypothyreoïdie.
meer info...

Koop Letroz (Femara) zonder Recept

Letroz (Femara)
Letroz is voorgeschreven voor de behandeling van borstkanker.
meer info...

Koop Letrozin (Femara) zonder Recept

Letrozin (Femara)
Letrozin is voorgeschreven voor de behandeling van borstkanker.
meer info...

Koop Letrozol (Femara) zonder Recept

Letrozol (Femara)
Letrozol is voorgeschreven voor de behandeling van borstkanker.
meer info...

Koop Letrozole (Femara) zonder Recept

Letrozole (Femara)
Letrozole is voorgeschreven voor de behandeling van borstkanker.
meer info...

Koop Letrozolum (Femara) zonder Recept

Letrozolum (Femara)
Letrozolum is voorgeschreven voor de behandeling van borstkanker.
meer info...

Koop Letter (Levothroid) zonder Recept

Letter (Levothroid)
Letter wordt voorgeschreven voor de behandeling van obesitas, primaire, secundaire, tertiaire hypothyreoïdie; subklinische hypothyreoïdie.
meer info...

Koop Leucotren (Singulair) zonder Recept

Leucotren (Singulair)
Leucotren is een recept medicatie gebruikt om astma en allergische rhinitis. Het werkzame bestanddeel montelukast natrium.
meer info...

Koop Leukast (Singulair) zonder Recept

Leukast (Singulair)
Leukast is een recept medicatie gebruikt om astma en allergische rhinitis. Het werkzame bestanddeel montelukast natrium.
meer info...

Koop Levaquin zonder Recept

Levaquin
Levaquin is een antibioticum dat wordt gebruikt om verschillende soorten infecties.
meer info...

Koop Levate (Elavil) zonder Recept

Levate (Elavil)
Levate wordt voorgeschreven voor de behandeling van obsessief-compulsieve stoornis.
meer info...

Koop Levaxin (Levothroid) zonder Recept

Levaxin (Levothroid)
Levaxin wordt voorgeschreven voor de behandeling van obesitas, primaire, secundaire, tertiaire hypothyreoïdie; subklinische hypothyreoïdie.
meer info...

Koop Leventa (Levothroid) zonder Recept

Leventa (Levothroid)
Leventa wordt voorgeschreven voor de behandeling van obesitas, primaire, secundaire, tertiaire hypothyreoïdie; subklinische hypothyreoïdie.
meer info...

Koop Levinox (Femara) zonder Recept

Levinox (Femara)
Levinox is voorgeschreven voor de behandeling van borstkanker.
meer info...

Koop Levitra zonder Recept

Levitra
Levitra is een therapie voor de behandeling van erectiestoornissen.
meer info...

Koop Levitra Oral Jelly zonder Recept

Levitra Oral Jelly
Levitra Oral Jelly is een krachtige therapie voor behandeling van erectiestoornissen.
meer info...

Koop Levitra Professional zonder Recept

Levitra Professional
Levitra Professional is een geneesmiddel dat wordt gebruikt voor de behandeling van erectiestoornissen. Het maakt het mogelijk om te bereiken en te erectie te behouden tijdens de geslachtsgemeenschap.
meer info...

Koop Levlen zonder Recept

Levlen
Levlen is ethinylestradiol en levonorgestrel combinatie van vrouwelijke hormonen die de ovulatie voorkomen.
meer info...

Koop Levo-t (Synthroid) zonder Recept

Levo-t (Synthroid)
Levo-t is een geneesmiddel voor de behandeling van primaire, secundaire, tertiaire hypothyreoïdie, subklinische hypothyreoïdie, en obesitas voorgeschreven.
meer info...

Koop Levofloxacin (Levaquin) zonder Recept

Levofloxacin (Levaquin)
Levofloxacin is een antibioticum dat wordt gebruikt om verschillende soorten infecties.
meer info...

Koop Levoid (Synthroid) zonder Recept

Levoid (Synthroid)
Levoid is een geneesmiddel voor de behandeling van primaire, secundaire, tertiaire hypothyreoïdie, subklinische hypothyreoïdie, en obesitas voorgeschreven.
meer info...

Koop Levonorgestrel Ethinyl (Levlen) zonder Recept

Levonorgestrel Ethinyl (Levlen)
Levonorgestrel Ethinyl is ethinylestradiol en levonorgestrel combinatie van vrouwelijke hormonen die de ovulatie voorkomen.
meer info...

Koop Levoroxine (Synthroid) zonder Recept

Levoroxine (Synthroid)
Levoroxine is een geneesmiddel voor de behandeling van primaire, secundaire, tertiaire hypothyreoïdie, subklinische hypothyreoïdie, en obesitas voorgeschreven.
meer info...

Koop Levothroid zonder Recept

Levothroid
Levothroid wordt voorgeschreven voor de behandeling van obesitas, primaire, secundaire, tertiaire hypothyreoïdie; subklinische hypothyreoïdie.
meer info...

Koop Levothyrox (Synthroid) zonder Recept

Levothyrox (Synthroid)
Levothyrox is een geneesmiddel voor de behandeling van primaire, secundaire, tertiaire hypothyreoïdie, subklinische hypothyreoïdie, en obesitas voorgeschreven.
meer info...

Koop Levothyroxine (Synthroid) zonder Recept

Levothyroxine (Synthroid)
Levothyroxine is een geneesmiddel voor de behandeling van primaire, secundaire, tertiaire hypothyreoïdie, subklinische hypothyreoïdie, en obesitas voorgeschreven.
meer info...

Koop Levothyroxinum (Synthroid) zonder Recept

Levothyroxinum (Synthroid)
Levothyroxinum is een geneesmiddel voor de behandeling van primaire, secundaire, tertiaire hypothyreoïdie, subklinische hypothyreoïdie, en obesitas voorgeschreven.
meer info...

Koop Levotiroxina (Synthroid) zonder Recept

Levotiroxina (Synthroid)
Levotiroxina is een geneesmiddel voor de behandeling van primaire, secundaire, tertiaire hypothyreoïdie, subklinische hypothyreoïdie, en obesitas voorgeschreven.
meer info...

Koop Levoxine (Synthroid) zonder Recept

Levoxine (Synthroid)
Levoxine is een geneesmiddel voor de behandeling van primaire, secundaire, tertiaire hypothyreoïdie, subklinische hypothyreoïdie, en obesitas voorgeschreven.
meer info...

Koop Levoxyl (Synthroid) zonder Recept

Levoxyl (Synthroid)
Levoxyl is een geneesmiddel voor de behandeling van primaire, secundaire, tertiaire hypothyreoïdie, subklinische hypothyreoïdie, en obesitas voorgeschreven.
meer info...

Koop Lexamil (Lexapro) zonder Recept

Lexamil (Lexapro)
Lexamil is een antidepressivum voor depressieve stoornis behandeling voorgeschreven.
meer info...

Koop Lexapro zonder Recept

Lexapro
Lexapro is een antidepressivum voor depressieve stoornis behandeling voorgeschreven.
meer info...

Koop Lexet (Pravachol) zonder Recept

Lexet (Pravachol)
Lexet wordt gebruikt om hypercholesterolemie, hoge triglyceriden in het bloed en hartziekten en hart-gerelateerde problemen te voorkomen.
meer info...

Koop Lextor (Lexapro) zonder Recept

Lextor (Lexapro)
Lextor is een antidepressivum voor depressieve stoornis behandeling voorgeschreven.
meer info...

Koop Lextrasa (Asacol) zonder Recept

Lextrasa (Asacol)
Lextrasa behoort tot de groep van geneesmiddelen bekend als anti-inflammatoire middelen. Het wordt gebruikt om colitis ulcerosa, een type darmziekte.
meer info...

Koop Li Liquid (Lithobid) zonder Recept

Li Liquid (Lithobid)
Li Liquid wordt gebruikt manische depressiviteit (bipolaire stoornis) behandelen door herstel van het evenwicht van bepaalde natuurlijke stoffen (neurotransmitters) in de hersenen.
meer info...

Koop Licab (Lithobid) zonder Recept

Licab (Lithobid)
Licab wordt gebruikt manische depressiviteit (bipolaire stoornis) behandelen door herstel van het evenwicht van bepaalde natuurlijke stoffen (neurotransmitters) in de hersenen.
meer info...

Koop Licuagen (Pletal) zonder Recept

Licuagen (Pletal)
Licuagen wordt gebruikt om de symptomen van een bepaalde bloedstroom probleem in de benen (claudicatio intermittens) verbeteren.
meer info...

Koop Liduc M (Pravachol) zonder Recept

Liduc M (Pravachol)
Liduc M wordt gebruikt om hypercholesterolemie, hoge triglyceriden in het bloed en hartziekten en hart-gerelateerde problemen te voorkomen.
meer info...

Koop Liferzit (Mevacor) zonder Recept

Liferzit (Mevacor)
Liferzit is een medicijn gebruikt om hoge cholesterol, om de progressie van coronaire atherosclerose vertragen.
meer info...

Koop Lincocin zonder Recept

Lincocin
Lincocin is een antibioticum dat wordt gebruikt om een ​​grote verscheidenheid van bacteriële infecties.
meer info...

Koop Lincocin Forte (Lincocin) zonder Recept

Lincocin Forte (Lincocin)
Lincocin Forte is een antibioticum dat wordt gebruikt om een ​​grote verscheidenheid van bacteriële infecties.
meer info...

Koop Lincocin Neo (Lincocin) zonder Recept

Lincocin Neo (Lincocin)
Lincocin Neo is een antibioticum dat wordt gebruikt om een ​​grote verscheidenheid van bacteriële infecties.
meer info...

Koop Lincocine (Lincocin) zonder Recept

Lincocine (Lincocin)
Lincocine is een antibioticum dat wordt gebruikt om een ​​grote verscheidenheid van bacteriële infecties.
meer info...

Koop Lincomycin (Lincocin) zonder Recept

Lincomycin (Lincocin)
Lincomycin is een antibioticum dat wordt gebruikt om een ​​grote verscheidenheid van bacteriële infecties.
meer info...

Koop Linez (Zyvox) zonder Recept

Linez (Zyvox)
Linez is een antibioticum dat bacteriën bestrijdt in het lichaam en zijn voorzien van een linezolid.
meer info...

Koop Linezolid (Zyvox) zonder Recept

Linezolid (Zyvox)
Linezolid is een antibioticum dat bacteriën bestrijdt in het lichaam en zijn voorzien van een linezolid.
meer info...

Koop Linezolide (Zyvox) zonder Recept

Linezolide (Zyvox)
Linezolide is een antibioticum dat bacteriën bestrijdt in het lichaam en zijn voorzien van een linezolid.
meer info...

Koop Linezolidum (Zyvox) zonder Recept

Linezolidum (Zyvox)
Linezolidum is een antibioticum dat bacteriën bestrijdt in het lichaam en zijn voorzien van een linezolid.
meer info...

Koop Linol (Femara) zonder Recept

Linol (Femara)
Linol is voorgeschreven voor de behandeling van borstkanker.
meer info...

Koop Linox (Zyvox) zonder Recept

Linox (Zyvox)
Linox is een antibioticum dat bacteriën bestrijdt in het lichaam en zijn voorzien van een linezolid.
meer info...

Koop Linozid (Zyvox) zonder Recept

Linozid (Zyvox)
Linozid is een antibioticum dat bacteriën bestrijdt in het lichaam en zijn voorzien van een linezolid.
meer info...

Koop Linzolid (Zyvox) zonder Recept

Linzolid (Zyvox)
Linzolid is een antibioticum dat bacteriën bestrijdt in het lichaam en zijn voorzien van een linezolid.
meer info...

Koop Liofen (Lioresal) zonder Recept

Liofen (Lioresal)
Liofen is een spierverslapper. Liofen werd goedgekeurd voor gebruik bij de behandeling van alcoholisme.
meer info...

Koop Lion (Rebetol) zonder Recept

Lion (Rebetol)
Lion is een antivirale medicatie in combinatie met interferon chronische hepatitis C behandeling
meer info...

Koop Lior (Lioresal) zonder Recept

Lior (Lioresal)
Lior is een spierverslapper. Lior werd goedgekeurd voor gebruik bij de behandeling van alcoholisme.
meer info...

Koop Lioresal zonder Recept

Lioresal
Lioresal is een spierverslapper. Lioresal werd goedgekeurd voor gebruik bij de behandeling van alcoholisme.
meer info...

Koop Lioresal Intratecal (Lioresal) zonder Recept

Lioresal Intratecal (Lioresal)
Lioresal Intratecal is een spierverslapper. Lioresal Intratecal werd goedgekeurd voor gebruik bij de behandeling van alcoholisme.
meer info...

Koop Liothyrone (Synthroid) zonder Recept

Liothyrone (Synthroid)
Liothyrone is een geneesmiddel voor de behandeling van primaire, secundaire, tertiaire hypothyreoïdie, subklinische hypothyreoïdie, en obesitas voorgeschreven.
meer info...

Koop Lipaprav (Pravachol) zonder Recept

Lipaprav (Pravachol)
Lipaprav wordt gebruikt om hypercholesterolemie, hoge triglyceriden in het bloed en hartziekten en hart-gerelateerde problemen te voorkomen.
meer info...

Koop Liparon (Crestor) zonder Recept

Liparon (Crestor)
Liparon wordt gebruikt voor de behandeling van hoog cholesterol en het risico op hartaanvallen, beroertes en angioplastiek verminderen.
meer info...

Koop Lipdaune (Mevacor) zonder Recept

Lipdaune (Mevacor)
Lipdaune is een medicijn gebruikt om hoge cholesterol, om de progressie van coronaire atherosclerose vertragen.
meer info...

Koop Lipemol (Pravachol) zonder Recept

Lipemol (Pravachol)
Lipemol wordt gebruikt om hypercholesterolemie, hoge triglyceriden in het bloed en hartziekten en hart-gerelateerde problemen te voorkomen.
meer info...

Koop Liperol (Mevacor) zonder Recept

Liperol (Mevacor)
Liperol is een medicijn gebruikt om hoge cholesterol, om de progressie van coronaire atherosclerose vertragen.
meer info...

Koop Lipex (Zocor) zonder Recept

Lipex (Zocor)
Lipex is een recept medicatie die wordt gebruikt om cholesterol en triglyceriden in het bloed en het risico op beroerte, hartaanval en andere hart complicaties bij mensen met diabetes of coronaire hartziekte verlagen.
meer info...

Koop Lipidless (Mevacor) zonder Recept

Lipidless (Mevacor)
Lipidless is een medicijn gebruikt om hoge cholesterol, om de progressie van coronaire atherosclerose vertragen.
meer info...

Koop Lipinorm (Zocor) zonder Recept

Lipinorm (Zocor)
Lipinorm is een recept medicatie die wordt gebruikt om cholesterol en triglyceriden in het bloed en het risico op beroerte, hartaanval en andere hart complicaties bij mensen met diabetes of coronaire hartziekte verlagen.
meer info...

Koop Lipista (Pravachol) zonder Recept

Lipista (Pravachol)
Lipista wordt gebruikt om hypercholesterolemie, hoge triglyceriden in het bloed en hartziekten en hart-gerelateerde problemen te voorkomen.
meer info...

Koop Lipitif (Pravachol) zonder Recept

Lipitif (Pravachol)
Lipitif wordt gebruikt om hypercholesterolemie, hoge triglyceriden in het bloed en hartziekten en hart-gerelateerde problemen te voorkomen.
meer info...

Koop Lipitor zonder Recept

Lipitor
Lipitor wordt voorgeschreven voor de behandeling van hoge cholesterol.
meer info...

Koop Lipopres (Mevacor) zonder Recept

Lipopres (Mevacor)
Lipopres is een medicijn gebruikt om hoge cholesterol, om de progressie van coronaire atherosclerose vertragen.
meer info...

Koop Liposcler (Mevacor) zonder Recept

Liposcler (Mevacor)
Liposcler is een medicijn gebruikt om hoge cholesterol, om de progressie van coronaire atherosclerose vertragen.
meer info...

Koop Lisi-puren (Prinivil) zonder Recept

Lisi-puren (Prinivil)
Lisi-puren wordt gebruikt om hoge bloeddruk (hypertensie). Het helpt beroertes, hartaanvallen en nierproblemen. Het wordt ook gebruikt om hartfalen te behandelen en te verbeteren overleven na een hartaanval.
meer info...

Koop Lisihexal (Zestoretic) zonder Recept

Lisihexal (Zestoretic)
Lisihexal wordt gebruikt om hoge bloeddruk, hartfalen en de nieren te beschermen tegen schade als gevolg van diabetes.
meer info...

Koop Lisinocomp (Prinivil) zonder Recept

Lisinocomp (Prinivil)
Lisinocomp wordt gebruikt om hoge bloeddruk (hypertensie). Het helpt beroertes, hartaanvallen en nierproblemen. Het wordt ook gebruikt om hartfalen te behandelen en te verbeteren overleven na een hartaanval.
meer info...

Koop Lisinopril zonder Recept

Lisinopril
Lisinopril is een groep van geneesmiddelen die ACE-remmers. Het wordt gebruikt voor de behandeling van hypertensie, congestief hartfalen, acuut myocardinfarct en diabetische nefropathie.
meer info...

Koop Lisinopril Hydrochlorothiazide (Zestoretic) zonder Recept

Lisinopril Hydrochlorothiazide (Zestoretic)
Lisinopril Hydrochlorothiazide wordt gebruikt om hoge bloeddruk, hartfalen en de nieren te beschermen tegen schade als gevolg van diabetes.
meer info...

Koop Lisinoprilo (Zestril) zonder Recept

Lisinoprilo (Zestril)
Lisinoprilo is in een groep van geneesmiddelen die ACE-remmers. Het wordt gebruikt om hoge bloeddruk, congestief hartfalen, en verbeteren overleven na.
meer info...

Koop Lisinospes (Prinivil) zonder Recept

Lisinospes (Prinivil)
Lisinospes wordt gebruikt om hoge bloeddruk (hypertensie). Het helpt beroertes, hartaanvallen en nierproblemen. Het wordt ook gebruikt om hartfalen te behandelen en te verbeteren overleven na een hartaanval.
meer info...

Koop Lisinostad (Prinivil) zonder Recept

Lisinostad (Prinivil)
Lisinostad wordt gebruikt om hoge bloeddruk (hypertensie). Het helpt beroertes, hartaanvallen en nierproblemen. Het wordt ook gebruikt om hartfalen te behandelen en te verbeteren overleven na een hartaanval.
meer info...

Koop Lisinovil (Prinivil) zonder Recept

Lisinovil (Prinivil)
Lisinovil wordt gebruikt om hoge bloeddruk (hypertensie). Het helpt beroertes, hartaanvallen en nierproblemen. Het wordt ook gebruikt om hartfalen te behandelen en te verbeteren overleven na een hartaanval.
meer info...

Koop Lisir (Prinivil) zonder Recept

Lisir (Prinivil)
Lisir wordt gebruikt om hoge bloeddruk (hypertensie). Het helpt beroertes, hartaanvallen en nierproblemen. Het wordt ook gebruikt om hartfalen te behandelen en te verbeteren overleven na een hartaanval.
meer info...

Koop Lisitec (Zestril) zonder Recept

Lisitec (Zestril)
Lisitec is in een groep van geneesmiddelen die ACE-remmers. Het wordt gebruikt om hoge bloeddruk, congestief hartfalen, en verbeteren overleven na.
meer info...

Koop Lisitril (Prinivil) zonder Recept

Lisitril (Prinivil)
Lisitril wordt gebruikt om hoge bloeddruk (hypertensie). Het helpt beroertes, hartaanvallen en nierproblemen. Het wordt ook gebruikt om hartfalen te behandelen en te verbeteren overleven na een hartaanval.
meer info...

Koop Lisitril Comp (Prinivil) zonder Recept

Lisitril Comp (Prinivil)
Lisitril Comp wordt gebruikt om hoge bloeddruk (hypertensie). Het helpt beroertes, hartaanvallen en nierproblemen. Het wordt ook gebruikt om hartfalen te behandelen en te verbeteren overleven na een hartaanval.
meer info...

Koop Lisocard (Prinivil) zonder Recept

Lisocard (Prinivil)
Lisocard wordt gebruikt om hoge bloeddruk (hypertensie). Het helpt beroertes, hartaanvallen en nierproblemen. Het wordt ook gebruikt om hartfalen te behandelen en te verbeteren overleven na een hartaanval.
meer info...

Koop Lisodinol (Prinivil) zonder Recept

Lisodinol (Prinivil)
Lisodinol wordt gebruikt om hoge bloeddruk (hypertensie). Het helpt beroertes, hartaanvallen en nierproblemen. Het wordt ook gebruikt om hartfalen te behandelen en te verbeteren overleven na een hartaanval.
meer info...

Koop Lisodur (Prinivil) zonder Recept

Lisodur (Prinivil)
Lisodur wordt gebruikt om hoge bloeddruk (hypertensie). Het helpt beroertes, hartaanvallen en nierproblemen. Het wordt ook gebruikt om hartfalen te behandelen en te verbeteren overleven na een hartaanval.
meer info...

Koop Lisodura (Prinivil) zonder Recept

Lisodura (Prinivil)
Lisodura wordt gebruikt om hoge bloeddruk (hypertensie). Het helpt beroertes, hartaanvallen en nierproblemen. Het wordt ook gebruikt om hartfalen te behandelen en te verbeteren overleven na een hartaanval.
meer info...

Koop Listran (Relafen) zonder Recept

Listran (Relafen)
Listran is een steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddel dat wordt gebruikt om pijn, zwelling en stijfheid te verminderen van artritis.
meer info...

Koop Litalir (Hydrea) zonder Recept

Litalir (Hydrea)
Litalir wordt gebruikt om melanoom, chronische myeloïde leukemie, kanker van de eierstokken, en primaire plaveiselcelcarcinoom (huid) kanker van het hoofd en de nek, sikkelcelanemie te behandelen.
meer info...

Koop Lithium (Lithobid) zonder Recept

Lithium (Lithobid)
Lithium wordt gebruikt manische depressiviteit (bipolaire stoornis) behandelen door herstel van het evenwicht van bepaalde natuurlijke stoffen (neurotransmitters) in de hersenen.
meer info...

Koop Lithobid zonder Recept

Lithobid
Lithobid wordt gebruikt manische depressiviteit (bipolaire stoornis) behandelen door herstel van het evenwicht van bepaalde natuurlijke stoffen (neurotransmitters) in de hersenen.
meer info...

Koop Liv 52 (LIV.52) zonder Recept

Liv 52 (LIV.52)
LIV. 52 is een grondig gemengd kruidenmiddel gericht op verstoorde leverfunctie te behandelen
meer info...

Koop LIV.52 zonder Recept

LIV.52
LIV. 52 is een grondig gemengd kruidenmiddel gericht op verstoorde leverfunctie te behandelen
meer info...

Koop Liz (Zyvox) zonder Recept

Liz (Zyvox)
Liz is een antibioticum dat bacteriën bestrijdt in het lichaam en zijn voorzien van een linezolid.
meer info...

Koop Lizhufeng (Famvir) zonder Recept

Lizhufeng (Famvir)
Lizhufeng is een antiviraal geneesmiddel. Het vertraagt ​​de groei en verspreiding van het herpes virus, zodat het lichaam kan bestrijden van de infectie.
meer info...

Koop Lizhuwei (Valtrex) zonder Recept

Lizhuwei (Valtrex)
Lizhuwei is een antiviraal geneesmiddel dat wordt voorgeschreven aan bepaalde virussen en uitbraken veroorzaakt door virale infecties zoals herpes, zoals gordelroos en koortslip behandelen.
meer info...

Koop Lizolid (Zyvox) zonder Recept

Lizolid (Zyvox)
Lizolid is een antibioticum dat bacteriën bestrijdt in het lichaam en zijn voorzien van een linezolid.
meer info...

Koop Lodales (Zocor) zonder Recept

Lodales (Zocor)
Lodales is een recept medicatie die wordt gebruikt om cholesterol en triglyceriden in het bloed en het risico op beroerte, hartaanval en andere hart complicaties bij mensen met diabetes of coronaire hartziekte verlagen.
meer info...

Koop Lodine (Etodolac) zonder Recept

Lodine (Etodolac)
Lodine wordt gebruikt om pijn van verschillende omstandigheden. Het vermindert ook de pijn, zwelling en stijfheid in de gewrichten van artritis.
meer info...

Koop Loestrin (Aygestin) zonder Recept

Loestrin (Aygestin)
Loestrin wordt gebruikt voor anticonceptie om zwangerschap te voorkomen, tot menstruatiestoornissen, endometriose, abnormale vaginale bloeden, amenorroe behandelen.
meer info...

Koop Logryx (Minomycin) zonder Recept

Logryx (Minomycin)
Logryx heeft een actief ingrediënt genaamd Minocycline. Het is een breed-spectrum, lang werkende tetracycline antibioticum bacteriostatische eigenschappen die effectief tegen rectum, urethra en cervix infecties; huidinfecties zoals acne, rosacea; chlamydia.
meer info...

Koop Lollarm (Urispas) zonder Recept

Lollarm (Urispas)
Lollarm is een blocker van M-cholinoreceptors. Het wordt gebruikt om de blaas spasmen te behandelen en verlichten de symptomen van interstitiële cystitis, dysurie, urgentie, nocturie, suprapubische pijn, frequentie en incontinentie zoals kan optreden bij cystitis, prostatitis, urethritis, en urethrocystitis.
meer info...

Koop Lomefloxacin (Maxaquin) zonder Recept

Lomefloxacin (Maxaquin)
Lomefloxacin is een breed-spectrum antibioticum fluoroquinolone gebruikt om infecties van de urinewegen, huidinfecties en infecties van de luchtwegen te behandelen.
meer info...

Koop Lomper (Vermox) zonder Recept

Lomper (Vermox)
Lomper wordt voorgeschreven voor de behandeling van worminfecties.
meer info...

Koop Lonazet (Trileptal) zonder Recept

Lonazet (Trileptal)
Oxcarbazepine is een anti-epilepticum met anti-epileptica de stemming te stabiliseren medicatie. Het wordt toegepast in de behandeling van angst, stemmingsstoornissen, goedaardige motorische tics.
meer info...

Koop Longiles (Serevent) zonder Recept

Longiles (Serevent)
Longiles is een luchtwegverwijder gebruikt om astma-aanvallen te voorkomen.
meer info...

Koop Lonine (Etodolac) zonder Recept

Lonine (Etodolac)
Lonine wordt gebruikt om pijn van verschillende omstandigheden. Het vermindert ook de pijn, zwelling en stijfheid in de gewrichten van artritis.
meer info...

Koop Loosyn (Femara) zonder Recept

Loosyn (Femara)
Loosyn is voorgeschreven voor de behandeling van borstkanker.
meer info...

Koop Lop (Toprol) zonder Recept

Lop (Toprol)
Lop behoort tot een klasse van geneesmiddelen genaamd bètablokkers. Het wordt gebruikt om angina en hoge bloeddruk, hartaanval, migraine en bepaalde soorten tremoren behandelen.
meer info...

Koop Loperamide (Imodium) zonder Recept

Loperamide (Imodium)
Loperamide behoort tot de familie van geneesmiddelen genaamd antidiarrheals. Het wordt gebruikt om korte periodes van diarree en chronische diarree en de hoeveelheid ontlasting verminderen.
meer info...

Koop Lopid zonder Recept

Lopid
Lopid wordt gebruikt om hoge cholesterol en triglyceride niveaus bij mensen te behandelen met pancreatitis en het risico op beroerte en hartaanval verlagen.
meer info...

Koop Lopressor zonder Recept

Lopressor
Lopressor is een beta-blokker die wordt gebruikt om angina en hypertensie. Het wordt ook gebruikt voor het behandelen of voorkomen van een hartaanval.
meer info...

Koop Lopressor Hct (Lopressor) zonder Recept

Lopressor Hct (Lopressor)
Lopressor Hct is een beta-blokker die wordt gebruikt om angina en hypertensie. Het wordt ook gebruikt voor het behandelen of voorkomen van een hartaanval.
meer info...

Koop Loquen (Seroquel) zonder Recept

Loquen (Seroquel)
Loquen is een antipsychoticum. Het werkt door het veranderen van de acties van chemische stoffen in de hersenen. Het wordt gebruikt om de behandeling van schizofrenie.
meer info...

Koop Loratadine (Claritin) zonder Recept

Loratadine (Claritin)
Loratadine is een antihistaminicum dat wordt gebruikt voor de verlichting van symptomen geassocieerd met seizoensgebonden allergieën en allergische huidaandoeningen.
meer info...

Koop Losartan (Hyzaar) zonder Recept

Losartan (Hyzaar)
Losartan bevat een combinatie van hydrochloorthiazide en losartan. Dit geneesmiddel is nuttig bij de behandeling van hypertensie. Het helpt om cerebrovasculaire accidenten te voorkomen.
meer info...

Koop Losiral (Femara) zonder Recept

Losiral (Femara)
Losiral is voorgeschreven voor de behandeling van borstkanker.
meer info...

Koop Losiram (Lexapro) zonder Recept

Losiram (Lexapro)
Losiram is een antidepressivum voor depressieve stoornis behandeling voorgeschreven.
meer info...

Koop Losita (Lexapro) zonder Recept

Losita (Lexapro)
Losita is een antidepressivum voor depressieve stoornis behandeling voorgeschreven.
meer info...

Koop Lotencin (Hytrin) zonder Recept

Lotencin (Hytrin)
Lotencin een alfa-adrenerge blokker die wordt gebruikt om hoge bloeddruk door het ontspannen bloedvaten zodat het bloed kan stromen gemakkelijker en benigne prostaathyperplasie door ontspannen de prostaat en blaas nekspieren urinestroom te verbeteren en legen van de blaas.
meer info...

Koop Lotensin zonder Recept

Lotensin
Lotensin behoort op ACE-remmers. Het wordt gebruikt voor de behandeling van hoge bloeddruk (hypertensie) door het ontspannen van de bloedvaten en het verminderen van de belasting van het hart.
meer info...

Koop Lotensin Hct (Lotensin) zonder Recept

Lotensin Hct (Lotensin)
Lotensin Hct behoort op ACE-remmers. Het wordt gebruikt voor de behandeling van hoge bloeddruk (hypertensie) door het ontspannen van de bloedvaten en het verminderen van de belasting van het hart.
meer info...

Koop Lotrel zonder Recept

Lotrel
Lotrel is een combinatie van benazepril hydrochloride en amlodipinebesylaat die wordt gebruikt om hoge bloeddruk (hypertensie).
meer info...

Koop Lotriderm (Lotrisone) zonder Recept

Lotriderm (Lotrisone)
Lotriderm is een antifungale crème bestaande uit een combinatie van de drugs clotrimazol en betamethason.
meer info...

Koop Lotrisone zonder Recept

Lotrisone
Lotrisone is een antifungale crème bestaande uit een combinatie van de drugs clotrimazol en betamethason.
meer info...

Koop Lovastatin (Mevacor) zonder Recept

Lovastatin (Mevacor)
Lovastatin is een medicijn gebruikt om hoge cholesterol, om de progressie van coronaire atherosclerose vertragen.
meer info...

Koop Loxamine (Paxil Cr) zonder Recept

Loxamine (Paxil Cr)
Loxamine wordt gebruikt om depressie, paniekstoornis, sociale fobie en premenstruele dysfore stoornis.
meer info...

Koop Loxaryl (Elavil) zonder Recept

Loxaryl (Elavil)
Loxaryl wordt voorgeschreven voor de behandeling van obsessief-compulsieve stoornis.
meer info...

Koop Loxazol (Elimite) zonder Recept

Loxazol (Elimite)
Loxazol is een anti-parasitaire medicijn. Het wordt gebruikt om hoofdluis en schurft behandelen.
meer info...

Koop Loxid (Protonix) zonder Recept

Loxid (Protonix)
Loxid is ​​in een groep van geneesmiddelen genaamd protonpompremmers. Het vermindert de hoeveelheid zuur in de maag.
meer info...

Koop Loxifan (Femara) zonder Recept

Loxifan (Femara)
Loxifan is voorgeschreven voor de behandeling van borstkanker.
meer info...

Koop Lozapin (Clozaril) zonder Recept

Lozapin (Clozaril)
Lozapin hoort bij antipsychotica. Het wordt gebruikt om schizofrenie, schizoaffectieve stoornissen, of het risico op suïcidaal gedrag verminderen.
meer info...

Koop Lozapine (Clozaril) zonder Recept

Lozapine (Clozaril)
Lozapine hoort bij antipsychotica. Het wordt gebruikt om schizofrenie, schizoaffectieve stoornissen, of het risico op suïcidaal gedrag verminderen.
meer info...

Koop Lozol zonder Recept

Lozol
Lozol wordt gebruikt om hoge bloeddruk en extra zout en vocht in het lichaam (oedeem) verminderen door de hoeveelheid zout en water dat de nieren uit het bloed.
meer info...

Koop Lucipro (Cipro) zonder Recept

Lucipro (Cipro)
Lucipro is een antibioticum gebruikt om verschillende soorten infecties te behandelen.
meer info...

Koop Luditec (Glucotrol) zonder Recept

Luditec (Glucotrol)
Luditec is een orale bloedglucose-verlagende medicijn van het sulfonylureum klasse die controle bloedsuikerspiegel helpt.
meer info...

Koop Luft (Clozaril) zonder Recept

Luft (Clozaril)
Luft hoort bij antipsychotica. Het wordt gebruikt om schizofrenie, schizoaffectieve stoornissen, of het risico op suïcidaal gedrag verminderen.
meer info...

Koop Lugesteron (Prometrium) zonder Recept

Lugesteron (Prometrium)
Lugesteron is een vrouwelijk hormoon. Het bevat progesteron. Het wordt voorgeschreven voor de preventie van endometriumhyperplasie bij postmenopauzale vrouwen en voor secundaire amenorroe.
meer info...

Koop Lukasm (Singulair) zonder Recept

Lukasm (Singulair)
Lukasm is een recept medicatie gebruikt om astma en allergische rhinitis. Het werkzame bestanddeel montelukast natrium.
meer info...

Koop Lukast (Singulair) zonder Recept

Lukast (Singulair)
Lukast is een recept medicatie gebruikt om astma en allergische rhinitis. Het werkzame bestanddeel montelukast natrium.
meer info...

Koop Lukastab (Singulair) zonder Recept

Lukastab (Singulair)
Lukastab is een recept medicatie gebruikt om astma en allergische rhinitis. Het werkzame bestanddeel montelukast natrium.
meer info...

Koop Lukol zonder Recept

Lukol
Lukol wordt gebruikt om de baarmoeder circulatie en controles leucorrhea verbeteren.
meer info...

Koop Lumirelax (Robaxin) zonder Recept

Lumirelax (Robaxin)
Lumirelax is een spier verzwakking.
meer info...

Koop Lumona (Singulair) zonder Recept

Lumona (Singulair)
Lumona is een recept medicatie gebruikt om astma en allergische rhinitis. Het werkzame bestanddeel montelukast natrium.
meer info...

Koop Lupipan (Protonix) zonder Recept

Lupipan (Protonix)
Lupipan is ​​in een groep van geneesmiddelen genaamd protonpompremmers. Het vermindert de hoeveelheid zuur in de maag.
meer info...

Koop Luteina (Prometrium) zonder Recept

Luteina (Prometrium)
Luteina is een vrouwelijk hormoon. Het bevat progesteron. Het wordt voorgeschreven voor de preventie van endometriumhyperplasie bij postmenopauzale vrouwen en voor secundaire amenorroe.
meer info...

Koop Luteum (Prometrium) zonder Recept

Luteum (Prometrium)
Luteum is een vrouwelijk hormoon. Het bevat progesteron. Het wordt voorgeschreven voor de preventie van endometriumhyperplasie bij postmenopauzale vrouwen en voor secundaire amenorroe.
meer info...

Koop Lutogynestryl (Prometrium) zonder Recept

Lutogynestryl (Prometrium)
Lutogynestryl is een vrouwelijk hormoon. Het bevat progesteron. Het wordt voorgeschreven voor de preventie van endometriumhyperplasie bij postmenopauzale vrouwen en voor secundaire amenorroe.
meer info...

Koop Lutogynon (Prometrium) zonder Recept

Lutogynon (Prometrium)
Lutogynon is een vrouwelijk hormoon. Het bevat progesteron. Het wordt voorgeschreven voor de preventie van endometriumhyperplasie bij postmenopauzale vrouwen en voor secundaire amenorroe.
meer info...

Koop Luvox zonder Recept

Luvox
Luvox wordt gebruikt om depressie en obsessieve-compulsieve stoornis door verhogen van de hoeveelheid serotonine.
meer info...

Koop Luvox Cr (Luvox) zonder Recept

Luvox Cr (Luvox)
Luvox Cr wordt gebruikt om depressie en obsessieve-compulsieve stoornis door verhogen van de hoeveelheid serotonine.
meer info...

Koop Luxat (Singulair) zonder Recept

Luxat (Singulair)
Luxat is een recept medicatie gebruikt om astma en allergische rhinitis. Het werkzame bestanddeel montelukast natrium.
meer info...

Koop Lyclear (Elimite) zonder Recept

Lyclear (Elimite)
Lyclear is een anti-parasitaire medicijn. Het wordt gebruikt om hoofdluis en schurft behandelen.
meer info...

Koop Lycoremin (Reminyl) zonder Recept

Lycoremin (Reminyl)
Lycoremin wordt gebruikt om de symptomen van milde tot matige behandeling van de ziekte van Alzheimer door het voorkomen van de afbraak van acetylcholine.
meer info...

Koop Lycoremine (Reminyl) zonder Recept

Lycoremine (Reminyl)
Lycoremine wordt gebruikt om de symptomen van milde tot matige behandeling van de ziekte van Alzheimer door het voorkomen van de afbraak van acetylcholine.
meer info...

Koop Lynoral zonder Recept

Lynoral
Lynoral (ethinyloestradiol) is een oraal anticonceptiemiddel te verhelpen. Het wordt gebruikt om zwangerschap te voorkomen door het remmen van de ovulatie. Het voorkomt ook symptomen van de menopauze en kunnen worden gebruikt bij de behandeling van borst-en prostaatkanker.
meer info...

Koop Lyrinel (Oxytrol) zonder Recept

Lyrinel (Oxytrol)
Lyrinel wordt gebruikt om symptomen geassocieerd met een overactieve blaas, zoals urinaire aandrang, frequentie van urineren, lekkage verlichten of aandrangincontinentie.
meer info...

Koop Lysovir (Symmetrel) zonder Recept

Lysovir (Symmetrel)
Lysovir wordt voorgeschreven voor het behandelen of voorkomen van bepaalde typen van het griepvirus, behandeling van de ziekte van Parkinson en bepaalde bijwerkingen van andere geneesmiddelen te behandelen.
meer info...