Koop LioresalKoop Lioresal zonder Recept

Lioresal Algemene informatie

Baclofen is een spierverslapper en een anti-spastische middel. Het wordt gebruikt om spiersymptomen ruggenmerg letsel, veroorzaakt door multiple sclerose, zoals spasmen, pijn, stijfheid en spanning in spieren behandelen. Het wordt voornamelijk gebruikt om spasticiteit te behandelen en in de vroege stadia van het gebruik voor de behandeling van alcoholisme.

Lioresal Routebeschrijving

Lioresal kan worden ingenomen met of zonder voedsel, met een glas water. Dosering moet worden voorgeschreven door de arts voor iedere patiënt afzonderlijk.

Lioresal Voorzorgsmaatregelen

Voordat u dit geneesmiddel, raadpleeg dan uw arts als u allergisch bent. Om ervoor te zorgen dat u veilig kunt baclofen nemen, vertel uw arts als u een nierziekte heeft of epilepsie of andere inbeslagneming stoornis. Wordt behandeld met dit geneesmiddel, neem dan voorkomen dat het drinken van alcohol en het roken van sigaretten. Oudere mensen kunnen gevoeliger zijn voor de effecten van dit geneesmiddel. Vertel uw arts als u zwanger bent of van plan bent zwanger te worden tijdens het gebruik van deze medicatie.

Lioresal Contra

Gebruik het niet als u allergisch bent.

Lioresal Mogelijke bijwerking

De meest voorkomende bijwerkingen zijn allergische reactie netelroos, moeilijke ademhaling, zwelling van uw gezicht verwarring, hartslag of hoofdpijn. Informeer uw arts voor medisch advies over de andere effecten.

Geneesmiddelinteractie

Vertel uw arts over alle andere geneesmiddelen die u gebruikt. Merk op, dat Lioresal kan samenwerken met: * geneesmiddelen tegen depressie * geneesmiddelen tegen pijn, zoals codeïne, oxycodon, tramadol * antihistaminica.

Lioresal Gemiste dosis

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk. Sla de gemiste dosis wanneer het bijna tijd is voor uw volgende dosis. Neem geen extra medicijnen nemen om de gemiste dosis.

Lioresal Overdose

Overdosering symptomen kunnen duizeligheid, pijn op de borst, beukende hartslag, licht gevoel in het hoofd en convulsies. Dringende meteen als je het hebt.

Lioresal Opslag

kamertemperatuur tussen 68-77 F (20-25 C). Uit de buurt van vocht en licht. Houd het buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

Koop Lioresal